Ministry of Civil Aviation
Cabinet approves signing of revised air services agreement between India and Afghanistan
23 DEC 2020 4:43PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi, has given its approval for signing the revised Air Services Agreement between India and Afghanistan.
The revised Air Services Agreement signifies an important landmark in the civil aviation relations between the two countries and has the potential to spur greater trade, investment, tourism and cultural exchanges between the two countries bringing it in tune with the developments in the civil aviation sector. It will provide enabling environment for enhanced and seamless connectivity while providing commercial opportunities to the carriers of both sides ensuring greater safety and security.

সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
ভারত অমসুং অফঘানিস্তানগী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীমেন্তদা খুৎয়েক পীনবদা মন্ত্রী-মন্দলনা অয়াবা পীখ্রে
23 DEC 2020 4:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী মন্ত্রী-মন্দল মীফমনা ভারত অমসুং অফঘানিস্তানগী মরক্তা শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীমেন্তদা খুৎয়েক পীনবদা অয়াবা পীখ্রে
শেমদোক্লবা এয়র সর্ভিসেসকী এগ্রীএন্ত অসিনা লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈরিবা সিবিল এভিএসনগী মরীদা মরু ওইবা পন্দুপ অমা ওইরি অমসুং মসিনা সিবিল এভিএসনগী সেক্তরদা চাউখৎ-থৌরাংশিং পুরকপগা লোইননা লৈবাক অনিগী মরক্তা ললোন-ইতিক, ইনবেস্তমেন্ত, তুরিজম অমসুং কলচরেল এক্সচেঞ্জশিংদা চাউনা ফগৎহনবসু ঙমগনি। মসিনা চাউনা শাফবা অমদি চেকশিনবা ঙমহনবগা লোইননা নকল অনিমক্কী কেরিয়রশিংদা কম্মর্সিএলগী খুদোংচাবশিং ফংহনবগা লোইননা কন্নেক্তিবিতী ফগৎহন্নবা অমসুং অরেপ্পা লৈতনবা ফীভম অমদা লৈহনবা ঙম্লগনি।