হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী অনৌবা পাউ
লৈবাক শীনবা থুংনা হেল্থ ৱার্কর লাখ ১৯.৫ হেন্না তিকা থাখ্রে
তিকা থাবা খোঙজংগী ১০নি চনবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৭.১০ ফাওবদা মীওই ৩,৩৪,৬৭৯ তিকা থাখ্রে
25 JAN 2021 7:37PM by PIB Imphal
লৈবাক শীনবা থুংনা চৎথরিবা কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী থবক ১০নি চানবা নুমিত্তা রাজ্য অমসুং য়ু.তিশিংদা মাইপাক্না পাংথোকখ্রে।
ঙসি কোবিদ-১৯ তিকা থাখিবা অপুনবা হেল্থ ৱার্কর মশিং লাখ ১৯.৫ হেল্লে। মরক্কী ওইনা ফংবা পাউগী মতুংইন্না, সেসন ৩৫,৭৮৫ পাংথোক্তুনা(ঙসি নুমিদাং পুং ৭.১০ ফাওবদা) অপুনবা ওইনা বেনিফিসরি ১৯,৫০,১৮৩ তিকা থাখ্রে।
লৈবাক শীনবা থুংনা পাংথোক্লিবা কোবিদ-১৯ তিকা থাবগী ১০নি চনবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৭.১০ ফাওবগী মনুংদা সেসন ৭,১৭১ পাংথোক্তুনা বেনিফিসরি ৩,৩৪,৬৭৯ তিকা থাখ্রে। ঙসিগী চপ চাবা মশিং নুমিদাং অথেংবদা ফংগনি।
সিরিয়েল নম্বর
রাজ্য/য়ুনিয়ন তেরিতোরি
তিকা থাখ্রবা মীওইশিং
১
এ অমসুং এন ঈথৎশিং
২৩৬৯
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,৫৫,৪৫৩
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৭,৩০৭
৪
অসাম
১৯,৮৩৭
৫
বিহার
৮৮,২০০
৬
চান্দিগর
১৯২৮
৭
ছতিসগর
৪০,০২২
৮
দদ্রা অমসুং নগর হভেলি
৩৪৫
৯
দামন অমসুং দিউ
৩২০
১০
দিল্লী
৩৩,২১৯
১১
গৱা
১৭৯৬
১২
গুজরাত
৯১,১১০
১৩
হরিয়ানা
১,০৫,৪১৯
১৪
হিমাচল প্রদেশ
১৩,৫৪৪
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
১৬,১৭৩
১৬
ঝারখান্দ
১৮,৪২২
১৭
কর্নাতকা
২,৩০,১১৯
১৮
কেরলা
৭১,৯৭৬
১৯
লদাখ
৬৭০
২০
লক্ষদ্বিপ
৬৭৬
২১
মৈধ্য প্রদেশ
৫৬,৫৮৬
২২
মহারাস্ত্রা
১,৩৫,৬০৯
২৩
মনিপুর
২৪৮৫
২৪
মেঘালয়
২৭৪৮
২৫
মিজোরাম
৪৮৫২
২৬
নাগালেন্দ
৩,৬৭৫
২৭
ওরিশা
১,৭৭,০৯০
২৮
পুদুচেরী
১৮১৩
২৯
পঞ্জাব
৩৯,৪১৪
৩০
রাজস্থান
১,১৯,১৬১
৩১
সিক্কিম
১০৪৭
৩২
তামিল নাদু
৬৮,৬১৯
৩৩
তেলঙ্গনা
১,১৭,৯৭৮
৩৪
ত্রিপুরা
১৯,৬৯৮
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১,২৩,৭৬১
৩৬
উত্তরাখন্দ
১৪,৫৪৬
৩৭
নোংচুপ বঙ্গাল
১,২১,৬১৫
৩৮
অতোপ্পশিং
৪০,২৮৪
অপুনবা
১৯,৫০,১৮৩
কোবিদ-১৯ তিকা থাবা খোঙজংগী ১০নি চনবা নুমিৎকী নুমিদাং পুং ৭.১০ ফাওবগী মনুংদা এ.ই.এফ.আই ৩৪৮কী পাউ লাকখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Update on COVID-19 Vaccination
More than 19.5 lakh Healthcare Workers Vaccinated across the country
3,34,679 beneficiaries vaccinated till 7.10 pm on 10th day of vaccination drive
25 JAN 2021 7:37PM by PIB Delhi
The countrywide COVID-19 vaccination program was conducted successfully on the tenth day in the States and UTs.
The cumulative number of healthcare workers vaccinated against COVID19 has crossed 19.5 lakh today. A total of 19,50,183 beneficiaries (till 7.10 pm today) were vaccinated through 35,785 sessions, as per the provisional report.
3,34,679 beneficiaries were vaccinated through 7,171 sessions till 7.10 pm today, the tenth day of nationwide COVID19 vaccination. Final reports would be completed for the day by late tonight.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
2369
2
Andhra Pradesh
1,55,453
3
Arunachal Pradesh
7,307
4
Assam
19,837
5
Bihar
88,200
6
Chandigarh
1928
7
Chhattisgarh
40,022
8
Dadra & Nagar Haveli
345
9
Daman & Diu
320
10
Delhi
33,219
11
Goa
1796
12
Gujarat
91,110
13
Haryana
1,05,419
14
Himachal Pradesh
13,544
15
Jammu & Kashmir
16,173
16
Jharkhand
18,422
17
Karnataka
2,30,119
18
Kerala
71,976
19
Ladakh
670
20
Lakshadweep
676
21
Madhya Pradesh
56,586
22
Maharashtra
1,35,609
23
Manipur
2485
24
Meghalaya
2748
25
Mizoram
4852
26
Nagaland
3,675
27
Odisha
1,77,090
28
Puducherry
1813
29
Punjab
39,414
30
Rajasthan
1,19,161
31
Sikkim
1047
32
Tamil Nadu
68,916
33
Telangana
1,17,978
34
Tripura
19,698
35
Uttar Pradesh
1,23,761
36
Uttarakhand
14,546
37
West Bengal
1,21,615
38
Miscellaneous
40,284
Total
19,50,183
348 AEFIs have been reported till 7.10 pm on the tenth day of the vaccination drive.