হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী অপদেৎ - ২৭নি শুবা নুমিৎ
লৈবাক অসিদা কোবিদ ১৯ ঙাকথোক্নবা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর লাখ ৭৪.৩০ বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭:০০ ফাওবদা বেনিফিসরী ৪,১৩,৭৫২ বেক্সিন কাপখ্রে
11 FEB 2021 7:55PM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী কুন-তরেৎশুবা নুমিৎতা কোবিদ ১৯ ঙাকথোক্নবা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্কর মশিং লাখ ৭৪.৩০ য়ৌখ্রে।
ঙসি মিজোরাম অমদি দামন অমসুং দিয়ু নত্তনা রাজ্য/য়ু.তি. পুম্নমক্তা বেক্সিন কাপখিবগী রিপোর্ত তৌরকখি।
কোবিদ ১৯গী ঙাকথোক্নবা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র অমসুং ফ্রন্তলাইন ৱার্করশিংগী মথং মথং হেনগৎলক্লিবা মশিং অসি প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ৭৪,৩০,৮৬৬ (ঙসি নুমিংদাং পুং ৭:০০ ফাওবদা)শুখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন ১,৫৩,৭৯৯ পাঙথোকখ্রে। ঙসি নুমিদাং পুং ৭:০০ ফাওবা সেসন ১০,৭৪৩ পাঙথোকখ্রে।
অপুনবা মশিং অসিদা ঐচ.সি.দবল্যু. ৫,৭৯০,৮৩২ অমসুং এফ.এল.দবল্যু ১,৬৪০,০৩৪য়াওখি।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭:০০ ফাওবা বেনিফিসরী ৪,১৩,৭৫২ বেক্সিন কাপখ্রে। মসিগী মনুংদা ৮৫,৬০৪না ঐচ.সি.দবল্যু. অমসুং অতোপ্পা বেনিফিসরী ৩,২৮,১৪৮না এফ.এল.দবল্যু ওইখি। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৩৪৫৪
২
অন্ধ্র প্রদেশ
৩,৪৩,১৩০
৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৪,১৯৫
৪
অসাম
১,১৭,৬০৩
৫
বিহার
৪,৪৮,৯০৩
৬
চান্দিগর
৭৩৭৪
৭
ছত্তিসগর
২,৩২,৯২৩
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
২৬৯৮
৯
দামন অমসুং দীয়ু
১০৩০
১০
দিল্লী
১,৬২,৫৯৬
১১
গোৱা
১১৩৯১
১২
গুজরাত
৬,৪৩,৪৩৮
১৩
হরিয়ানা
১,৯০,৩৯০
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৬৭,৬৮৯
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৯৩,৫৭০
১৬
ঝার্খন্দ
১,৭৪,০৮০
১৭
কর্নাতকা
৪,৭৬,২৭৭
১৮
কেরেলা
৩,৩৩,৪৩৬
১৯
লদাখ
২৭৬১
২০
লক্ষদীপ
৯২০
২১
মধ্য প্রদেশ
৪,৮৫,৫৯৩
২২
মহারাস্ত্র
৬,০০,৪৫৬
২৩
মনিপুর
১৫৯৪৪
২৪
মেঘালয়
১১৫১৪
২৫
মিজোরাম
১১০৪৬
২৬
নাগালেন্দ
৮,২৩৮
২৭
ওরিশা
৩,৮৩,০২৩
২৮
পুদুচেরী
৪৭৮০
২৯
পঞ্জাব
৯৭,৭৬৯
৩০
রাজস্থান
৫,৬৯,৭১৭
৩১
সিক্কিম
৮৩৩২
৩২
তামিল নাদু
২,১১,৭৬২
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৬১,২৬২
৩৪
ত্রিপুরা
৫৯,৪৩৮
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৭,৫২,৫০১
৩৬
উত্তরাখন্দ
৯৭,৬১৮
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৪,৪৯,৬৪৯
৩৮
অতোপ্পশিং
৭৪,৩৬৬
অপুনবা
৭৪,৩০,৮৬৬
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী কুন তরেৎশুবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৭:০০ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 27
74.30 lakh Healthcare and Frontline Workers Vaccinated for COVID19 across the country
4,13,752 beneficiaries vaccinated till 7:00 pm today
11 FEB 2021 7:55PM by PIB Delhi
The number of healthcare and frontline workers vaccinated against COVID19 has reached 74.30 lakh on the twenty seventh day of the countrywide COVID-19 vaccination program.
All States/UTs except Mizoram and Daman and Diu reported vaccination activity today.
The cumulative number of healthcare workers and frontline workers vaccinated against COVID19 is 74,30,866 (as at 7:00 pm today),as per the provisional report. 1,53,799 sessions have been held so far. 10,743 sessions were held till 7:00 pm today.
Of the cumulative coverage, 5,790,832 are healthcare workers and 1,640,034 are frontline workers.
4,13,752 beneficiaries were vaccinated till 7:00 pm today. Of these, 85,604 were healthcare workers, while the other 3,28,148 beneficiaries were frontline workers. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
3454
2
Andhra Pradesh
3,43,130
3
Arunachal Pradesh
14,195
4
Assam
1,17,603
5
Bihar
4,48,903
6
Chandigarh
7374
7
Chhattisgarh
2,32,923
8
Dadra & Nagar Haveli
2698
9
Daman & Diu
1030
10
Delhi
1,62,596
11
Goa
11391
12
Gujarat
6,43,438
13
Haryana
1,90,390
14
Himachal Pradesh
67,689
15
Jammu & Kashmir
93,570
16
Jharkhand
1,74,080
17
Karnataka
4,76,277
18
Kerala
3,33,436
19
Ladakh
2761
20
Lakshadweep
920
21
Madhya Pradesh
4,85,593
22
Maharashtra
6,00,456
23
Manipur
15944
24
Meghalaya
11514
25
Mizoram
11046
26
Nagaland
8,238
27
Odisha
3,83,023
28
Puducherry
4780
29
Punjab
97,769
30
Rajasthan
5,69,717
31
Sikkim
8332
32
Tamil Nadu
2,11,762
33
Telangana
2,61,262
34
Tripura
59,438
35
Uttar Pradesh
7,52,501
36
Uttarakhand
97,618
37
West Bengal
4,49,649
38
Miscellaneous
74,366
Total
74,30,866
47 AEFIs have been reported till 7:00 pm on the twenty seventh day of the vaccination drive.