রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
গদকরিনা হয়েং রাজস্থানদা হাইৱে প্রোজেক্ত ১৮ শঙ্গারগনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তম্লগনি
23 DEC 2020 6:15PM by PIB Imphal
হয়েং রাজস্থানদা হাইৱে প্রোজেক্ত ১৮ রোদ ত্রান্সপোর্ত, হাইৱেজ অমসুং এম.এস.এম.ই.শিংগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী নিতিন গদকরিনা শঙ্গারগনি অমসুং উরেপ-উয়ুং তম্লগনি৷ কেন্দ্রগী মন্ত্রীশিং জেনেরেল(রিতাইয়র্দ) ভি.কে. সিংহ অমসুং রাজ্য অসিদগী তোঙান তোঙানবা মন্ত্রীশিংনা শরুক য়াদুনা পাংথোক্কদৌরিবা ভর্চুয়েল ফঙ্কসন অসিদা রাজস্থানগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী অশোক গেহলোতনা থৌরম মপু ওইরগনি৷
লুপা কোতি ৮,৩৪১ চংদুনা শঙ্গাগদৌরিবা অমসুং উরেপ-উয়ুং তমগদৌরিবা মসিগী প্রোজেক্তশিং অসিদা শেমগদৌরিবা লম্বী অসি কিলোমীতর ১১২৭মুক শাংই৷ রাজস্থান রাজ্য অসি চাওখৎপা রাজ্য অমা ওইহনবদা হায়রিবা লম্বীশিং অসিনা রাজ্য অসি হান্নদগী হেন্না ফনা অমগা অমগা শমজিন্নহল্লগনি, হেন্না খুদোং চাহল্লগনি অমসুং ইকোনোমিক গ্রোথ হেন্না লৈহল্লগনি৷
প্রোজেক্তশিংগী লিস্ত:
সেরিয়েল নম্বর
প্রোজেক্ত মমিং
অশাংবা
কি.মি.দা
চংবা শেল
কোতিদা
নেসন এন.ঐচ. প্রোজেক্তা দেদিকেদ তৌবা
১.
জাইপুর রিঙ্গগী লেনিং তরুক্কী বেলেন্স ৱার্কশিং শেম শাবা
রাজস্থান জিলাদা ই.পি.সি. মোদতা শেম্লিবা এন.ঐচ.-১৪৮সি, অগ্রা রোদ অমসুং অজমর রোদকী মরক্তা শেম্বা লম্বী(কি.মি.০+৩০০(বগ্রানা)দগী কি.মি.৪৬+৭০০(ভানকরোতা) ফাওবা শেম্লিবা লম্বী)
৪৬.৪০
১২১৬.৬৭
২.
ঐচ.এ.এম.দা এন.ঐচ.-১১এ এক্সতেন্সনগী(অনৌবা এন.ঐচ.-১৪৮,২৩) ৪এল/২এল.পি.এস. দাউসা-লাল্সোত-কাউথুন সেক্সন
৮৩.৪৫
৮৮১.০০
৩.
রাজস্থান জিলাদা ঐচ.এ.এম.মোদতা ভারতমলা পারিয়োজনাগী ফেস Iগী মখাদা মুনাবাউ(এন.ঐচ.-২৫ই)দগী-সুন্দর-য়াজলর-ধননা-অসুতার-ঘোতারু-তানোত এন.ঐচ.৭০গী ২এল.পি.এস.
২৭৩.৮৬৭
১৬৮৪.০০
৪.
গারিয়া(এন.ঐচ-২৫)-বাউরি কলান-সরৱা-সতা-বখাসরগী ২এল.পি.এস. অমসুং সতাদগী অনৌবা এন.ঐচ.৯২৫ অমসুং ৯২৫এ গান্ধব(পেকেজ বি.এম./৮)(ই.পি.সি.)
১৯৬.৯৭
১১৩৪.০০
৫.
২৫৬/৫৫০দগী ২৮৯/৫৫০ ফাওবা এন.ঐচ.-১২গী কোতা-দরাহ
৩৪.৩৩
৬২১.৪৩
৬.
কি.মি.১৬/২০০(বলোত্র)দগী কি.মি. ৫৮/০০(মোকাল্সর) ফাওবা (বাইপাস পোর্সন য়াওদনা) এন.ঐচ.-৩২৫(পেকেজ I) বলোত্র-সন্দেরাউ
৩১.২৫
১৩১.২৮
৭.
৫৮/০(মোকাল্সর)দগী ৯১/৬০০(জলোর) ফাওবা (পেকেজ - II) এন.ঐচ-৩২৫ বলোত্র-সন্দেরাউ
২৪.৭১
১৭৯.৩২
৮.
১১৮/৯০০(অহোর)দগী ১৫৬/৯৫৫(সন্দেরাউ) ফাওবা (পেকেজ - III) এন.ঐচ-৩২৫ বলোত্র-সন্দেরাউ
৩৪.৪২৫
১৬৩.৫৪
৯.
রাজগার্হ-হরিয়ানা বোর্দর এন.ঐচ.-৭০৯ এক্সতেন্সন
৫৪.৬৮
১৬৩.৯৫
১০.
এন.ঐচ.-৯২৭এগী কি.মি.২৫১+১২০দগী ২৭৫+০০০সেক্সন ফাওবা(ৱজৱানা-বনস্বারা)
২২
৯৬.৯
১১.
এন.ঐচ.-৬৫কী হৌজিক লৈরিবা কি.মি.১৬৬/২৬০ অসিদগী কি.মি.১৮০/৫০০ ফাওবা নাগোর বাইপাস
১৯.২২৫
১৫৫.৭৬
অপুনবা(এ)
৮২১.৩০৭
৬৪২৭.৮৫
সেরিয়েল নম্বর
প্রোজেক্ত মমিং
অশাংবা
কি.মি.দা
চংবা শেল
কোতিদা
ই-ফাউন্দেসন এন.ঐচ.প্রোজেক্তশিং
১২
২শুবা শরুক ওইনা বেলেন্সকী কন্সত্রক্সন
রাজস্থান জিলাদা জাইপুর রিঙ্গ রোদ(এন.ঐচ.-১৪৮সি)কী অজমর রোদ এন.ঐচ.-৪৮দা(ভানকরোতা অমসুং হসম্পুরা বাস ভানকোরোতা) অমসুং তোঙ্ক রোদ এন.ঐচ.৫২(প্রহলাদপুর, অজেরাজপুর অমসুং হেমা কি নঙ্গল)দা ক্লোবরলিফ৷
৬.৭১৯
১৫৫.৭৩
১৩
ই.পি.সি.দা এন.ঐচ.-৮৯(ন্যু এন.ঐচ.৬২) কি.মি.১৭৭.০০দগী কি.মি.২৬৭.৩২৫ ফাওবা বেলেন্স ৱার্ক অসি এগজিক্যুত তৌদুনা নাগোর-বিকানর সেক্সন ২এল.পি.এস.তা অপগ্রেদ তৌবা
৭৪.৯
৩৭০.৩৬
১৪
ই.পি.সি.দা এন.ঐচ.৮৯(ন্যু এন.ঐচ.-৫৮)দা কি.মি.০.০০০দগী কি.মি.১৪৮.২৫ ফাওবগী বেলেন্স ৱার্ক এগজিক্যুত তৌদুনা অজমর-নাগোর ২এল.পি.এস.তা অপগ্রেদ তৌবা
৩৬.১২৫
২৫৫.২৩
১৫
ই.পি.সি.মোদতা ৱাল্দ বেঙ্কতগী লোনগী মতেং লৌদুনা এন.ঐচ.১৫৮(জি.এন.ঐচসি.পি.)গী বিৱার-অসিন্দ(কি.মি. ৩0.০০০দগী কি.মি.৭৪.০০ ফাওবা)২এল+পি.এস.দা অপগ্রেদ তৌবা অমসুং ফহনবা৷
৪৪
২১৬.৭২
১৬
ই.পি.সি.মোদতা ৱাল্দ বেঙ্কতগী লোনগী মতেং লৌদুনা অসিন্দ-মন্দল সেক্সন (এন.ঐচ. ১৫৮(জি.এন.ঐচ.সি.পি.)গী কি.মি.৭৪.০০দগী কি.মি.১১৬.৭৫০ ফাওবা) ২এল+পি.এস.তা অপগ্রেদ তৌবা অমসুং ফহনবা
৪২.৭৫
১৯৬.২৩
১৭
এন.ঐচ.৫৮গী(রাজস্থান জিলাদা(পেকেজ- I)ই.পি.সি.মোদতা বিৱার-গোম্তি সেক্সন) (বিৱার)হৌজিক লৈরিবা কি.মি. ৫৮/২৪৫দগী (ভীম) হৌজিক লৈরিবা কি.মি.১০৮/৬০০ ফাওবা পেব সোল্জর থাদুনা লেন মরিদা অুগ্রেদ তৌবা
৫০.৩
৩৭৯.২৩
১৮
(রাজস্থান জিলাদা(পেকেজ- II) ই.পি.সি. মোদতা এন.ঐচ.৫৮গী(বিৱার-গোম্তি সেক্সন) হৌজিক লৈরিবা কি.মি. ১০৮.০(ভীম)দগী হৌজিক লৈরিবা কি.মি.১৪৪.০০(বঘানা) অমসুং কি.মি.১৫৮.৪১৯(মদা কি বাসি)দগী কি.মি.১৭৩৩০(গোম্তি) ফাওবা পুন্না কি.মি. ৫০.২৮১ শাংলিবা অসি পেব সোল্জর তৌদুনা লেন ৪দা অপগ্রেদ তৌবা)
৫০.৩
৩৩৯.৬৫
অপুনবা(বি)
৩০৫.০৯
১৯১৩.১৫
অপুনবা(এ+বি)
১১২৬.৪
৮৩৪১

Ministry of Road Transport & Highways
Gadkari to inaugurate and lay foundation stone for 18 highway projects in Rajasthan tomorrow
23 DEC 2020 6:15PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport, Highways and MSMEs Shri Nitin Gadkari will inaugurate and lay foundation stone for 18 highway projects in Rajasthan tomorrow. Shri Ashok Gehlot, Chief Minister, Rajasthan will preside over the virtual function, to be attended by Union Ministers Gen (Retd) V K Singh and several Ministers from the State.
These projects for inauguration and foundation laying carry a road length of nearly 1127 kilometers, involving construction value of Rs. 8,341 crore. Paving the way for development of Rajasthan, these roads will enhance better connectivity, convenience and economic growth in the State.
List of Projects:
Sl.
No.
Name of Project
Length in
km
Cost in
Rs. crore
Dedication to Nation NH Project
1.
Construction of Balance Works of Six Laning of Jaipur Ring
Road (Km 0+300 (Bagrana) to Km 46+700) (Bhankarota) between Agra Road and Ajmer Road, NH-148C on EPC mode in the State of Rajasthan.
46.40
1216.67
2.
4L/2LPS Dausa - Lalsot - Kauthoon section of NH - 11A Extn. (New NH-148, 23) on HAM
83.45
881.00
3.
2LPS of NH-70 from Munabao (NH-25E) -Sundra- Myajlar -
Dhanana –Asutar -Ghotaru -Tanot under Phase I of Bharatmala Pariyojna on HAM Mode in the State of Rajasthan
273.867
1684.00
4.
2LPS of Gagaria (NH-25) – Baori Kalan-Serwa–Sata-Bakhasar &
Sata to Gandhav (Pkg. BM/8) (EPC) New NH-925 & 925A
196.97
1134.00
5.
Kota-Darah of NH-12 from 256/550 to 289/550.
34.33
621.43
6.
Balotra-Sanderao NH-325 (Package-I) from km 16/200
(Balotra) to km 58/00 (Mokalsar) (except bypass portion).
31.25
131.28
7.
Balotra-Sanderao NH-325 (Package-II) from 58/0 (Mokalsar)
to 91/600 (Jalore)
24.71
179.32
8.
Balotra-Sanderao NH-325 (Package-III) from 118/900 (Ahore)
to 156/955 (Sanderao)
34.425
163.54
9.
Rajgarh-Haryana border NH-709 Extn.
54.68
163.95
10.
Wajwana – Banswara )from km 251+120 to 275+000section of
NH-927A.
22
96.9
11.
Nagaur Bypass from existing km 166/260 to km 180/500 of NH-65.
19.225
155.76
Total (A)
821.307
6427.85
Sl.
No.
Name of Project
Length in
km
Cost in
Rs. crore
E-Foundation NH Projects
12
Construction of Balance Work as Part 2 (two cloverleaf's at tonk road (Prahladpura, Ajayrajpura and Hema ki Nangal) NH-52 and at Ajmer Road NH-48) (Bhankarota and Hasampura Bas Bhankarota) of Jaipur Ring Road (NH-148C) in the state of Rajasthan
6.719
155.73
13
Up-gradation to 2LPS of Nagaur-Bikaner Section by Executing balance work from km 177.00 to km 267.325 on NH-89 (New NH-62) on EPC.
74.9
370.36
14
Up-gradation to 2LPS of Ajmer-Nagaur Section by Executing
balance work from Km. 0.000 to Km. 148.25 on NH-89 (New NH-58) on EPC.
36.125
255.23
15
Rehabilitation and up gradation to 2L+PS of Beawar-Asind
Section (km 30.00 to Km 74.00) of NH 158 (GNHCP) with the loan assistance of world Bank on EPC mode
44
216.72
16
Rehabilitation and up gradation to 2L+PS of Asind -Mandal Section (km 74.00 to Km 116.750 of NH 158 (GNHCP) with the loan assistance of world Bank on EPC mode
42.75
196.23
17
Up-gradation to 4 lane with paved shoulder from existing km
58/245 (Beawar) to existing km 108/600 (Bhim) of NH-58 (Beawar-Gomti section on EPC mode in the state of Rajasthan (Pkg-I.)
50.3
379.23
18
Up-gradation to 4 lane with paved shoulder from Existing Km
108.60 (Bhim) to 144.00 (Baghana) & Km 158.419 (Mada ki Bassi) to Km. 173.30 (Gomti) (Total length 50.281 Km.) of NH-58 (Beawar-Gomti section) on EPC mode in the State of Rajasthan (Pkg-II)
50.3
339.65
Total (B)
305.09
1913.15
Total (A+B)
1126.4
8341