Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update- Day 221
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses 59.47 Cr
More than 54.67 lakh Vaccine Doses administered today till 7 pm
24 AUG 2021 8:00PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 59.47 Crore (59,47,65,751) as per the 7 pm provisional report today. More than 54 lakh (54,67,551) Vaccine Doses have been administered today, as per the 7 pm provisional report.Final reports would be completed for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
10354204
18309215
223359860
124197841
83989658
460210778
2nd Dose
8249276
12705601
21137082
49913255
42549759
134554973
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 24thAugust, 2021 (221st Day)
Healthcare workers
Frontline workers
People Aged 18-44 Years
People Aged 45-59 Years
People Aged ≥ 60 Years
Total
1st Dose
475
1945
2867784
679170
279664
3829038
2nd Dose
15338
62536
777822
520242
262575
1638513
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী অপদেৎ - নুমিৎ ২২১নি শুবা
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৫৯.৪৭ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪.৬৭ হেন্না কাপখ্রে
24 AUG 2021 8:00PM by PIB Imphal
ঙসিগী নুমিংদাং পুং ৭তা ফোঙবা প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ৫৯.৪৭ (৫৯,৪৭,৬৫,৭৫১) হেনখ্রে। নুমিদাং পুং ৭কী প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ (৫৪,৬৭,৫৫১) হেন্না কাপখি। ঙসি নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ফাইনেল রিপোর্তশিং অদু মপুং ফারগনি৷
ভেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
অপুনবা ভেক্সিন দোজকী কভরেজ
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
১০৩৫৪২০৪
১৮৩০৯২১৫
২২৩৩৫৯৮৬০
১২৪১৯৭৮৪১
৮৩৯৮৯৬৫৮
৪৬০২১০৭৭৮
অনিশুবা দোজ
৮২৪৯২৭৬
১২৭০৫৬০১
২১১৩৭০৮২
৪৯৯১৩২৫৫
৪২৫৪৯৭৫৯
১৩৪৫৫৪৯৭৩
ভেক্সিনেসনগী থবক ঙসি মায় পাক্না চৎথবা ঙমখিবা অসি মখাদা পীরিবা অসুম্না পোপুলেসন প্রাইওরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা খাইদোকখি:
তাং: ওগস্ত ২৪,২০২১ (২২১নি শুবা নুমিৎ)
হেল্থকিয়র ৱর্করশিং
ফ্রন্তলাইন
ৱর্করশিং
চহি ১৮-৪৪গী মীওইশিং
চহি ≥ ৪৫গী মীওইশিং
চহি ≥ ৬০গী মীওইশিং
অপুনবা
অহানবা দোজ
৪৭৫
১৯৪৫
২৮৬৭৭৮৪
৬৭৯১৭০
২৭৯৬৬৪
৩৮২৯০৩৮
অনিশুবা দোজ
১৫৩৩৮
৬২৫৩৬
৭৭৭৮২২
৫২০২৪২
২৬২৫৭৫
১৬৩৮৫১৩
ভেক্সিনেসনগী থবক অসিনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী খুদোংথিনীংঙাই ওইবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবা খুৎলাই অমা ওইনা মখা তানা অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা য়েংশিল্লগনি।