রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
প্রেস কম্ম্যুনিক
09 SEP 2021 11:12PM by PIB Imphal
১. শ্রীমতি বেবী রানি মৌর্য্যনা উত্তরখন্দগী রাজ্যপাল ফমদগী রিজাইন তৌখিবা অদু ভারতকী রাস্ত্রপতিনা অয়াবা পীখ্রে৷
২. মখাগী এপোইন্তমেন্তশিং অসি খনবদা ভারতকী রাস্ত্রপতিনসু অয়াবা পীখ্রে:-
(i) তামিল নাদুগী রাজ্যপাল, শ্রী বনৱারিলাল পুরোহিতনা পঞ্জাবকী এদিস্নেল চার্জ রাজ্যপাল ওইনা পুরিবা অসি পঞ্জাবকী রিগুলর রাজ্যপাল ওইনা ফম পুনবা খৎলে;
(ii) নাগালেন্দগী রাজ্যপাল, শ্রী আর.এন. রবিনা তামিল নাদুগী রাজ্যপাল ওইনা থৌ পুনবা খনখ্রে;
(iii) পি.ভি.এস.এম., য়ু.ৱাই.এস.এম., এ.ভি.এস.এম.. ভি.এস.এম.(রিতাইয়র্দ), লেফতনেল জেনেরেল গুর্মিত সিংহনা উত্তরখন্দগী রাজ্যপাল ওইনা থৌ পুনবা খনখ্রে; অমদি
(iv) অসামগী রাজ্যপাল, প্রোফেসর জগদিশ মুখিনা রিগুলর এরেঞ্জমেন্তশিং শেমদ্রিবা ফাওবা মহাক্কী দ্যুতীশিং অসিগী মথক্তা নাগালেন্দগী রাজ্যপালগী মথৌশিং পুনবা খনখ্রে৷
৩. মথক্তা পল্লিবা এপোইন্তমেন্তশিং অসি মখোয়না মশা মশাগী ওফিসশিংদা চার্জশিং পুখিবা নুমিৎশিং অদুদগী চৎনবা হৌগনি৷

President's Secretariat
PRESS COMMUNIQUE
09 SEP 2021 11:12PM by PIB Delhi
The President of India has accepted the resignation of Smt. Baby Rani Maurya as Governor of Uttarakhand.
2. The President of India is also pleased to make the following appointments:-
(i) Shri Banwarilal Purohit, Governor of Tamil Nadu holding additional charge of the Governor of Punjab is appointed as regular Governor of Punjab;
(ii) Shri R. N. Ravi, Governor of Nagaland is appointed as Governor of Tamil Nadu;
(iii) Lt. Gen. Gurmit Singh, PVSM, UYSM, AVSM, VSM (Retd.) is appointed as Governor of Uttarakhand; and
(iv) Prof. Jagdish Mukhi, Governor of Assam is appointed to discharge the functions of the Governor of Nagaland in addition to his own duties, until regular arrangements are made.
3. The above appointments will take effect from the dates they assume charge of their respective offices.