Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 244
India’s Cumulative Vaccination Coverage crosses 77 Cr landmark milestone
More than 57 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
16 SEP 2021 8:09PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 77 Crore landmark milestone (77,17,36,406) today. More than 57 lakh (57,11,488) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,66,083
2nd Dose
86,53,733
FLWs
1st Dose
1,83,40,933
2nd Dose
1,42,52,816
Age Group 18-44 years
1st Dose
31,17,09,349
2nd Dose
5,04,60,225
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,68,80,596
2nd Dose
6,55,94,624
Over 60 years
1st Dose
9,48,16,673
2nd Dose
5,06,61,374
Cumulative 1st dose administered
58,21,13,634
Cumulative 2nd dose administered
18,96,22,772
Total
77,17,36,406
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 16th September, 2021 (244thDay)
HCWs
1st Dose
420
2nd Dose
11,624
FLWs
1st Dose
580
2nd Dose
47,716
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,92,467
2nd Dose
15,55,392
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,79,817
2nd Dose
5,61,207
Over 60 years
1st Dose
2,82,845
2nd Dose
2,79,420
1st Dose Administered in Total
32,56,129
2nd Dose Administered in Total
24,55,359
Total
57,11,488
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৪৪শুবা নুমিৎ
ভারতনা অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৭৭গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন অমা লানখ্রে
ঙসি পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
16 SEP 2021 8:09PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৭ (৭৭,১৭,৩৬,৪০৬)গী লেন্দমার্ক মাইস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না(৫৭,১১,৪৮৮) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৬,০৮৩
অনিশুবা দোজ
৮৬,৫৩,৭৩৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪০,৯৩৩
অনিশুবা দোজ
১,৪২,৫২,৮১৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩১,১৭,০৯,৩৪৯
অনিশুবা দোজ
৫,০৪,৬০,২২৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,৬৮,৮০,৫৯৬
অনিশুবা দোজ
৬,৫৫,৯৪,৬২৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৪৮,১৬,৬৭৩
অনিশুবা দোজ
৫,০৬,৬১,৩৭৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৮,২১,১৩,৬৩৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৮,৯৬,২২,৭৭২
অপুনবা
৭৭,১৭,৩৬,৪০৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১৪৬ (২৪৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪২০
অনিশুবা দোজ
১১,৬২৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৮০
অনিশুবা দোজ
৪৭,৭১৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,৯২,৪৬৭
অনিশুবা দোজ
১৫,৫৫,৩৯২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৭৯,৮১৭
অনিশুবা দোজ
৫,৬১,২০৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৮২,৮৪৫
অনিশুবা দোজ
২,৭৯,৪২০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,৫৬,১২৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪,৫৫,৩৫৯
অপুনবা
৫৭,১১,৪৮৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷