হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ২৩০ শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ করোর ৬৬.৯৮গী মথক লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪.৭০ হেন্না কাপখ্রে
02 SEP 2021 8:35PM by PIB Imphal
শীংথানীংঙাই ওইবা মাইপাকপা অমদা ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কভরেজ অসি করোর ৬৬.৯৮ (৬৬,৯৮,৩৫,৭০৮)গী মরু ওইবা মাইলস্তন অমা লানখ্রে। ঙসিগী ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪.৭০ (৬৪,৭০,৯০১) হেন্না কাপখি।
মসি ঙসি নুমিদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্নি। নোংমগী কাপ্পা ভেক্সিনগী মশিং অসি ঙসি নুমিদাং অথেংবগী পুনশিল্লবা অরোইবা রিপোর্তশিংগা লোইননা হেনগৎলকপা য়ান্না লৈ।
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৯,৮৭১
অনিশুবা দোজ
৮৪,২৯,৭১৭
ফ্রন্তলাইন ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,২৭,১৩১
অনিশুবা দোজ
১,৩৩,৮৫,৩৮৭
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
২৬,৩২,১৬,৭২৯
অনিশুবা দোজ
৩,০৯,৫৭,২০৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৩,৪২,০৭,৩৩৯
অনিশুবা দোজ
৫,৬৪,৬৬,৪৪৫
চহি ৬০গী মথক্কী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৮,৮৪,৯১,২৬১
অনিশুবা দোজ
৪,৫৯,৯৪,৬২০
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৫১,৪৬,০২,৩৩১
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
১৫,৫২,৩৩,৩৭৭
অপুনবা
৬৬,৯৮,৩৫,৭০৮
পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসনগী থবক চত্থবদা মাইপাকখিবা অদু মখাদা পীরি:
তাং: সেপ্তেম্বর ২,২০২১ (২৩০নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
৪৩৯
অনিশুবা দোজ
১৪,০২৪
ফ্রন্তলাইন ৱর্করশিং
অহানবা দোজ
১,১৩০
অনিশুবা দোজ
৬২,২৩২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩৩,২২,৮৫৩
অনিশুবা দোজ
১০,৪২,৭৬৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৮,৩৬,৪১৫
অনিশুবা দোজ
৫,৩৩,৫১২
চহি ৬০গী মথক্কী মীওই কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩,৮৭,২১০
অনিশুবা দোজ
২,৭০,৩২২
পুন্না অহানবা দোজ কাপখিবা
৪৫,৪৮,০৪৭
অপুনবা মশিংপুন্না অনিশুবা দোজ কাপখিবা
১৯,২২,৮৫৪
অপুনবা
৬৪,৭০,৯০১
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day230
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 66.98 Cr
More than 64.70 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
02 SEP 2021 8:35PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 66.98 Crore (66,98,35,708) landmark milestone today. More than 64.70 lakh (64,70,901) Vaccine Doses have been administered today.
This is as per the 7 pm provisional report. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,59,871
2nd Dose
84,29,717
FLWs
1st Dose
1,83,27,131
2nd Dose
1,33,85,387
Age Group 18-44 years
1st Dose
26,32,16,729
2nd Dose
3,09,57,208
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,42,07,339
2nd Dose
5,64,66,445
Over 60 years
1st Dose
8,84,91,261
2nd Dose
4,59,94,620
Cumulative 1st dose administered
51,46,02,331
Cumulative 2nd dose administered
15,52,33,377
Total
66,98,35,708
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 2ndSeptember, 2021 (230th Day)
HCWs
1st Dose
439
2nd Dose
14,024
FLWs
1st Dose
1,130
2nd Dose
62,232
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,22,853
2nd Dose
10,42,764
Age Group 45-59 years
1st Dose
8,36,415
2nd Dose
5,33,512
Over 60 years
1st Dose
3,87,210
2nd Dose
2,70,322
1st Dose Administered in Total
45,48,047
2nd Dose Administered in Total
19,22,854
Total
64,70,901
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.