President's Secretariat
President of India to Grace the 18th Annual Convocation of NIT Rourkela and Inaugurate Super Specialty Hospital in Rourkela Steel Plant on March 21
19 MAR 2021 7:36PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, will visit Odisha from March 20 to 22, 2021.
In the evening of March 20, 2021, the President will reach Bhubaneswar.
On March 21, 2021, the President will grace the 18th annual convocation of NIT Rourkela. On the same day, he will also inaugurate a Super Specialty Hospital in the Rourkela Steel Plant.
On March 22, 2021, the President will visit the India Oil Foundation Trust Interpretation Centre at Konark, before returning to New Delhi.

ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ମାର୍ଚ୍ଚ 21 ତାରିଖରେ ଏନଆଇଟି ରାଉରକେଲାର 18ତମ ବାର୍ଷିକ ସମାବର୍ତ୍ତନ ସମାରୋହରେ ଯୋଗ ଦେବା ସହିତ ରାଉରକେଲା ଇସ୍ପାତ କାରଖାନା ଠାରେ ଏକ ସୁପର ସ୍ପେଶାଲିଟି ହସ୍ପିଟାଲକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି
19 MAR 2021 7:36PM by PIB Bhubaneswar
ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ରାମନାଥ କୋବିନ୍ଦ ମାର୍ଚ୍ଚ 20ରୁ 22, 2021 ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଓଡ଼ିଶା ଗସ୍ତରେ ଆସିବେ।
ମାର୍ଚ୍ଚ 20, 2021 ସନ୍ଧ୍ୟାରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଭୁବନେଶ୍ୱର ଠାରେ ପହଞ୍ଚିବେ।
ମାର୍ଚ୍ଚ 21, 2021ରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଏନ୍ଆଇଟି ରାଉରକେଲାର 18ତମ ବାର୍ଷିକ ସମାବର୍ତ୍ତନ ସମାରୋହରେ ଯୋଗ ଦେବେ। ସେହିଦିନ, ସେ ମଧ୍ୟ ରାଉରକେଲା ଇସ୍ପାତ କାରଖାନା ଠାରେ ଏକ ସୁପର ସ୍ପେଶାଲିଟି ହସ୍ପିଟାଲକୁ ଉଦଘାଟନ କରିବେ।
ମାର୍ଚ୍ଚ 22, 2021ରେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀ ଫେରିବା ପୂର୍ବରୁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି କୋଣାର୍କସ୍ଥିତ ଇଣ୍ଡିଆନ ଅଏଲ ଫାଉଣ୍ଡେସନ ଟ୍ରଷ୍ଟର ବ୍ୟାଖ୍ୟାନ କେନ୍ଦ୍ର ପରିଦର୍ଶନ କରିବେ।