হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৩৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৭১গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানবা ঙমখ্রে
ঙসিগী, নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না কাপখ্রে
08 SEP 2021 8:21PM by PIB Imphal
লেন্দমার্ক মাইলস্তোন অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ কোতি ৭১গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (৭১,৫২,৫৪,১৫৩)ঙসি লানবা ঙমখ্রে৷ ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭৩ হেন্না(৭৩,৮০,৫১০) কাপখ্রে। নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎকী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৬২,০৬২
অনিশুবা দোজ
৮৫,৩৫,৬৯৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৩৩,৮০১
অনিশুবা দোজ
১,৩৭,৮৯,১৬২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮,৫৭,০৪,১৪০
অনিশুবা দোজ
৩,৮৫,৯৯,৫২৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪,০১,০০,০৮৬
অনিশুবা দোজ
৬,০৪,০৮,০৭২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,১৩,৪৭,৬১৭
অনিশুবা দোজ
৪,৮০,৭৩,৯৯২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৪,৫৮,৪৭,৭০৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৬,৯৪,০৬,৪৪৭
অপুনবা
৭১,৫২,৫৪,১৫৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, সেপ্তেম্বর ৮ (২৩৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৯৮
অনিশুবা দোজ
১৫,৮৩০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,১০২
অনিশুবা দোজ
৬৪,৩৮৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬,৬৩,২৭৬
অনিশুবা দোজ
১২,৪৫,৯৯১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,২৫,৮৯৪
অনিশুবা দোজ
৬,৬৩,১০২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪,৫২,১৩৬
অনিশুবা দোজ
৩,৪৮,৩৯৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫০,৪২,৮০৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,৩৭,৭০৪
অপুনবা
৭৩,৮০,৫১০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 236
India’s Cumulative Vaccination Coverage crosses 71 Cr landmark milestone
More than 73 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
08 SEP 2021 8:21PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 71 Crore landmark milestone (71,52,54,153) today. More than 73 lakh (73,80,510) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,62,062
2nd Dose
85,35,698
FLWs
1st Dose
1,83,33,801
2nd Dose
1,37,89,162
Age Group 18-44 years
1st Dose
28,57,04,140
2nd Dose
3,85,99,523
Age Group 45-59 years
1st Dose
14,01,00,086
2nd Dose
6,04,08,072
Over 60 years
1st Dose
9,13,47,617
2nd Dose
4,80,73,992
Cumulative 1st dose administered
54,58,47,706
Cumulative 2nd dose administered
16,94,06,447
Total
71,52,54,153
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 8th September, 2021 (236th Day)
HCWs
1st Dose
398
2nd Dose
15,830
FLWs
1st Dose
1,102
2nd Dose
64,388
Age Group 18-44 years
1st Dose
36,63,276
2nd Dose
12,45,991
Age Group 45-59 years
1st Dose
9,25,894
2nd Dose
6,63,102
Over 60 years
1st Dose
4,52,136
2nd Dose
3,48,393
1st Dose Administered in Total
50,42,806
2nd Dose Administered in Total
23,37,704
Total
73,80,510
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.