ঙাকশেল মন্ত্রালয়
মকোক থংবা অলফা(আই)গী লুচিংবা দৃস্তি রাজখোৱা ইন্দিয়ান আর্মীদা চংজরকখ্রে
12 NOV 2020 9:59AM by PIB Imphal
মেঘালয়-অসম-বঙ্গলাদেশকী ঙমখৈদা ইন্দিয়ন আর্মী ইন্তলিজেন্স এজেন্সীনা চত্থখিবা য়াম্না অয়াংবা অমদি নিংথিনা থৌরাং য়াৎলবা ওপরেসন অমদা য়াম্না কিনরবা শাথিরবা অলফা(আই.)গী লুচিংবা এস.এস. কোলোনেল দৃস্তি রাজখোৱানা কোর্পোরেল বেদান্তা, য়াসিন অসোম, রোপজ্যোতী অসোম অমসুং মিথুন অসোমগা লোয়ননা য়াম্লবা খুৎলায় কয়াগা কোন্ননা চংজরকখ্রে।
ওপরেসন অসি হৌখিবা থা মাপলদগী চোকথবা লৈতনা এজেন্সীশিংনা থিজিন্দুনা অমদি কন্না হোৎনবগী মহৈনা ফংখিবা মরিক চুম্বা পাওশিংদা য়ুম্ফম ওইখি।
দৃস্তি রাজখোৱা অসি মখা থংবা অসমদা খুৎ-থোক্নবা কয়া থোক্নখিবদা চেন্নবগীদমক্তা মতম কয়াদগী ৱান্তেদকী লিস্তা লৈরকখিবনি। মহাক্না চংজখিবা অসি অন্দর্গ্রাউন্দগী লুপকী ওইনা অচৌবা থৌদোক অমনি অমদি মসিনা মফম অসিদা ইং-চিকপা পুরক্নবগী মায়কৈদা অনৌবা খোংথাং অমা হৌদোকখ্রে। মসিগী মায় পাক্লবা ওপরেসন অসিনা মফম অসিদা মতম খুদিংমক্তা ইংনা-চিক্না অমদি হান্নগী ওইবা ফীভমদা চপ-চানা লৈহনবা ঙমহল্লগদ্রা হায়না ইন্দিয়ন আর্মীনা অমুক হন্না মরিক চুম্না থিগৎখ্রে।

Ministry of Defence
Top ULFA(I) Leader Dirshti Rajkhowa Surrenders to Indian Army
12 NOV 2020 9:59AM by PIB Delhi
In a swift and well planned operation executed by the Indian Army Intelligence Agencies at Meghalaya-Assam- Bangladesh Border, dreaded hardcore ULFA(I) leader, SS Col Drishti Rajkhowa along with four accomplices SS Corporal Vedanta, YasinAsom, RopjyotiAsom and MithunAsom, surrendered, with a huge quantity of arms.
The operation was based on confirmed inputs, which was a result of relentless pursuit over the last nine months.
Drishti Rajkhowa has long been in the wanted list of the ULFA insurgents responsible for their activities in lower Assam. His surrender is a major blow to the underground organisation and heralds a new dawn ushering in peace in the region. By this operation Indian Army again reaffirmed, that at all times, it remains committed in maintaining peace and normalcy in the region.