রেলৱে মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা খনগৎলবা রেলৱে স্তেসনশিংদা ই-কেতরিং অয়াবা পীখ্রে
15 JAN 2021 10:45PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন রেলৱেজনা খনগৎলবা রেলৱে স্তেসনশিংদা ই-কেতরিং সর্বিসশিং অমুক হৌবদা অয়াবা পীখ্রে। মসিনা সেন্ত্রেল অমসুং স্তেত সরকার অমসুং মখোয়গী মখাদা লৈরিবা অতোপ্পা ওথোরাইজ এজেন্সীশিংনা হেল্থ অমসুং সেফতী মেতরশিংদা ইসু তৌখিবা গাইদলাইন পুম্নমক্কী মনুং চনগনি।
মসি খংজিনবা য়াই মদুদি খনগৎলবা রেলৱে স্তেসনশিংদা ই-কেতরিং অমুক হৌনবগীদমক আই.আর.সি.তি.সি.না রেলৱে বোর্দতা ইদুনা খংহনখ্রে।
আই.আর.সি.তি.সি.না হৌজিক ওইরিবা ফিভম অমুক হন্না য়েংশিল্লগনি অমদি ফিসিবিলিতী, স্তাফকী ফিভম অমসুং লোকেল রিস্ত্রিক্সন অসিনচিংবদা য়ুমফম ওইরগা ই কেতরিং সর্বিসশিং অমুক হৌনবা অয়াবা পীগনি।
কোবিদ-১৯ শন্দোরকপদগী ঙাকথোক্নবা খোংথাং অমা ওইনা ই কেতরিং সর্বিসশিং সসপেন্দ তৌখি।

Ministry of Railways
Indian Railways allows e-catering at selected Railway Stations.
15 JAN 2021 10:45PM by PIB Delhi
Indian Railways has allowed the e-catering services to resume at selected Railway stations This will be subject to compliance of all the Guidelines on health and safety matters issued by Central & State Government and other Authorized agencies under them.
It may noted that IRCTC had written to the Railway Board for the resumption of e catering at selected Railway stations.
IRCTC will have to review the situation now and permit the resumption of e catering services depending upon the feasibility, availability of staff and local restrictions.etc.
The e catering services had been suspended as a measure to prevent the spread of Covid 19.