Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination-Day 14
More than 33 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
4,40,681 beneficiaries vaccinated till 7 pm today
29 JAN 2021 7:55PM by PIB Delhi
India has seen a significant hike in the number of healthcare workers getting vaccinated against COVID19, under the countrywide COVID-19 vaccination program.
The cumulative number of healthcare workers who have been administered the COVID19 vaccine has crossed 33 lakh today. A total of 33,68,734 beneficiaries (till 7 pm today) were vaccinated through 62,939 sessions, as per the provisional report. 10,061 sessions were held till 7 pm today.
4,40,681 beneficiaries were vaccinated till 7 pm today, the fourteenth day of nationwide COVID19 vaccination. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2727
2
Andhra Pradesh
1,77,856
3
Arunachal Pradesh
9,226
4
Assam
36,771
5
Bihar
1,10,381
6
Chandigarh
2977
7
Chhattisgarh
62,529
8
Dadra & Nagar Haveli
607
9
Daman & Diu
333
10
Delhi
48,008
11
Goa
3391
12
Gujarat
2,16,004
13
Haryana
1,23,935
14
Himachal Pradesh
22,918
15
Jammu & Kashmir
26,634
16
Jharkhand
33,074
17
Karnataka
3,07,752
18
Kerala
1,35,832
19
Ladakh
989
20
Lakshadweep
746
21
Madhya Pradesh
2,22,193
22
Maharashtra
2,57,173
23
Manipur
3399
24
Meghalaya
4200
25
Mizoram
8497
26
Nagaland
3,973
27
Odisha
2,05,200
28
Puducherry
2299
29
Punjab
54,991
30
Rajasthan
2,73,866
31
Sikkim
1976
32
Tamil Nadu
97,126
33
Telangana
1,57,831
34
Tripura
27,617
35
Uttar Pradesh
4,31,879
36
Uttarakhand
25,067
37
West Bengal
2,20,356
38
Miscellaneous
48,401
Total
33,68,734
213 AEFIs have been reported till 7 pm on the fourteenth day of the vaccination drive.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ বেক্সিনেসনগী নুমিৎ-১৪শুবগী অপদেৎ
লৈবাক শিনবা থুংনা হেল্থকিয়র ৱার্কর লাখ ৩৩ হেন্না বেক্সিন কাপখ্রে
ঙসি নুমিংদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনিফিসরী ৪,৪০,৬৮১ বেক্সিন কাপখ্রে
29 JAN 2021 7:55PM by PIB Imphal
ভারতনা লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবাকোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন প্রোগ্রামগী মখাদা, কোবিদ১৯গী মায়োক্তা বেক্সিন কাপখিবা হেল্থকিয়র ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং শিংথানিংঙাই ওইবা মওংদা হেনগৎলক্লি।
প্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ৫২,৬৬৭কী খুত্থাংদা পুন্না বেনিফিসরী ২৮,৪৭,৬০৮ (ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা) বেক্সিন কাপখ্রে।
ঙসিগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবা পাঙথোকখিবা সেসন ৯,৯৯৪গী খুত্থাংদা ঙসি বেনিফিসরী ৪,৯১,৬১৫ বেক্সিন কাপখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
ঙসি কোবিদ ১৯ ভেক্সিন কাপথোকখিবা হেল্থ ৱার্করশিংগী অপুনবা মশিং লাখ ৩৩ হেনখ্রে। প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না সেসন ৬২,৯৩৯গী থোংদা বেনেফিসরী পুন্না ৩৩,৬৮,৭৩৪ (ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা) তিকা থাখ্রে। ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা সেসন ১০,০৬১ পাংথোকখি। লৈবাক শিনবা থুংনা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী তরামরিনি চনবা নুমিৎতা ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা বেনেফিসরী ৪,৪০,৬৮১ তিকা থাখ্রে। অরোইবা রিপোর্ত ঙসি নুমিদাং অথেংবদা মপুং ফংগনি।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
২৭২৭
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৭৭,৮৫৬
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৯,২২৬
৪
অসাম
৩৬,৭৭১
৫
বিহার
১,১০,৩৮১
৬
চান্দিগর
২৯৭৭
৭
ছত্তিসগর
৬২,৫২৯
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৬০৭
৯
দামন অমসুং দীয়ু
৩৩৩
১০
দিল্লী
৪৮,০০৮
১১
গোৱা
৩৩৯১
১২
গুজরাত
২,১৬,০০৪
১৩
হরিয়ানা
১,২৩,৯৩৫
১৪
হিমাচল প্রদেশ
২২,৯১৮
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২৬,৬৩৪
১৬
ঝার্খন্দ
৩৩,০৭৪
১৭
কর্নাতকা
৩,০৭,৭৫২
১৮
কেরেলা
১,৩৫,৮৩২
১৯
লদাখ
৯৮৯
২০
লক্ষদীপ
৭৪৬
২১
মধ্য প্রদেশ
২,২২,১৯৩
২২
মহারাস্ত্র
২,৫৭,১৭৩
২৩
মনিপুর
৩৩৯৯
২৪
মেঘালয়
৪২০০
২৫
মিজোরাম
৮৪৯৭
২৬
নাগালেন্দ
৩,৯৭৩
২৭
ওরিশা
২,০৫,২০০
২৮
পুদুচেরী
২২৯৯
২৯
পঞ্জাব
৫৪,৯৯১
৩০
রাজস্থান
২,৭৩,৮৬৬
৩১
সিক্কিম
১৯৭৬
৩২
তামিল নাদু
৯৭,১২৬
৩৩
তেলঙ্গনা
১,৫৭,৮৩১
৩৪
ত্রিপুরা
২৭,৬১৭
৩৫
উত্তর প্রদেশ
৪,৩১,৮৭৯
৩৬
উত্তরাখন্দ
২৫,০৬৭
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
২,২০,৩৫৬
৩৮
অতোপ্পশিং
৪৮,৪০১
অপুনবা
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী নুমিৎ-১৪শুবগী নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা এ.ই.এফ.আই. ২১৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।