হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৬৬ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৮১ হেন্না কাপখি
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৭.৪৮%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৭,০৯২ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ(৩,৮৯,৫৮৩) অসি অপুনবা কেসকী ১.১৯%নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.৬২%) ৩%দগী হেন্না তানা লৈখিবা নুমিৎ ৬৯নি শুরে
02 SEP 2021 9:56AM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙরাং কোতি ৬৬কী লেন্দমার্ক ফংবা ঙমখ্রে৷ ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ ৮১,০৯,২৪৪ কাপতুনা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ অসি পুন্না কোতি ৬৬.৩০(৬৬,৩০,৩৭,৩৩৪)লানখ্রে৷ হায়রিবা অসি সেসন ৬৯,৬০,৯৮৩দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৫৯,৩৯১
অনিশুবা দোজ
৮৪,১৪,৮৯৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,২৫,৯২২
অনিশুবা দোজ
১,৩৩,২০,৮৩৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫,৯৭,১৭,৬৯৫
অনিশুবা দোজ
২,৯৮,৮৭,২০৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৩,৩৩,১৮,৫২৩
অনিশুবা দোজ
৫,৫৯,০৭,১৯৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮,৮০,৭৮,০৯৫
অনিশুবা দোজ
৪,৫৭,০৭,৫৭১
অপুনবা
৬৬,৩০,৩৭,৩৩৪
লৈবাক অসিদা কোবিদ-১৯ ভেক্সিন কাপ্পগী স্কোপ অসি চাওথোকহন্নবা অমসুং খোঙজেল য়াংখৎহন্নবা কেন্দ্র সরকারনা য়াম্না কন্না হোৎনৈ৷
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩৫,১৮১ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,২০,২৮,৮২৫দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৪৮% ওইখ্রে৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৬৭নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৭,০৯২ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,৮৯,৫৮৩নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ১.১৯% ওই৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৬,৮৪,৪৪১ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫২.৪৮ হেন্না (৫২,৪৮,৬৮,৭৩৪) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২.৬২% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৬৯নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ২.৮০% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৭নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 66 Cr landmark
More than 81 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.48%
47,092New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,89,583)is1.19% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (2.62%) less than 3% for last 69 days
02 SEP 2021 9:56AM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s cumulative vaccination coverage crossed 66 Crore landmark yesterday.With the administration of 81,09,244vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has surpassed the cumulative figure of 66.30Cr (66,30,37,334) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 69,60,983sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,59,391
2nd Dose
84,14,897
FLWs
1st Dose
1,83,25,922
2nd Dose
1,33,20,833
Age Group 18-44 years
1st Dose
25,97,17,695
2nd Dose
2,98,87,208
Age Group 45-59 years
1st Dose
13,33,18,523
2nd Dose
5,59,07,199
Over 60 years
1st Dose
8,80,78,095
2nd Dose
4,57,07,571
Total
66,30,37,334
The Union Government is committed to accelerating the pace and expanding the scope of COVID-19 vaccination throughout the country.
The recovery of35,181 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,20,28,825.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.48%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 67 consecutive days now.
47,092 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently3,89,583. Active cases presently constitute 1.19% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 16,84,441tests being conducted. India has so far conducted over 52.48 Cr (52,48,68,734) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.62% remains less than 3% for the last 69 days now. The Daily Positivity rate stands at 2.80%. The daily Positivity rate has remained below 5% for 87 consecutive days now.