লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
সুব্রহ্মন্যমবু নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলগী চিয়রমেন ওইনা খনখ্রে
06 FEB 2021 10:14AM by PIB Imphal
শ্রী এস.এন. সুব্রহ্মন্যমবু চহি অহুমগী মতমগী নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলগী চিয়রমেন ওইনা খনখ্রে। অনৌবা ওক্ক্যুপেস্নেল সেফতী, হেল্থ এন্দ ৱার্কিং কন্দিসন্স কোদ, ২০২০ (ও.এস.ঐচ. কোদ ২০২০)গী মখাদা থবক মফমশিংদা খুদোংথিবা থোকহনদনবা হোৎনবদা মরু ওইবা থৌদাং লৌরিবা নেস্নেল সেফতী কাউন্সিল অসি মহাক্কী খঙজ-হৈজবা অদুনা লমজিং-লমতাক্লগনি।
দি.জি.এফ.এ.এস.এল.আই.না চহি ৫০ হেন্না অপদেৎ তৌখিদ্রবা লৈবাক অসিগী ও.এস.ঐচ. গভর্নিং তৌনবা রিগুলেসনশিং অমুক হন্না শেমদোকপা নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলনা মতেং পাংগনি। এন.এস.সি.না ও.এস.ঐচ. কোদকী মখাদা থর্দ পার্তী ওদিৎ অমসুং সর্তিফিকেসনগী স্কীম শেম্বদা য়াওগনি। এস.এস.সি.না লৈবাক শিনবা থুংনা এক্সতেন্দ তৌবা য়াবা অমসুং ইন্সপেক্সন সিস্তেমদা লিঙ্ক তৌবা য়াবা মখোয়গী ও.এস.ঐচ. রেদিনেস অমসুং পর্ফোর্মেন্সতা য়ুম্ফম ওইবা ইস্তাব্লিশমেন্তগী সেফতী রেতিংদা থবক পাইখৎপা হৌখ্রে।
এল. এন্দ তি.গী সি.ই.ও. অমসুং মেনেজিং দিরেক্তর শ্রী সুব্রহ্মন্যম অসি চহি কয়া এল. এন্দ তি.ঈ ইনফ্রাস্ত্রকচর বিজিনেসবু লমজিংদুনা লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী অচৌবা কনস্ত্রক্সন ওর্গনাইজেসন অমদি মালেমগী ওইনা ১৪শুবা ওইল্লিবা মশক নাইবা ইঞ্জিনীয়র অমনি। এল এন্দ তি অসি হেভী ইঞ্জিনীয়রিং, ঙাকশেল, জহাজ শাবা অসিনচিংবগী থবক তৌবগা লোইননা লৈবাক অসিগী খ্বাইদগী অচৌবা ইঞ্জিনীয়রিং কম্পনীশিংগী মনুংদা অমনি।

Ministry of Labour & Employment
Subrahmanyan appointed Chairman of National Safety Council
06 FEB 2021 10:14AM by PIB Delhi
Shri S. N. Subrahmanyan has been appointed Chairman of the National Safety Council for a period of three years. His experience is likely to guide the National Safety Council which has a major role to play to ensure safety in work places under new Occupational Safety, Health and Working Conditions Code, 2020 (OSH Code, 2020).
The National Safety Council will assist DGFASLI in re-writing the regulations governing OSH in the country which have not been updated for over 50 years. The NSC will also be involved in framing the scheme for third party audit and certification under the OSH Code. The NSC is already working on the safety rating of establishments based on their OSH readiness and performance which can be extended through the country and linked to the inspection system.
The CEO and Managing Director of L&T Ltd, Shri Subrahmanyan is an eminent engineer who has spearheaded the infrastructure business of L&T for several years making it the country’s largest construction organization and 14th in the world. L&T is also one of the largest engineering companies of the country with interest in heavy engineering, defence, ship building, etc.