Ministry of Defence
MoD invites Logo Designs to commemorate victory of Indian Armed Forces in 1971 Indo - Pak war; Winner to be awarded Rs. 50,000/- cash prize.
05 NOV 2020 6:09PM by PIB Delhi
In December 1971, Indian Armed Forces achieved a stellar victory over Pakistan which led to the creation of Bangladesh. 16 December 2021 marks the 50th year of the famous victory and the year 2021 is being celebrated as the Swarnim Vijay Varsh. Several events are being planned, during the year commencing from December 2020 till 16 December 2021. Ministry of Defence proposes to commission a distinct Logo which will uniquely identify all events connected to the Swarnim Vijay Varsh celebrations. Towards that end Ministry of Defence invites Logo Designs from Indian Citizens. Contestants may adhere to following guidelines while designing the logo:-
(a) Logo should be so designed that participation of all three Services i.e Indian Army, Indian Navy and Indian Air Force be depicted.
(b) Logo should commemorate achievements of our Armed Forces rather than mocking / maligning our adversary.
(c) Weapon / equipment, if depicted in logo, should be the one in use by the Indian Armed Forces during 1971 War.
(d) All quotes used in logo to be bilingual (English and Hindi).
The last date of submission of entries is 11 November 2020. The winning logo will be awarded a cash prize of Rupees 50,000/-(Rs. Fifty thousand only). Details about the Terms and Conditions, Technical Criteria and Selection Process can be accessed at the following link https://www.mygov.in/task/logo-design-contest-swarnim-vijay-varsh/ .

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এম.ও.দি.না ইন্দিয়ন আর্ম ফোর্সেসনা ১৯৭১দা ইন্দো-পাক্কী লানদা মায় পাকপগী নিংশিংবা ওইনবা লোগো দিজাইন তৌবগী বার্তোন তৌরি; মায় পাকপদা মনা ওইনা লুপা ৫০,০০০/- পীগনি
05 NOV 2020 6:09PM by PIB Imphal
১৯৭১গী দিসেম্বরদা, ইন্দিয়ন আর্ম ফোর্সেসনা পাকিস্তানগা লাল থেংনবদা য়াম্না ফজনা মায় পাকখি হায়রিবা অসিনা বঙ্গলাদেশ শেমখি। ২০২১গী দিসেম্বর ১৬ অসি মমিং লৈরবা মায় পাকপা অসিগী চহি ৫০ মপুং ফারে অমসুং ২০২১ চহি অসি স্বার্নিম বিজয় বর্স হায়না পাংথোক্কদৌরি। হায়রিবা চহি ২০২০গী দিসেম্বর অসিদগী ২০২১গী দিসেম্বর ফাওবদা থৌরম কয়া অমা থৌরাং তৌদুনা লৈখ্রে। দিফেন্স মিনিস্ত্রীনা কম্মিসন্দা ময়েক থোকপা লোগো অমা তোপ-তোপ্পা মশক খংনবা স্বার্নিম বিজয় বর্স সেলেব্রেসন অসিগী থৌরম খুদিংদা মরী লৈননা থম্নবা অপাম্বা ফোংদোরক্লি। হায়রিবা অসিদা দিফেন্স মিনিস্ত্রীনা ইন্দিয়নগী প্রজাশিংদা লোগো দিজাইন তৌনবা কৌরি।
অহেনবা তান্নগদৌরিবশিংনা লোগো অসি দিজাইন তৌবদা মখাগী চৎন-পথাপ অসি ইনগদবনি:
1. লোগো অসি সর্বিস অহুমক শরুক য়াহনবা দিজাইন ওইগদবনি মদুদি ইন্দিয়ন আর্মি, ইন্দিয়ন নেভী অমসুং ইন্দিয়ন এয়র ফোর্স অসি য়েক্লিবা অদুদ য়াওহগদবনি।
2. লোগো অসি ঐখোয়গী আর্ম ফোর্সেসগী হোৎনজমন্দা নিংশিংবগী ওইগদবনি মসিনা করেম্নবা/মিংচৎ থীবগী মওং ওইবা য়ারোই।
3. করিগুম্বা লোগোগী অয়েকপা অসিদা খুৎশু-খুলাই য়াওবা তারবদি মসি ১৯৭১ লালগী মনুংদা ইন্দিয়ন আর্ম ফোর্সনা শিজিন্নখিবা অমা ওইগদবনি।
4. লোগো অসিদা শিজিন্নরিবা ৱাহৈ পরেং খুদিং বাইলিঙ্গুএল (ইংলিস অমসুং হিন্দি)ওইগদবনি।
এন্ত্রী অসি থাজিনবা অরোইবা নুমিৎ অসি ২০২০গী নবেম্বরগী ১১নি। মায় পাকপদা পৈসা ওইনা লুপা ৫০,০০০/- (লুপা লিশিং য়াঙ্খৈ খক) পীগনি। তর্ম অমসুং কন্দিসন, তেক্নেকিকেল মওং, খনবগী থৌওং অসি মখগী লিঙ্ক অসিদা চংবা য়াগনি https://www.mygov.in/task/logo-design-contest-swarnim-vijay-varsh/