|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৭৩.৭৩ লানখ্রে ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না কাপখি
11 SEP 2021 8:25PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ ঙসি কোতি ৭৩.৭৩ (৭৩,৭৩,৬৭,৩১৩) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না(৬৪,৪৯,৫৫২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬৩,৬৬২
অনিশুবা দোজ
৮৫,৮৬,১৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩৬,৩৭১
অনিশুবা দোজ
১,৩৯,৮৫,৭৩৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৯,৬৩,৪৭,৮২৩
অনিশুবা দোজ
৪,২৭,৩১,০১৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,২৭,৯২,৫১৭
অনিশুবা দোজ
৬,২৪,৩১,১০৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,২৬,৬১,০৫৭
অনিশুবা দোজ
৪,৯১,৩১,৮৫২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৬,০৫,০১,৪৩০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৭,৬৮,৬৫,৮৮৩
অপুনবা
৭৩,৭৩,৬৭,৩১৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ১১ (২৩৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩২৩
অনিশুবা দোজ
১৪,৬৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮৮৬
অনিশুবা দোজ
৭৩,৩৩১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৭,৪৪,০১৪
অনিশুবা দোজ
১৫,৮৫,৭৪০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৪,৯৯৩০
অনিশুবা দোজ
৭,১২,২৩৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,২৬,৪৬৬
অনিশুবা দোজ
৩,৪১,৯৩৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭,২১,৬১৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৭,২৭,৯৩৩
অপুনবা
৬৪,৪৯,৫৫২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 239
India’s Cumulative Vaccination Coverage crosses 73.73 Cr
More than 64 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
11 SEP 2021 8:25PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 73.73 Crore (73,73,67,313) today. More than 64 lakh (64,49,552) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,63,662
2nd Dose
85,86,170
FLWs
1st Dose
1,83,36,371
2nd Dose
1,39,85,737
Age Group 18-44 years
1st Dose
29,63,47,823
2nd Dose
4,27,31,015
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,27,92,517
2nd Dose
6,24,31,109
Over 60 years
1st Dose
9,26,61,057
2nd Dose
4,91,31,852
Cumulative 1st dose administered
56,05,01,430
Cumulative 2nd dose administered
17,68,65,883
Total
73,73,67,313
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 11th September, 2021 (239th Day)
HCWs
1st Dose
323
2nd Dose
14,687
FLWs
1st Dose
886
2nd Dose
73,331
Age Group 18-44 years
1st Dose
27,44,014
2nd Dose
15,85,740
Age Group 45-59 years
1st Dose
64,9930
2nd Dose
7,12,236
Over 60 years
1st Dose
3,26,466
2nd Dose
3,41,939
1st Dose Administered in Total
37,21,619
2nd Dose Administered in Total
27,27,933
Total
64,49,552
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.