Ministry of Health and Family Welfare
Fortis Healthcare hands over cheque of Rs 2.5 crore to ICMR from CSR fund in the presence of MoS Health and Family Welfare Shri Ashwini Kumar Choubey
26 SEP 2020 4:04PM by PIB Delhi
Private sector medical service provider Fortis Healthcare handed over a cheque of Rs 2.5 crore to ICMR in the presence of Minister of State for Health and Family Welfare Shri Ashwini Kumar Choubey in his office.
Fortis Healthcare’s MD and CEO Dr Ashutosh Raghuvanshi, senior Vice President (Corporate Affairs and CSR) Manu Kapila, SRL’s CEO Anand Kumar presented the cheque to Indian Council of Medical Research (ICMR) Director General Prof (DR) Balram Bhargav and senior financial advisor Rajiv Roy.
At the event, Shri Choubey said that the ICMR has “established an outstanding parameter in the field of research”. Not only in India, this institute one of the best research institute in the world. Scientists have worked tirelessly day and night since day one of Covid-19 pandemic.”
He also said “the Fortis Hospital has done a commendable job and I am sure this would inspire many.”

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ফোর্তিস হেল্থকেয়রনা সি.এস.আর. ফন্দদগী লুপা করোর ২.৫গী চেক অমা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী এম.ও.এস. শ্রী অশ্বিনি কুমার চৌবেগী মমাংদা আই.সি.এম.আর.দা খুৎশিন্নখ্রে
26 SEP 2020 4:04PM by PIB Imphal
লনাই সেক্তরগী ওইবা মেদিকেল সর্ভিস পীরিবা ফোর্তিস হেল্থকেয়রনা লুপা করোর ২.৫গী চেক অমা আই.সি.এম.আর.দা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি কুমার চৌবেগী মমাংদা মহাক্কী ওফিসতা খুৎশিন্নখ্রে।
ফোর্তিস হেল্থকেয়রকী এ.দি. অমসুং সি.ই.ও. দা. অশুতোশ রঘুবন্সি, সিনিয়র ভাইস প্রসিদেন্ত (কোর্পোরেৎ এফিয়র্স অমসুং সি.এস.আর.) মানু কাপিলা, এস.আর.এলগী সি.ই.ও. অন্দ কুমারনা চেক অদু ইন্দিয়ন কাউন্সিল ওফ মেদিকেল রিসর্চ (আই.সি.এম.আর.) দিরেক্তর জেনেরেল প্রোফ. (দা.) বলরাম ভার্গব অমসুং সিনিয়র ফাইনান্সিএল এদভাইজর রাজিব রোয়দা কুৎশিন্নখি।
থৌরম অদুদা শ্রী চৌবেনা হায় আই.সি.এম.আর.না “রিসর্সকী লমদা শিংথানীংঙাই ওইরবা পেরামীতর অমা লিংখৎখ্রে”। ভারত্তা খক্তা নত্তনা মসিগী ইন্সতিত্যুৎ অসি মালেমগী খ্বাইদগী ফরবা রিসর্স ইন্সতিত্যুৎশিংগী মরক্তা অমনি”। কোবিদ-১৯গী লায়চৎ হৌরকপা অহানবা নুমিৎতগী সাইন্তিস্তশিংনা অহিং নুংথিল খাক্তনা অৱাবা থীদনা মথৌ তৌরি”।
“ফোর্তিস হোস্পিতালনা শিংথানিংঙাই ওইরবা থবক অমা পাংথোক্লে অমসুং মসিনা কয়াবুসু ঈথিল পীরগনি” হায়নসু মহাক্না ফোঙদোকখি।