হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৮০গী পন্দুপ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮৫ হেন্না কাপখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৭.৬৮% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৭৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,৩২,১৫৮) অসি অপুনবা কেসশিংগী ০.৯৯% ওইরি
হৌখিবা নুমিৎ ৮৬নি অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (২.০৪%) অসি ৩%দগী তাখি
19 SEP 2021 9:41AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৮৫,৪২,৭৩২ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ৮০ (৮০,৪৩,৭২,৩৩১)গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ৭৯,১৫,৪৫৭কী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৮,৫৬৫
২শুবা দোজ
৮৭,২৩,০১৫
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৪,৬৪৮
২শুবা দোজ
১,৪৪,৮০,৩০৪
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৩২,৫৩,২১,৭২৪
২শুবা দোজ
৫,৯১,০৫,৫১০
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৫,০৩,৯১,৩১৭
২শুবা দোজ
৬,৮৭,৫৭,৭০৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
৯,৬৬,২০,১৯৬
২শুবা দোজ
৫,২২,৫৯,৩৪৫
অপুনবা
৮০,৪৩,৭২,৩৩১
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৩৮,৯৪৫ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,২৬,৭১,১৬৭তা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.৬৮%দা লৈরি‍।‍
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ৮৪নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩০,৭৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ৩,৩২,‌১৫৮দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৯৯% ওইরি‍।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১৫,৫৯,৮৯৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৫৫.২৩ (৫৫,২৩,৪০,১৬৮) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.০৪%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৮৬নি অসিদা ৩%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ১.৯৭%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ২০নিদা ৩%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১০৩নি অসিদা অসি ৫%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 80 Cr
More than 85 Lakh doses administered in last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.68%
30,773 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,32,158) is 0.99% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (2.04%) less than 3% for last 86 days
19 SEP 2021 9:41AM by PIB Delhi
With the administration of 85,42,732 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage surpassed the landmark figure of 80 Cr (80,43,72,331) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 79,15,457 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,68,565
2nd Dose
87,23,015
FLWs
1st Dose
1,83,44,648
2nd Dose
1,44,80,304
Age Group 18-44 years
1st Dose
32,53,21,724
2nd Dose
5,91,05,510
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,03,91,317
2nd Dose
6,87,57,707
Over 60 years
1st Dose
9,66,20,196
2nd Dose
5,22,59,345
Total
80,43,72,331
The recovery of 38,945 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,26,71,167.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.68%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 84 consecutive days now.
30,773 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,32,158. Active cases presently constitute 0.99% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
15,59,895 tests being conducted. India has so far conducted over 55.23 Cr (55,23,40,168) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.04% remains less than 3% for the last 86 days now. The Daily Positivity rate reported to be 1.97%. The daily Positivity rate has remained below 3% for last 20 days and below 5% for 103 consecutive days now.