কোইলা মন্ত্রালয়
কোইলা য়োন্নবগীদমক কোইলাগী খোংশিং ওক্সন তৌবগী তেক্নিকেল বিদশিং হাংদোকখ্রে
30 SEP 2020 5:05PM by PIB Imphal
কোইলাগী খোং ৩৮গী ওক্সন তৌবগী শরুক অমা ওইনা ওনলাইন অমসুং ওফলাইন বিদকী চে-চাং য়াওবা তেক্নিকেল বিদশিং ঙসি সেপ্তেম্বর ৩০, ২০২০গী অয়ুক পুং ১০ তাবা মতমদগী দিল্লীদা বিদ লৌরিবশিং য়াওনা হৌদোকখ্রে। বিদ লৌরিবশিংদা মীফম অদু মশামক শরুক য়াবা নত্ত্রগা ভর্চুএল ওইনা শরুক য়াবগী খুদোংচাবা পীখি। কোইলা য়োন্নবগীদমক কোইলাগী খোং ৩৮গী ওক্সন তৌবগী থবক অসি কোইলা মন্ত্রালয়না জুন ১৮, ২০২০দা হৌদোকখি। তেক্নিকেল বিদ থাজিনবগী অরোইবা মতমনা সেপ্তেম্বর ২৯, ২০২০গী নুমিৎ য়ুংবা মতুং পুং ২দা ওইখি।
ওনলাইন বিদশিংবু দিকৃপ তৌখি অমসুং বিদ লৌরিবশিংগী মাঙদা ইলেক্ত্রোনিক্কী থোংদা হাংদোকখি। মসিগী মতুংদা, ওফলাইন বিদকী চে-চাং য়াওবা সিল তৌরবা চিথী খাওদু বিদ লৌরিবশিংগী মাঙদা হাংদোকখি। থৌওং খুদিংমক বিদ লৌরিশিংগীদমক স্ক্রীন্দা উৎখি। অপুনবা ওইনা বিদ ৭৬ কোইলাগী খোং ২৩গীদমক ফংখি। কোইলাগী খোং ১৯গী বিদ অনী নত্ত্রগা অনীদগী হেন্না লাকখি। খোং-খোংগী ওইনা য়েংবদা লাকখিবা বিদশিং মখাদা পীরিঃ
খোং
বিদ মশিং
বন্ধা
৩
ব্রহ্মদিহা
৬
চাক্লা
৩
চেন্দিপদ অমসুং চেন্দিপদ ২
১
ধিরৌলি
২
গারে পালমা ৪/১
৩
গারে পালমা ৪/৭
৮
গোন্দুলপারা
৪
গোতিতোরিয়া (নোংপোক) অমসুং গোতিতোরিয়া (নোংচুপ)
৮
কুরালোই (এ) অৱাং
১
মার্কি মঙ্গলি -২
৩
রাধিকাপুর (নোংপোক)
৪
রাধিকাপুর (নোংচুপ)
৪
রাঝারা অৱাং (সেন্ত্রেল অমসুং ইস্তর্ন)
৪
সাহাপুর (নোংপোক)
৪
সাহাপুর (নোংচুপ)
৪
সেরেগর্হা
১
তাক্লি-জেনা-বেল্লোরা (অৱাং) অমসুং তাক্লি-জেনা-বেল্লোরা (খা)
২
উর্মা পহারিতোলা
৬
উর্তান
২
উর্তান অৱাং
৩
অপুনবা
৭৬
ওক্সন প্রোসেস অসিগীদমক অপুনবা ওইনা কম্পেনী ৪২না মখোয়গী বিদ থাজিল্লকখি, মখোয়শিং অদু মখাদা পীরিঃ
বিদ লৌরিবগী মিং
থাজিল্লকখিবা বিদ মশিং
দি অন্ধ্র প্রদেশ মিনররেল দিবেলপমেন্ত কোর্পোরেসন লিমিতেদ
৪
অদানি পাৱর রিসোর্স লিমিতেদ
১
আদিকোর্প ইন্তর্প্রাইজেস প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
অগরৱাল মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
অলাঙ্কার ত্রেদলিঙ্কস প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
অদানি ইন্তর্প্রাইজেস লিমিতেদ
৭
ওরোবিন্দো রিএলিতী অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রাইবেৎ লিমিতেদ
৪
ভারত এলুমিনিয়ম কম্পেনী লিমিতেদ
১
বন্সলা কন্সত্রক্সন ৱার্ক প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
ভুপতি মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
বোল্দর স্তোন মার্ত প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
চেন্দিপদ কোলিয়রিজ প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
চৌগুলে অমসুং কম্পেনী প্রাইবেৎ লিমিতেদ
২
কুপ্রুম বাগ্রোদিয়া লিমিতেদ
১
দি.বি. পাৱর লিমিতেদ
১
দিলিপ বিল্দকোন লিমিতেদ
১
ই.এম.আই.এল. মাইন্স অমসুং মিনরেল রিসোর্স লিমিএদ
৪
ইবর্দেলিবর লোজিস্তিক্স প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
ফেয়রমাইন কার্বোন প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
গঙ্গারামচক মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
হিন্দাল্কো ইন্দস্ত্রীজ লিমিতেদ
৫
ইন্দিয়া কোক অমসুং পাৱর প্রাইবেৎ লিমিতেদ
২
ইন্সপায়র কন্সত্রক্সন অমসুং কোইল প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
জিন্দাল পাৱর লিমিতেদ
২
জিন্দাল স্তীল অমসুং পাৱর লিমিতেদ
২
জে.এম.এস. মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
৫
জে.এস.দব্ল্যু. স্তীল লিমিতেদ
১
মহাবির ক্লিন ফ্যুল মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
নাল্কো
১
এন.দি. ফার্মা প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
নেৎ ইনর্জী প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
নিলকান্থ কোইল মাইনিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
নুবোকো ভিস্তাস কোর্পোরেসন লিমিতেদ
১
রিফেক্স ইন্দস্ত্রীজ লিমিতেদ
১
সরফ ত্রেদিং কম্পেনী প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
সর্দা ইনর্জী অমসুং মিনরেল লিমিতেদ
৩
শ্রী জয় বাবা কাস্তিং প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
স্ত্রাতেক মিনরেল রিসোর্স প্রাইবেৎ লিমিতেদ
৩
সনফ্লেগ আইরন অমসুং স্তীল কম্পেনী লিমিতেদ
২
বেদন্তা লিমিতেদ
৩
ৱেলস্পন স্তীল লিমিতেদ
১
য়াজদানি ইন্তর্নেসনেল প্রাইবেৎ লিমিতেদ
১
অপুনবা বিদ মশিং
৭৬
বিদশিং অসি মলতি-দিসিপ্লিনরী তেক্নিকেল ইভালুএসন কম্মিতীনা ইভালুএৎ তৌগনি অমসুং তেক্নিকেল ওইনা য়েংবদা ক্বালিফাই ওইরবা বিদ লৌরিবশিংবু ওক্তোবর ১৯, ২০২০দগী পাংথোক্কদবা এম.এস.তি.সি.গী পোর্তেলদা ইলেক্ত্রোনিক ওক্সন্দা শরুক য়ানবগীদমক লাওথোক্লক্কনি।

Ministry of Coal
Technical Bids opened for Auction of Coal Mines for Sale of Coal
30 SEP 2020 5:05PM by PIB Delhi
Technical Bids comprising of online and offline bid documents as a part of the auction process of 38 coal mines, were opened today i.e. September 30, 2020, 10:00am onwards in New Delhi, in the presence of the bidders. Bidders were provided with the option of joining the meeting in-person or virtually. The auction process of 38 coal mines for sale of coal was launched by Ministry of Coal on June 18, 2020. The last date of submission of technical bid was 2:00 pm on September 29, 2020.
The online bids were decrypted and opened electronically in the presence of the bidders. Subsequently, sealed envelopes containing offline bid documents were also opened in the presence of bidders. Entire process was displayed on the screen for the bidders. A total of 76 bids have been received for 23 coal mines. Two or more bids have been received for 19 coal mines. Mine-wise list of bids received is appended below:
Mine
No. of Bids
Bandha
3
Brahmadiha
6
Chakla
3
Chendipada & Chendipada II
1
Dhirauli
2
Gare Palma IV/1
3
Gare Palma IV/7
8
Gondulpara
4
Gotitoria (East) & Gotitoria (West)
8
Kuraloi (A) North
1
Marki Mangli-II
3
Radhikapur (East)
4
Radhikapur (West)
4
Rajhara North (Central & Eastern)
4
Sahapur (East)
4
Sahapur (West)
4
Seregarha
1
Takli-Jena-Bellora (North) & Takli-Jena-Bellora (South)
2
Urma Paharitola
6
Urtan
2
Urtan North
3
Total
76
A total of 42 companies have submitted their bids in the auction process as per the following list:
Name of the Bidder
No of Bids Submitted
The Andhra Pradesh Mineral Development Corporation Limited
4
Adani Power Resources Limited
1
Adicorp Enterprises Pvt Ltd
1
Agarwal Mining Pvt Ltd
1
Alankar Tradelinks Pvt. Limited
1
Adani Enterprises Limited
7
Aurobindo Reality & Infrastructure Pvt. Ltd.
4
Bharat Aluminium Company Limited
1
Bansal Construction Works Pvt Ltd
1
Bhupati Mining Pvt. Limited
1
Boulder Stone Mart Pvt. Ltd.
1
Chendipada Collieries Pvt. Ltd.
1
Chowgule and Company Pvt. Ltd
2
Cuprum Bagrodia Ltd
1
DB Power Ltd
1
Dilip Buildcon Ltd.
1
EMIL Mines & Minerals Resources Ltd.
4
Everdeliver Logistics Pvt. Limited
1
Fairmine Carbon Pvt. Ltd.
1
Gangaramchak Mining Pvt. Ltd.
1
Hindalco Industries Ltd.
5
India Coke and Power Pvt Ltd
2
Inspire Construction and Coal Pvt. Ltd
1
Jindal Power Limited
2
Jindal Steel & Power Limited
2
JMS Mining Pvt. Ltd.
5
JSW Steel Limited
1
Mahavir Clean Fuel Mining Pvt. Ltd
1
NALCO
1
ND Pharma Private Limited
1
Net Energy Pvt Ltd
1
Nilkanth Coal Mining Pvt Ltd
1
Nuvoco Vistas Corp. Ltd
1
Refex Industries Ltd
1
Saraf Trading Comp. Pvt. Ltd.
1
Sarda Energy & Mineral Ltd.
3
Shri Jai Baba Casting Pvt. Ltd.
1
Stratatech Mineral Resources Pvt Ltd
3
Sunflag Iron & Steel Comp. Ltd.
2
Vedanta Limited
3
Welspun Steel Limited
1
Yazdani International Pvt. Ltd
1
Total Bids
76
The bids will be evaluated by a multi-disciplinary Technical Evaluation Committee and Technically Qualified Bidders would be shortlisted for participation in the electronic auction to be conducted on MSTC portal from October 19, 2020.