লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
মদ্রাস হায় কোর্ততা এদিস্নেল জজ ১০ হাপখ্রে
02 DEC 2020 1:08PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা ভারতকী কন্সতিত্যুসনগী আর্তিকল ২২৪গী ক্লোস (১)না পীবা শক্তি শীজিন্নদুনা জস্তিস এস/শ্রী গোবিনদরাজুলু চন্দ্রসেখরন, এ.এ. নাক্কিরন, ভীরাস্বামী সিবাগনানম, গনেসন ইলাঙ্গোবন, শ্রীমতি অনান্থি সুব্রমনিয়ম, শ্রীমতি কান্নাম্মল শানমুগা সুন্দরম, শথি কুমার সুকুমরা কুরুপ, মুরালি সঙ্গকর কুপ্পুরাজু, মিস মঞ্জুলা রামারাজু নাল্লিয়াহ অমসুং শ্রীমতি থামিলসেলবি তি বালায়পলয়মবু সেনিওরিতীগী মতুং ইন্না মদ্রাস হাব কোর্তকী এদিস্নেল জজশিং ওইনা খনখ্রে।
এস/শ্রী গোবিনদরাজুলু চন্দ্রসেখরন, এ.এ. নাক্কিরন, ভীরাস্বামী সিবাগনানম, গনেসন ইলাঙ্গোবন, শথি কুমার সুকুমরা কুরুপ, মুরালি সঙ্গকর কুপ্পুরাজু, মিস মঞ্জুলা রামারাজু নাল্লিয়াহ অমসুং শ্রীমতি থামিলসেলবি তি বালায়পলয়মবু খল্লিবা অসি মখোয়না মশাগী ওফিসশিংদা থৌ পুবা নুমিৎ অদুদগী হৌনা চহি অনিগী মতমগী থৌ পুগনি। অদুম ওইনমক শ্রীমতি অনান্থি সুব্রমনিয়ম অমসুং শ্রীমতি কান্নাম্মল শানমুগা সুন্দরমগী ওইনদি মখোয়গী ওফিসশিংদা থৌ পুবা হৌবা তাং অদুদগী মথং শিৎনা জুলাই ৩০,২০২২ অমসুং জুলাই ১৯, ২০২০ ফাওবা থৌ পুগনি। হিরম অসিদা দিপার্তমেন্ত ওফ জস্তিসনা তাং ০১.১২.২০২০দা নোতিফিকেসন অমা থোকখি।
শ্রী গোবিনদরাজুলু চন্দ্রসেখরন, বি.বি.এ., এম.এল. ৩১.০৫.১৯৬২দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ২৫.০২.১৯৮৭তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক তামিল নাদু জুদিসিএল একাদেমী, চেন্নাইদা ৩০.০৯.২০১৬দগী হৌনা দিরেক্তর ওইনা থৌ পুরি।
শ্রী এ.এ. নাক্কিরন, বি.এ., বি.এল. ১০.০৫.১৯৬৩দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ১২.১১.১৯৮৬তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক ইন্দস্ত্রীএল ত্রিব্যুনেল, চেন্নাইদা জুন ২০১৮দগী হৌনা প্রিন্সিপল লেবর জজ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রী ভীরাস্বামী সিবাগনানম, বি.এ., বি.এল., এল.এল.এম ০১.০৬.১৯৬৩দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ২৪.০৯.১৯৮৬তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক থাঞ্জভুরদা ০২.০৫.২০১৮দগী হৌনা প্রিন্সিপল দিস্ত্রিক্ত জজ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রী গনেসন ইলাঙ্গোবন, বি.এসসি., এম.এল., ০৫.০৬.১৯৬৩দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ২৪.১২.১৯৮৬তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক ১৮.০৯.২০১৫দগী হৌনা হৌজিক মধুরাইগী মদ্রাস হায় কোর্তকী রেজিস্তর (জুদিসিএল) মধুরাই বেঞ্চ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রীমতি অনান্থি সুব্রমনিয়ম, বি.এ., বি.এল., ৩১.০৭.১৯৬০দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ১৫.০২.১৯৮৪দা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক বেল্লোরদা ২৮.০৩.২০১৬তগী হৌনা প্রিন্সিপল দিস্ত্রিক্ত জজ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রীমতি কান্নাম্মল শানমুগা সুন্দরম, বি.এসসি., এল.এল.এম., ২০.০৭.১৯৬০দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ১৫.১০.১৯৮৬তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা সিবিল জজ (জুনিয়র দিবিসন) ওইনা ০১.০৭.১৯৯১দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক চেন্নাইগী ফেমিলী কোর্ত্তাদ ১৩.০৬.২০১৯দগী হৌনা VIIএদিস্নেল প্রিন্সিপল জজ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রী শথি কুমার সুকুমরা কুরুপ, বি.এসসি., বি.এল., ১৮.০৭.১৯৬৩দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ৩০.০৩.১৯৮৮দা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা সিবিল জজ (জুনিয়র দিবিসন) ওইনা ১৮.১১.১৯৯৪দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক তি.এন.পি.আই.দি.গী মখাদা লৈবা স্পিসিএল কোর্তকী স্পিসিএল জজ ওইন ২৩.০৭.২০১৮দগী হৌনা থৌ পুরি।
শ্রী মুরালি সঙ্গকর কুপ্পুরাজু, বি.এল. ৩১.০৫.১৯৬৮দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ০৯.০১.১৯৯১তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা সিবিল জজ (জুনিয়র দিবিসন) ওইনা ২৭.১১.১৯৯৫দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক তুরুচিরাপ্পলিদা ০৬.০৬.২০১৯দগী হৌনা প্রিন্সিপল দিস্ত্রিক্ত জজ ওইনা থৌ পুরি।
মিস মঞ্জুলা রামারাজু নাল্লিয়াহ, এম.এ., এম.ঐচ.আর., এম.এল. ১৬.০২.১৯৬৪দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ২৫.১১.১৯৮৭তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা সিবিল জজ (জুনিয়র দিবিসন) ওইনা ২৭.১১.১৯৯৫দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক মহালির নীধিমন্দ্রম অমসুং চেন্নাইদা ২৮.১১.২০১৭তগী হৌনা সেসন জজ ওইনা থৌ পুরি।
শ্রীমতি থামিলসেলবি তি বালায়পলয়ম, বি.এল. ১৯.০৬.১৯৬৮দা পোকখি, এদভোকেৎ ওইনা ১০.১০.১৯৯০তা এনরোল তৌখি। মহাক্না তামিল নাদু জুদিসিএল সর্ভিসতা সিবিল জজ (জুনিয়র দিবিসন) ওইনা ২৭.১১.১৯৯৫দা চংখি অমদি জুদিসিএল ওফিসর অমা ওইনা তোঙান তোঙনবা মফমশিংদা তোঙান তোঙানবা থাক্তা থবক তৌখি। মহাক হৌজিক মদ্রাস হায় কোর্তকী মধুরাই বেঞ্চকী রেজিস্তর (জুদিসিএল) ওইনা ০২.০৫.২০১৯দগী থৌ পুরি।

Ministry of Law and Justice
Madras High Court gets 10 additional judges
02 DEC 2020 1:08PM by PIB Delhi
The President of India, in exercise of the power conferred by clause (l) of Article 224 of the Constitution of India, appointed Justices S/Shri Govindarajulu Chandrasekharan, A.A. Nakkiran, Veerasamy Sivagnanam, Ganesan Ilangovan, Smt. Ananthi Subramanian, Smt. Kannammal Shanmuga Sundaram, Sathi Kumar Sukumara Kurup, Murali Shankar Kuppuraju, Miss Manjula Ramaraju Nalliah, and Smt. Thamilselvi T. Valayapalayam, as Additional Judges of the Madras High Court, in that order of seniority.
The appointment of S/Shri Govindarajulu Chandrasekharan, A.A. Nakkiran, Veerasamy Sivagnanam, Ganesan Ilangovan, Sathi Kumar Sukumara Kurup, Murali Shankar Kuppuraju, Miss Manjula Ramaraju Nalliah and Smt. Thamilselvi T. Valayapalayam, would be for a period of two years with effect from the date they assume charge of their respective offices. However, the period of appointment of Smt. Ananthi Subramanian and Smt. Kannammal Shanmuga Sundaram, would be with effect from the date they assume charge of their office till 30th July, 2022 and 19th July, 2022 respectively. Department of Justice issued a notification dated 01.12.2020, in this regard.
Shri Govindarajulu Chandrasekharan, B.B.A., M.L. born on 31.05.1962, was enrolled as an Advocate on 25.02.1987. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently he serving as Director, Tamil Nadu State Judicial Academy, Chennai since 30.09.2016.
Shri A.A. Nakkiran, B.A., B.L., born on 10.05.1963, was enrolled as an Advocate on 12.11.1986. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently, he is serving as Principal Labour Judge, Industrial Tribunal, Chennai, since June 2018.
Shri Veerasamy Sivagnanam, B.A., B.L., L.L.M., born on 01.06.1963, was enrolled as an Advocate on 24.09.1986. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently he is serving as Principal District Judge, Thanjavur since 02.05.2018.
Shri Ganesan Ilangovan, B.Sc, M.L., born on 05.06.1963, was enrolled as an Advocate on 24.12.1986. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently he is serving as Registrar (Judicial) Madurai Bench of Madras High Court, Madurai since 18.09.2015.
Smt. Ananthi Subramanian, B.A, B.L., born on 31.07.1960, was enrolled as an Advocate on 15.02.1984. She entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently she served as Principal District Judge, Vellore since 28.03.2016.
Smt. Kannammal Shanmuga Sundaram, B.Sc., L.L.M., born on 20.07.1960,was enrolled as an Advocate on 15.10.1986. She entered the Tamil Nadu Judicial Service on 01.07.1991 as Civil Judge (Junior Division) and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently she is working as VII Additional Principal Judge, Family Court, Chennai since 13.06.2019.
Shri Sathikumar Sukumara Kurup, B.Sc., B.L., born on 18.07.1963, was enrolled as an Advocate on 30.03.1988. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 18.11.1994 as Civil Judge (Junior Division) and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently he is working as Special Judge, Special Court under TNPID Act since 23.07.2018.
Shri Murali Shankar Kuppuraju, B.L., born on 31.05.1968., was enrolled as an Advocate on 09.01.1991. He entered the Tamil Nadu Judicial Service on 27.11.1995 as Civil Judge (Junior Division) and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently he is working as Principal District Judge, Tiruchirappalli since 06-06-2019.
Ms. Manjula Ramaraju Nalliah, M.A., M.H.R., M.L., born on 16.02.1964., was enrolled as an Advocate on 25.11.1987. She entered the Tamil Nadu Judicial Service on 27.11.1995 as Civil Judge (Junior Division and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently she is working as Sessions Judge, Mahalir Needhimandram, and Chennai since 28.11.2017.
Smt. Thamilselvi T. Valayapalayam, B.L.,born on 19.06.1968, was enrolled as an Advocate on 10.10.1990. She entered the Tamil Nadu Judicial Service on 27.11.1995 as Civil Judge (Junior Division) and served in various capacities at different places as a Judicial Officer. Presently she is working as Registrar (Judicial), Madurai Bench of Madras High Court since 02.05.2019.