ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এম.ও.দি. অমসুং কেন্দ্রগী মন্ত্রালয়শিংনা গনতন্ত্রা দিবস পালনগীদমক্তা শেম-শাবগী থৌওংশিং
12 JAN 2021 8:47PM by PIB Imphal
৭২শুবা গনতন্ত্রা দিবস পালনগী শরুক অমা ওইনা, ঙাক-শেল মন্ত্রালয় অমসুং অতৈ অতোপ্পা মন্ত্রালয়শিংনা লৈবাক শিনবা থুংনা হরাও তয়াম্বা অমসুং লৈবাক নীংবগী ৱাখল্লোন লৈহন্নবা হায়দুনা থৌরম কয়া অমগী থৌরাং য়াত্তুনা লৈরে। থৌরমশিং অদুগী অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরিঃ
• ঙাক-শেল মন্ত্রালয়না মাইগোবকা খুৎশিন্নদুনা জনুৱারি ১১-২২, ২০২১দা পাংথোক্কদবা ‘১৯৭১-বঙ্গলাদেশ নিং তমহনবগী লান’গী মতাংদা ওনলাইন ক্বিজ কন্তেস্ত।
• ইন্দিয়ন আর্মী, ইন্দিয়ন নেভী, ইন্দিয়ন এয়র ফোর্স অমসুং পুলিসনা জনুৱারি ১০-২২, ২০২১দা লৈবাক শিনবা থুংনা পাংথোক্কদবা লাইব বেন্দ কন্সর্ত।
• ঙাক-শেল মন্ত্রালয়না জনুৱারি ২৫, ২০২১দা নৌনা শেমদোক্লবা গেল্লেন্তরী এৱার্দ ইন্তরএক্তিব ৱেবসাইৎ লোঞ্চ তৌবা।
• ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়না শিন্দুনা জনুৱারি ১৬-২৪, ২০২১দা পাংথোক্কদবা অতেনবা ফিল্মগী চাংয়েংনবা।
• স্পোর্ত বিভাগনা শিন্দুনা জনুৱারি ২০-৩০, ২০২১দা পাংথোক্কদবা ওনলাইন নেস্নেল স্পোর্ত ৱেবিনার।
• তুরিজম মন্ত্রালয়না শিন্দুনা জনুৱারি ২৬-৩১, ২০২১দা পাংথোক্কদবা ওনলাইন ভারত পর্ব।

Ministry of Defence
MoD and Central Ministries’ Activities in the Run Up to Republic Day Celebrations
12 JAN 2021 8:47PM by PIB Delhi
As part of the 72ndRepublic Day Celebrations,Ministry of Defence and various other central ministries have planned a number of activities to create festive and patriotic mood across the nation. Details of the activities are as under:
• Online quiz Contest on the subject of 1971 – Bangladesh Liberation War
Being conducted by Ministry of Defence in association with MyGov from 11th – 22nd January 2021
• Live Band Concerts across the Country
Beingconducted by Indian Army, Indian Navy, Indian Air Force and Police from 10th – 22nd January 2021
• Launch of revamped Gallantry Awards Interactive Website
by Ministry of Defence on 25th January 2021
• Short Film Competition
Beingconducted by Ministry of Information & Broadcasting from 16th – 24th January 2021
• Online National Sports Webinars
Beingconducted by Department of Sports from 20th – 30thJanuary 2021
• Online Bharat Parv
Being conducted by Ministry of Tourism from 26th -31st January 2021