Ministry of Labour & Employment
S.N. Subrahmanyan, CEO and Managing Director of L&T Ltd appointed as Chairman of the National Safety Council
04 FEB 2021 4:00PM by PIB Delhi
The Ministry of Labour & Employment has appointed Shri S.N. Subrahmanyan, CEO and Managing Director, L&T Ltd, as the Chairman of the National Safety Council for a period of three years. Shri Subrahmanyan is an eminent engineer who has spearheaded the infrastructure business of L&T for several years making it the country’s largest construction organization and 14th in the world. L & T is also one of the largest engineering companies of the country with interest in heavy engineering, Defence, ship building etc.
Shri Subrahmanyan’s experience will guide the National Safety Council which has a major role to play to ensure safety in work places under new Occupational Safety, Health and Working Conditions Code, 2020 (OSH Code, 2020). The National Safety Council will assist DGFASLI in re-writing the regulations governing OSH in the country which have not been updated for over 50 years. The NSC will also be involved in framing the scheme for third party audit and certification under the OSH Code. The NSC is already working on the safety rating of establishments based on their OSH readiness and performance which can be extended through the country and linked to the inspection system.

লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
এল. অমসুং তি. লিমিতেৎকী সি.ই.ও. অমসুং মেনেজিং দাইরেক্তর শ্রী এস.এন. সুব্রহমান্যনবু নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলগী চেয়রমেন ওইনা হাপখ্রে
04 FEB 2021 4:00PM by PIB Imphal
লেবর অমসুং এম্প্লোইমেন্তগী মিনিস্ত্রীনা এল. অমসুং তি. লিমিতেৎকী সি.ই.ও. অমসুং মেনেজিং দাইরেক্তর শ্রী এস.এন. সুব্রহমান্যনবু নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলগী চেয়রমেন ওইনা চহি অহুমগী ফম হাপখ্রে। শ্রী সুব্রহমান্যন অসি মমিং লৈরবা ইঞ্জিনিয়র অমনি হায়রিবা মহাক অসি এল. অমসুং তি.গী ব্যুজিনেস ইনফ্রাস্ত্রকচর লমজিংদুনা লৈবাক অসিগী খ্বায়দগী চাওবা ওর্গানাইজেসন ওইহনখি অমসুং মালেমগী ওইনা ১৪শুবদা লৈখি। এল. অমসুং তি. অসি লৈবাক অসিগা খ্বায়দগী চাওবা ইঞ্জিনিয়রিং কম্পনি অমা মদুদি হেভী ইঞ্জিনিয়রিং, দিফেন্স, জহাজ শাবা অসিনচিংবা অসিনি।
শ্রী সুব্রহমান্যন অসি থেংনরকপা খুৎলোইবা অসিনা নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলবু লমজিং লমতাক তৌদুনা অনৌবা থবক্কী ওইবা তেক্তা কাইদবা, হকশেল অমসুং ৱার্কিং কন্দিকন কোদ, ২০২০ (ও.এস.ঐচ.,২০২০) অসিগী মখাদা শোইদনা থৌদাং লৌগনি। নেস্নেল সেফতী কাউন্সিলনা দি.জি.এফ.এ.এস.এল.আই.দা লৈবাক অসিগী চহি ৫০ হেন্না য়েংশিন্দ্রবা ও.এস.ঐচ.শেম্বগী অমুক হন্না ইবদা মতেং পাংগনি। এন.এ.সি.না থার্দ পার্তি ওদিতকী স্কীম শেম্বদা অমসুং ও.এস.ঐচ. কোদকী মখাদা সর্তিফিকেৎ শেম্বা য়াওগনি। এন.এ.সি. অসি হান্ননা ও.এস.ঐচ. লৈরিবা সেফতী রেতিংদা বেজ তৌই অমসুং মসিগী তৌরমকপা অসিনা লৈবাক শিনবা থুংনা শন্দোকপা য়াই।