Ministry of Health and Family Welfare
COVID19 Vaccination-Day 82
More than 8.83 Cr COVID19 vaccine doses administered
13.14 lakh vaccine doses given till 8 pm today
07 APR 2021 8:56PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered in the country has crossed 8.83 Crore today.
A total of 8,83,72,277 vaccine doses have been given, as per the provisional report till 8 pm today.
These include 89,65,839 Healthcare Workers (HCWs) who have taken the 1st dose and 54,04,837 HCWs who have taken the 2nd dose, 97,40,281 Frontline Workers (FLWs) (1st dose), 43,35,473 FLWs (2nd dose), 2,26,42,318 for over 45 years old to 59 years old (1st Dose), 4,47,060 for over 45 years old to 59 years old (2nd dose), 3,57,78,684 for above 60 years (Dose) and 10,57,785 for above 60 years (2nd Dose) .
HCWs
FLWs
Over45Years to 59Years
60plus
Years
Total Achievement
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
89,65,839
54,04,837
97,40,281
43,35,473
2,26,42,318
4,47,060
3,57,78,684
10,57,785
7,71,27,122
1,12,45,155
Total 13,14,623 vaccine doses were given till 8 pm today, the Eighty Second day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which 12,04,551 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 1,10,072 beneficiaries received 2nd dose of the vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
Date: 7th April 2021
HCWs
FLWs
Over45Years
60 Plus Years
Total Achievement
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
2nd Dose
1,894
10,305
3,615
24,348
7,97,407
15,525
4,01,635
59,894
12,04,551
1,10,072

স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ টীকাকৰণ – ৮২ তম দিন
৮.৮৩ কোটিতকৈও অধিক ক’ভিড-১৯ ভেকচিন প্ৰদান কৰা হৈছে
আজি নিশা ৮ বজালৈ ১৩.১৪ লাখ ভেকচিন প্ৰদান কৰা হৈছে
07 APR 2021 8:56PM by PIB Guwahati
আজি সমগ্ৰ দেশতে সামগ্ৰিকভাৱে ক’ভিড-১৯ ভেকচিনৰ টীকাকৰণৰ সংখ্যা ৮.৮৩ কোটিৰ সীমা অতিক্ৰম কৰিছে।
আজি নিশা ৮ বজালৈ সৰ্বমুঠ ৮,৮৩,৭২,২৭৭ টা ভেকচিনৰ টীকা প্ৰদান কৰা হৈছে।
উল্লেখ্য যে ইয়াৰ ভিতৰত আছে ৮৯,৬৫,৮৩৯ গৰাকী স্বাস্থ্যকৰ্মী, যিয়ে তেওঁলোকৰ প্ৰথমপালি টীকা গ্ৰহণ কৰিছে, আৰু ৫৪,০৪,৮৩৭ গৰাকী স্বাস্থ্যকৰ্মীয়ে তেওঁলোকৰ দ্বিতীয় পালি টীকা গ্ৰহণ কৰিছে, ৯৭,৪০,২৮১ গৰাকী আগশাৰীৰ ক্ষেত্ৰকৰ্মীয়ে (১ম পালি), ৪৩,৩৫,৪৭৩ গৰাকী আগশাৰীৰ ক্ষেত্ৰকৰ্মীয়ে (২য় পালি), ২,২৬,৪২,৩১৮ গৰাকী ৪৫ ৰ পৰা ৫৯ বছৰৰ ব্যক্তিয়ে (১ম পালি), ৪,৪৭,০৬০ গৰাকী ৪৫ ৰ পৰা ৫৯ বছৰৰ ব্যক্তিয়ে (২য় পালি), ৩,৫৭,৭৮,৬৮৪ গৰাকী ৬০ ৰ উৰ্ধ্বৰ ব্যক্তিয়ে (১ম পালি) আৰু ১০,৫৭,৭৮৫ গৰাকী ৬০ ৰ উৰ্ধ্বৰ ব্যক্তিয়ে (২য় পালি) এই টীকা গ্ৰহণ কৰিছে।
স্বাস্থ্যকৰ্মী
আগশাৰীৰ ক্ষেত্ৰকৰ্মী
৪৫ ৰ পৰা ৫৯ বছৰৰ ব্যক্তিয়ে
৬০ ৰ উৰ্ধ্বৰ
মুঠ টীকা
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
৮৯,৬৫,৮৩৯
৫৪,০৪,৮৩৭
৯৭,৪০,২৮১
৪৩,৩৫,৪৭৩
২,২৬,৪২,৩১৮
৪,৪৭,০৬০
৩,৫৭,৭৮,৬৮৪
১০,৫৭,৭৮৫
৭,৭১,২৭,১২২
১,১২,৪৫,১৫৫
সৰ্বমুঠ ১৩,১৪,৬২৩ টা ভেকচিন আজি অৰ্থাৎ টীকাকৰণৰ ৮২তম দিনটোত নিশা ৮ বজালৈ প্ৰদান কৰা হৈছে। ইয়াৰ ভিতৰত ১২,০৪,৫৫১ গৰাকী হিতাধিকাৰীয়ে ১ম পালি আৰু ১,১০,০৭২ গৰাকী হিতাধিকাৰীয়ে ২য় পালি টীকা গ্ৰহণ কৰিছে, শেহতীয়া তথ্য অনুসৰি। চূড়ান্ত প্ৰতিবেদন তথা তথ্য আজি শেষনিশালৈ জানিব পৰা যাব।
তাৰিখ: এপ্ৰিল ২০২১
স্বাস্থ্যকৰ্মী
আগশাৰীৰ ক্ষেত্ৰকৰ্মী
৪৫ ৰ পৰা ৫৯ বছৰৰ ব্যক্তিয়ে
৬০ ৰ উৰ্ধ্বৰ
মুঠ টীকা
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১ম পালি
২য় পালি
১,৮৯৪
১০,৩০৫
৩,৬১৫
২৪,৩৪৮
৭,৯৭,৪০৭
১৫,৫২৫
৪,০১,৬৩৫
৫৯,৮৯৪
১২,০৪,৫৫১
১,১০,০৭২