রেলৱে মন্ত্রালয়
শ্রী পিয়ুশ গোয়ালনা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা মাউ-আনন্দ বিহার তর্মিনসকী চয়োলদা অনিরক চেনবা অখন্নবা ত্রেন লমথাখ্রে
ত্রেন অসিনা মাউগা লৈবাক্কী কোনুংগা শম্নগনি অমসুং পুর্বাচলগী মফমদা সোসিও-ইকোনোমিক্কী চাওখৎপা পুরক্কনি
মফম অসিগী ওইবা লোকেল ইন্দস্ত্রীশিং হেন্না ফবা শম্নবা অসিনা চাওখৎপা পুরক্লগনি
14 FEB 2021 6:32PM by PIB Imphal
রেলৱেজ, কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী অমসুং কঞ্জুম্মর এফিয়রস, ফুদ অমসুং পব্লিক দিস্ত্রীব্যুসনগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুশ গোয়ালনা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা মাউ-আনন্দ বিহার তর্মিনস্তগী চয়োলদা অনিরক চেনবা অখন্নবা ত্রেন অমা ঙসি লমথাখ্রে হায়রিবা থৌরম অসিদা অতৈ দিগিনতরিশিং য়াওখি।
থৌরম অসিদা ৱা ঙাংলদুনা, ইকাই খুম্নরবা শ্রী পিয়ুশ গোয়ালনা হায় মদুদি, “মসিগী মাউ অমদি আনন্দ বিহারগা অনৌবা ত্রেন শম্নবা অসিনা পুর্বনচলগী মীয়ামদা মতম কুইনদগী লৈরক্লবা অনিংবা অসি থুংলগনি। অনৌবা ত্রেনশিং অসিনা মফম অসিদা ইকোনোমী ফগৎহল্লগনি। প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মখা হৌজিক লৈরিবা সরকার উত্তর প্রদেশ অসিদা পীরিবা রেলগী প্রোজেক্ত অসি ২০০৯-১৪পীখিবা অদুগা য়েংনবদা শরুক ১০ হেন্না পীরি। মসিনা উত্তর প্রদেশতা সরকার অসিনা ইনফ্রাস্ত্রকচর চাওখনবা হোৎনরি হায়বা অসি উৎলি”।
ত্রেন অসিনা মাউগা লৈবাক্কী কোনুংগা শম্নগনি অমসুং পুর্বাচলগী মফমদা সোসিও-ইকোনোমিক্কী চাওখৎপা পুরক্কনি। মফম অসিগী ওইবা লোকেল ইন্দস্ত্রীশিং হেন্না ফবা শম্নবা অসিনা চাওখৎপা পুরক্লগনি।
ত্রেন ন. ০৫১৩৯ মাউ-আনন্দ বিহার তর্মিনস অসিনা মাউদগী লৈবাকপোকপা অমসুং ইরাই খুদিংগী পুং ২০.৫০ থাদোক্কনি অমসুং আনন্দ বিহার তর্মিনস্তা মথং নুমিৎকী পুং ১১.৩০দা থুংগনি।
ত্রেন ন. ০৫১৪০ আনন্দ বিহার-মাউ তর্মিনস অসিনা আনন্দ বিহারদগী য়ুমশাকৈশা অমসুং থাংজ খুদিংগী পুং ১৬:৪৫ থাদোক্কনি অমসুং মাউ তর্মিনস্তা মথং নুমিৎকী পুং ০৬:২০দা থুংগনি।
মসিগী ত্রেন অসি কোচেস অপুনবা এল.ঐচ.বি.২১নি। মসিনা ঔনরিহার, জাউনপুর, সুল্তানপুর, লখনৌ অমসুং কানপুরদা নাকন অনিমক্তগী খামফম লৈগনি।
ঙসিগী ওইনা মসিগী ত্রেন অসি “অখন্নবা ত্রেন হৌদোকপা” ওইনা চেনগনি।

Ministry of Railways
Shri Piyush Goyal Flags Off Mau-Anand Vihar Terminus Biweekly Special train through Video Conferencing
The train will connect Mau with National Capital & bring socio economic development in the Purvanchal region
Local industries in this region shall get the boost with improved connectivity
14 FEB 2021 6:32PM by PIB Delhi
The Union Minister of Railways, Commerce & Industry and Consumer Affairs, Food & Public Distribution, Shri Piyush Goyal flagged off Mau-Anand Vihar Biweekly Special train through video conferencing today along with other dignitaries present at the event.
Speaking on the occasion, Hon'ble Minister Shri Piyush Goyal said, "This new train connecting Mau with Anand Vihar will fulfill the long pending demand of the people of the Purvanchal. The new train will boost economy of this region. In the present Government under PM Shri Narendra Modi, the budget allocation for Rail projects in Uttar Pradesh has been increased to ten times as compared to 2009-14. This shows the commitment of the Government for development of infrastructure in Uttar Pradesh."
The train will connect Mau with National Capital & bring socio economic development in the Purvanchal region.Local industries in the region shall get the boost with improved connectivity.
Train no. 05139 Mau-Anand Vihar Terminus shall depart from Mau on every Tuesday and Friday at 20.50 hrs and shall reach Anand Vihar Terminus next day at 11:30 hrs.
Train no. 05140 Anand Vihar-Mau Biweekly Special shall depart from Anand Vihar terminus on every Wednesday and Saturday at 16:45 hrs and shall reach Mau at 06:20 hrs next day.
This train will have total 21 LHB Coaches. It shall have stoppages at Aunrihar, Jaunpur, Sultanpur, Lucknow and Kanpur Central stations enroute in both directions.
Today, this train is being run as “Inaugural Special Train”.