Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination- Day 38
More than 1.14 Cr COVID19 vaccine doses administered
3.07 L vaccine doses given till 6 pm today; 1,47,688 HCWs received second dose of vaccine today
22 FEB 2021 8:31PM by PIB Delhi
The cumulative number of COVID19 vaccine doses administered to healthcare and frontline workers has crossed 1.14 Crores today in the country.
A total of 1,14,24,094 vaccine doses have been given through 2,44,071 sessions, as per the provisional report till 6 pm today.
These include 64,25,060 HCWs (67.3%) who have taken the 1st dose and 11,15,542 HCWs who have taken the 2nd dose, along with 38,83,492 FLWs (1st dose) (40.1%). While the countrywide vaccination drive was rolled out on 16th Jan 2021, vaccination of the FLWs started from 2nd Feb 2021.
HCWs
FLWs
1st Dose
2nd Dose
1st Dose
64,25,060
11,15,542
38,83,492
Total 3,07,238 vaccine doses were given till 6 pm today, the thirty eighth day of nationwide COVID19 vaccination. Out of which, 1,59,550 beneficiaries were vaccinated for 1st dose and 1,47,688 HCWs received 2nd dose of vaccine as per the provisional report. Final reports would be completed for the day by late tonight.
11,754 sessions were held till 6 pm today.
All States/UTs conducted the COVID vaccinations today.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1st Dose
2nd Dose
Total Doses
1
A & N Islands
5,334
1,870
7,204
2
Andhra Pradesh
4,18,599
96,171
5,14,770
3
Arunachal Pradesh
20,467
4,887
25,354
4
Assam
1,58,135
12,261
1,70,396
5
Bihar
5,25,679
55,679
5,81,358
6
Chandigarh
14,198
1,071
15,269
7
Chhattisgarh
3,46,805
25,752
3,72,557
8
Dadra & Nagar Haveli
4,939
244
5,183
9
Daman & Diu
1,735
213
1,948
10
Delhi
2,96,601
17,709
3,14,310
11
Goa
15,646
1,526
17,172
12
Gujarat
8,23,851
72,816
8,96,667
13
Haryana
2,11,991
36,576
2,48,567
14
Himachal Pradesh
96,152
12,210
1,08,362
15
Jammu & Kashmir
2,10,544
9,315
2,19,859
16
Jharkhand
2,57,404
12,860
2,70,264
17
Karnataka
5,51,873
1,34,088
6,85,961
18
Kerala
4,03,182
49,940
4,53,122
19
Ladakh
5,827
600
6,427
20
Lakshadweep
2,333
591
2,924
21
Madhya Pradesh
6,41,281
12,245
6,53,526
22
Maharashtra
8,93,323
56,122
9,49,445
23
Manipur
41,642
1,737
43,379
24
Meghalaya
23,898
629
24,527
25
Mizoram
15,734
2,995
18,729
26
Nagaland
23,329
4,277
27,606
27
Odisha
4,39,061
1,01,314
5,40,375
28
Puducherry
9,356
981
10,337
29
Punjab
1,27,435
20,405
1,47,840
30
Rajasthan
7,82,701
43,791
8,26,492
31
Sikkim
13,238
701
13,939
32
Tamil Nadu
3,46,400
34,608
3,81,008
33
Telangana
2,80,973
90,317
3,71,290
34
Tripura
84,137
14,762
98,899
35
Uttar Pradesh
11,16,306
85,937
12,02,243
36
Uttarakhand
1,33,183
9,284
1,42,467
37
West Bengal
6,55,466
57,278
7,12,744
38
Miscellaneous
3,09,794
31,780
3,41,574
Total
1,03,08,552
11,15,542
1,14,24,094
Four States/UTs have vaccinated more than 75% of registered HCWs and FLWs for the first dose. These are –Lakshadweep, Gujarat, Madhya Pradesh, Rajasthan.
Eight States have vaccinated more than 75% of the registered HCWs for the first dose. These are – Bihar, Tripura, Odisha, Chhattisgarh, Uttarakhand, Jharkhand, Uttar Pradesh and Himachal Pradesh.
On the other hand, Four States/UT have reported less than 50% coverage of registered HCWs for the first dose. These are Nagaland, Punjab, Chandigarh and Puducherry.
Ten States have registered more than 50% coverage for the first dose among FLWs. These are Dadra and Nagar Haveli, Tripura, Odisha, Himachal Pradesh, Uttarakhand, Chhattisgarh, Uttar Pradesh, Jharkhand, Jammu & Kashmir, Haryana.
5 States that recorded highest number of vaccinations are UP, Karanataka, West Bengal Maharashtra, and Bihar.
Total 46 persons have been hospitalized so far. This comprises 0.0004% of the total vaccinations. Of the 46 cases of hospitalization till date, 26 were discharged after treatment, while nineteen persons died and one is under treatment. No new event of hospitalization has been reported in last 24 hours.
Total 41 deaths have been recorded till date. These comprise 0.0004% of the total COVID19 vaccinations. Of the 41, 19 persons died in the hospital while 22 deaths are recorded outside the hospital.
No case of serious/severe AEFI/Death is attributable to vaccination, till date.
In last 24 hours, two new deaths have been reported. A 24-year-old female, who was a resident of Kannuur, Kerala died after 17 days of vaccination due to Intracranial bleeding. Post-mortem has been done, reports are awaited.
A 49-year-old female, resident of Waynad, Kerala died after 2 days of vaccination. Suspected reason for her death is Myocardial Infarction. Post-mortem done, reports awaited.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ৩৮নি শুবা নুমিৎ
কোবিদ ১৯ বেক্সিনগী দোজ করোর ১.১৪ হেন্না কাপখ্রে ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবদা বেক্সিন দোজ লাখ ৩.০৭ কাপখ্রে; ঐচ.সি.দবল্যু. ১,৪৭,৬৮৮ ঙসি অনিশুবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে
22 FEB 2021 8:31PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিদা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংদা কাপখিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিন দোজশিংগী অপুনবা মশিং অসি ঙসি করোর ১.১৪ য়ৌখ্রে।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ২,৪৪,০৭১গী খুত্থাংদা বেক্সিন দোজ ১,১৪,২৪,০৯৪ কাপখ্রে।
মসিদা অহানবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৪,২৫,০৬০ (৬৭.৩%) অমসুং অনিশুবা দোজ কাপখিবা ঐচ.সি.দবল্যু. ১১,১৫,৫৪২ লোইননা এফ.এল.দবল্যু ৩৮,৮৩,৪৯২ (অহানবা দোজ) (৪০.১%) য়াওখি। অমরোমদনা ২০২১গী জনুৱারী ১৬তা লৈবাক শিনবা থুংনা বেক্সিনেসন দ্রাইভ রোল আউৎ তৌখি, এফ.এল.দবল্যু.গী বেক্সিনেসন্না ২০২১গী ফেব্রুৱারী ২দগী হৌখি।
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অহানবা দোজ
৬৪,২৫,০৬০
১১,১৫,৫৪২
৩৮,৮৩,৪৯২
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ১৯গী বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুনথ্রা-নিপানশুবা নুমিৎ অসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা পুন্না বেক্সিন দোজ ৩,০৭,২৩৮ কাপখ্রে। প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না, মসিগী মনুংদা বেনিফিসরী ১,৫৯,৫৫০দা অহানবা দোজ কাপখ্রে অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ১,৪৭,৬৮৮দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৬ ফাওবা সেসন ১১,৭৫৪ পাঙথোকখ্রে।
ঙসি কোবিদ বেক্সিনেসন অসি রাজ্য/য়ু.তি. পুম্নমক্তা পাঙথোকখ্রে।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৫,৩৩৪
১,৮৭০
৭,২০৪
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৪,১৮,৫৯৯
৯৬,১৭১
৫,১৪,৭৭০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
২০,৪৬৭
৪,৮৮৭
২৫,৩৫৪
৪
অসাম
১,৫৮,১৩৫
১২,২৬১
১,৭০,৩৯৬
৫
বিহার
৫,২৫,৬৭৯
৫৫,৬৭৯
৫,৮১,৩৫৮
৬
চান্দিগর
১৪,১৯৮
১,০৭১
১৫,২৬৯
৭
ছত্তিসগর
৩,৪৬,৮০৫
২৫,৭৫২
৩,৭২,৫৫৭
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৪,৯৩৯
২৪৪
৫,১৮৩
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১,৭৩৫
২১৩
১,৯৪৮
১০
দিল্লী
২,৯৬,৬০১
১৭,৭০৯
৩,১৪,৩১০
১১
গোৱা
১৫,৬৪৬
১,৫২৬
১৭,১৭২
১২
গুজরাত
৮,২৩,৮৫১
৭২,৮১৬
৮,৯৬,৬৬৭
১৩
হরিয়ানা
২,১১,৯৯১
৩৬,৫৭৬
২,৪৮,৫৬৭
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯৬,১৫২
১২,২১০
১,০৮,৩৬২
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,১০,৫৪৪
৯,৩১৫
২,১৯,৮৫৯
১৬
ঝার্খন্দ
২,৫৭,৪০৪
১২,৮৬০
২,৭০,২৬৪
১৭
কর্নাতকা
৫,৫১,৮৭৩
১,৩৪,০৮৮
৬,৮৫,৯৬১
১৮
কেরেলা
৪,০৩,১৮২
৪৯,৯৪০
৪,৫৩,১২২
১৯
লদাখ
৫,৮২৭
৬০০
৬,৪২৭
২০
লক্ষদীপ
২,৩৩৩
৫৯১
২,৯২৪
২১
মধ্য প্রদেশ
৬,৪১,২৮১
১২,২৪৫
৬,৫৩,৫২৬
২২
মহারাস্ত্র
৮,৯৩,৩২৩
৫৬,১২২
৯,৪৯,৪৪৫
২৩
মনিপুর
৪১,৬৪২
১,৭৩৭
৪৩,৩৭৯
২৪
মেঘালয়
২৩,৮৯৮
৬২৯
২৪,৫২৭
২৫
মিজোরাম
১৫,৭৩৪
২,৯৯৫
১৮,৭২৯
২৬
নাগালেন্দ
২৩,৩২৯
৪,২৭৭
২৭,৬০৬
২৭
ওরিশা
৪,৩৯,০৬১
১,০১,৩১৪
৫,৪০,৩৭৫
২৮
পুদুচেরী
৯,৩৫৬
৯৮১
১০,৩৩৭
২৯
পঞ্জাব
১,২৭,৪৩৫
২০,৪০৫
১,৪৭,৮৪০
৩০
রাজস্থান
৭,৮২,৭০১
৪৩,৭৯১
৮,২৬,৪৯২
৩১
সিক্কিম
১৩,২৩৮
৭০১
১৩,৯৩৯
৩২
তামিল নাদু
৩,৪৬,৪০০
৩৪,৬০৮
৩,৮১,০০৮
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৮০,৯৭৩
৯০,৩১৭
৩,৭১,২৯০
৩৪
ত্রিপুরা
৮৪,১৩৭
১৪,৭৬২
৯৮,৮৯৯
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১১,১৬,৩০৬
৮৫,৯৩৭
১২,০২,২৪৩
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,৩৩,১৮৩
৯,২৮৪
১,৪২,৪৬৭
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৬,৫৫,৪৬৬
৫৭,২৭৮
৭,১২,৭৪৪
৩৮
অতোপ্পশিং
৩,০৯,৭৯৪
৩১,৭৮০
৩,৪১,৫৭৪
অপুনবা
১,০৩,০৮,৫৫২
১১,১৫,৫৪২
১,১৪,২৪,০৯৪
রাজ্য/য়ু.তি. মরিদা রেজিস্তর তৌখিবা ঐচ.সি.দবল্যু.শিং অমসুং এফ.এল.দবল্যু.শিংগী ৭৫%দগী হেন্না অহানবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে। মখোয় অদুদি - লক্ষদীপ, গুজরাত, মধ্য প্রদেশ, রাজস্থাননি।
রাজ্য/য়ু.তি. নিপানদা রেজিস্তর তৌখিবা ঐচ.সি.দবল্যু.শিংগী ৭৫%দগী হেন্না অহানবা দোজকী বেক্সিন কাপখ্রে। মখোয় অদুদি –বিহার, ত্রিপুরা, ওরিশা, ছত্তিসগর, উত্তরাখন্দ, ঝার্খন্দ, উত্তর প্রদেশ অমসুং হিমাচল প্রদেশনি।
নাকল অমরোমদা রাজ্য/য়ু.তি. মরিদা রেজিস্তর তৌখিবা ঐচ.সি.দবল্যু.শিংগী ৫০%দগী তানা অহানবা দোজ কাপখিবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। মখোয় অদুদি নাগালেন্দ, পঞ্জাব, চান্দিগর অমসুং পুদুচেরীনি।
রাজ্য/য়ু.তি. তরাদা রেজিস্তর তৌখিবা এফ.এল.দবল্যু.শিংগী মরক্তা ৫০%দগী হেন্না অহানবা দোজ কাপখ্রে। মখোয় অদুদি দদ্রা অমসুং নাগর হবেলি, ত্রিপুরা, ওরিশা, হিলাচল প্রদেশ, উত্তরাখন্দ, চত্তিসগর, উত্তর প্রদেশ, ঝার্খন্দ, জে অমসুং কে, হরিয়ানানি।
বেক্সিন কাপখিবা মশিং খ্বাইদগী ৱাংনা রেকোর্দ তৌরকখিবা রাজ্য ৫ অদুদি উত্তর প্রদেশ, কর্নাতকা, ৱেস্ত বেঙ্গল, মহারাস্ত্র অমসুং বিহারনি।
হৌজিক ফাওবদা পুন্না মীওই ৪৬ হোস্পিতালদা পুখৎখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৪% ওইরি। হোস্পিতালদা পুখৎলকখিবা কেস ৪৬কী মনুংদা ২৬ লায়েং চত্থরবা মতুং দিসচার্জ তৌখ্রে অমরোমদা মীওই ১৯ লৈখিখ্রে অমসুং অমানা লায়েং চত্থরি। হৌখিবা পুং ২৪দা হোস্পিতালদা নৌনা পুখৎলকখিবা লৈতে।
ঙসি ফাওবদা পুন্না লৈখিদবা ৪১ রেকোর্দ তৌখ্রে। মসি বেক্সিন কাপখ্রবা মীওইগী অপুনবগী ০.০০০৩% ওইরি। মীওই ৪১ অসিগী মনুংদা মীওই ১৯ হোস্পিতালদা লৈখিদবনি অমরোমদা লৈখিদবা ২২না হোস্পিতালগী মপানন্দা লৈখিদবনি।
ঙসি ফাওবদা বেক্সিনেসনগা মরী লৈনবা অরুবা/অকনবা এ.ই.এফ.আই./লৈখিদবগী কেস অমত্তা লৈতে।
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা লৈখিদবা অনি রিপোর্ত তৌখ্রে। কেরেলাগ কন্নোরদগী চহি ২৪ শুরবী নুপী অমা ইন্ত্রাক্রানিএল ব্লিদীংনা মরম ওইদুনা বেক্সিন কাপখিবা নুমিৎ ১৭কী মতুংদা লৈখিদ্রে। পোস্ত-মোর্তেম পাঙথোকখ্রে অমদি রিপোর্ত ঙাইরি।
কেরেলাগী ৱেনাদতগী চহি ৪৯শুরবী নুপী অমা বেক্সিন কাপখিবা নুমিৎ ২গী মতুংদা লৈখিদ্রে। মহাক্না লৈখিদবগী মরম অসি মায়োকার্দিএল ইনফ্রাক্সন ওইরবা য়াই চীংনরি। পোস্ত-মোর্তেম পাঙথোকখ্রে অমদি রিপোর্ত ঙাইরি।