Election Commission
Announcement of date of poll and counting of votes for deferred bye-election to the Nizamabad Local Authorities’ constituency of Telangana
25 SEP 2020 6:29PM by PIB Delhi
The Election Commission of India, vide Press Note No. ECI/PN/30/2020, dated05.03.2020 announced bye-election to the Telangana Legislative Council from Nizamabad Local Authorities’ constituency to fill the vacancy caused due to disqualification of the sitting member Shri R. Bhoopathi Reddy, which was notified vide Notification No.100/TL-LC/08/2019-LAC, dated 12.03.2020. After the last date of withdrawal on 23.03.2020, the list of contesting candidates in Form 7B was published with 03 candidates in fray. The election was to be conducted on 07.04.2020 (Tuesday)and the date before which election was to be completed as earlier announced by the Commission was 13.04.2020 (Monday) as per the notification dated 12.03.2020.
2. Considering the unforeseen situation of public health emergency due to COVID-19 and the guidelines & orders passed under the Disaster Management Act, 2005 by the competent authority, the Election Commission, under Article 324 of Constitution of India read with Section 16 of the Representation of the People Act, 1951, vide its Notification dated 24.03.2020 extended the period of election by 60 days, which was further extended by 45 days and to a later date vide Notification dated 22.05.2020 and 06.07.2020 respectively.
3. It was also specified that the list of activities already carried out under the Notification dated 12.03.2020 was to remain valid for the purpose of remaining activities as was prescribed under the said notification.
4. The Commission, having considered the inputs received from the Chief Electoral Officer, Telangana has now decided that above mentioned bye-election to the Nizamabad Local Authorities’ constituency of Telangana be held in accordance with the following programme:-
Events
Date
Date of Poll
9thOctober, 2020 (Friday)
Hours of Poll
09:00 am to 05:00 pm
Counting of Votes
12thOctober, 2020 (Monday)
Date before which election shall be completed
14th October, 2020 (Wednesday)
5. The Model Code of Conduct concerning this election will come into force with immediate effect in the constituency. Please see the details in Commission’s website under the link:
https://eci.gov.in/files/file/4070-biennial-bye-elections-to-the-legislative-councils-from-council-constituencies-by-graduates%E2%80%99-and-teachers%E2%80%99-and-local-authorities%E2%80%99-constituencies-%E2%80%93-mcc-instructions-%E2%80%93-regarding/
6. Broad Guidelines to be followed during entire election processes for all persons:-
I. Every person shall wear face mask during every election related activity
II. At the entry of hall/ room/ premises used for election purposes:
(a) Thermal Scanning of all persons shall be carried out:
(b) Sanitizer shall be made available at all locations
III. Social distancing shall be maintained as per the extant COVID-19 guidelines of the State Govt. and Ministry of Home Affairs.
IV. As far as practicable, large halls should be identified and utilized to ensure social distancing norms.
V. Adequate number of vehicles shall be mobilized for movement of polling personnel, security personnel to ensure compliance of COVID-19 guidelines.
7. For broad guidelines to be followed strictly during the conduct of election during Covid-19, please refer to the guideline available on Commission’s website under link:- https://eci.gov.in/files/file/12167-broad-guidelines-for-conduct-of-general-electionbye-election-during-covid-19/

ইলেক্সন কমিসন
ভেলঙ্গনাগী নিজামবাদ লোকেল ওথোরিতীশিংগী কন্সতিত্যুএন্সীগী য়ৈথোক্লুরবা মরক্কী মীখলগী মীখল তৌগদবা অমদি মশীং থীগদবা নুমিৎ লাউথোকপা
25 SEP 2020 6:29PM by PIB Imphal
ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়ানা তাং ০৫.০৩.২০২০গী প্রেস নোত নম্বর ই.সি.আই./পি.এন./৩০/২০২০দা সিত্তিং মেম্বর শ্রী আর. ঙুপথি রেদ্দী কিসক্বালিফাই তৌখিবনা মরম ওইরগা হাঙদুনা লৈরিবা নিজামবাদ লোকেল ওথোরিতীশিংগী কন্সতিত্যুএন্সীগী তেলঙ্গনা লেজিস্লেতিব কাউন্সিলগী মরক্কী মীখল লাউথোকখি অমদি তাং ১২.০৩.২০২০দা নোতিফিকেসন নম্বর ১০০/তি.এল.-এল.সি./০৮/২০১৯-এল.এ.সি. থোক্তুনা খঙহনখি‍। তাং ২৩.০৩.২০২০দা মীরেপচে লৌথোকপগী অরোয়বা মতম লানখ্রবা মতুংদা কেন্দিদেত ০৩ লম্বা তৌনগদবা মীখল অদুগী লম্বা তৌনগদবা মীরেপশিংগী মমীং ফোর্ম ৭বি.দা ফোঙখি‍। মীখল অদু তাং ১২.০৩.২০২০দা থোকখিবা নোতিফিকেসন অদুগী মতুং সন্না ০৭.০৪.২০২০ (লৈবাকপোকপা)দা পাঙথোক্কদবনি অমদি মীখল অদু লোইশিনগদবা তাংনা ১৩.০৪.২০২০ (নিংথৌকাবা) ফাওবগী মনুংদনি‍।
২. হান্না উবা ঙমদবা কোবিদ-১৯না মরম ওইরগা লাকখিবা পব্লিক হেল্থ ইমর্জেন্সী অমসুং মরী লৈনবা ওথোরিতীনা দিজাস্তর মেনেজমেন্ত এক্ত, ২০০৫কী মখাদা পাস তৌখিবা চৎন-পথাপশিং অমসুং য়াথংশিংগী য়েংলগা, ইলেক্সন কম্মিসন্না তাং ২৪.০৩.২০২০দা থোকখিবা নোতিফিকেসন অমদা, ভারত সংবিধানগী আর্তিকল ৩২৪ অমসুং রিপ্রেজেন্তেসন ওফ দি পীপল এক্ত, ১৯৫১গী সেক্সন ১৬কী মখাদা মীখলগী মতম নুমিৎ ৬০ শাংদোকখি, অমদি মখা তানা অমুক তাং ২২.০৫.২০২০ অমসুং তাং ০৬.০৭.২০২০দা থোকখিবা নোতিফিকেসনশিংদা মথঙশিৎনা নুমিৎ ৪৫ অমসুং মতুং তারকপা মতম অমদা অমুক শাংদোকখি‍।
৩. তাং ১২.০৩.২০২০দা থোকখিবা নোতিফিকেসনগী মখাদা পাঙথোকখ্রবা থবক থৌরমশিং চৎনখিগনি অমদি মখা তারকপা থৌরমশিংগীদমকসু হায়রিবা নোতিফিকেসন অদুদা পনখি‍।
৪. কম্মিসন অসিনা তেলঙ্গনাগী চীফ ইলেক্তোরেল ওফিসরদগী ফংবা ৱাফমশিং খন্নরবা মতুংদা হৌজিক মথক্তা পনখ্রিবা তেলঙ্গনাগী নিজামবাদ লোকেল ওথোরিতীশিংগী কন্সতিত্যুএন্সীগী মরক্কী মীখল মখাদা পীরিবা থৌরম পরেংশিং অসিগী মতুং ইন্না পাঙথোক্ননবা ফিরেপ লৌরে:-
থৌরমশিং
তাং
মীখল নুমিৎ
ওক্তোবর ০৯, ২০২০ (ইরাই)
মীখলগী পুঙশিং
০৯:০০ এ.এম. দগী ০৫:০০ পি.এম.
মীখল মশীং থিবা
ওক্তোবর ১২, ২০২০ (নিংথৌকাবা)
মীখল লোইশিনগদবা তাং
ওক্তোবর ১৪, ২০২০ (য়ুমশকৈশ)
৫. মীখল অসিগা মরী লৈনবা মোদেল কোদ ওফ কন্দক্ত কন্সতিত্যুএন্সী অসিদা খুদক্তগী চৎনবা হৌরগনি‍। চান্বিদুনা অকুপ্পা ৱারোল কম্মিসনগী ৱেবসাইতকী মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা য়েংবিয়ু:
https://eci.gov.in/files/file/4070-biennial-bye-elections-to-the-legislative-councils-from-council-constituencies-by-graduates%E2%80%99-and-teachers%E2%80%99-and-local-authorities%E2%80%99-constituencies-%E2%80%93-mcc-instructions-%E2%80%93-regarding/
৬. মীপুম খুদিংমক্কী ওইনা মীখলতৌ থৌরাং মনুংদা ইনগদবা চাউরাকপা চৎপ-পথাপশিং:-
১. মীখলগা মরী লৈনবা থবক থৌরম খুদিংমক্তা মীপুম খুদিংমক্না মায়খুম শীজিন্নগদবনি‍।
২. মীখলগীদমক শীজিন্নবা হোল/ কা/ মফমশিংগী চঙফমদা:
(ক) মীপুম খুদিংমক্কী থর্মেল স্কেন্নিং তৌগদবনি:
(খ) মফম খুদিংমক্তা সেনিতাইজর ফংহনগদবনি
৩. স্তেত লৈঙাক্কী অমদি হোম এফ্যার্স মন্ত্রালয়গী চৎনরিবা কোবিদ-১৯গী চৎন-পথাপশিংগী মতুং সন্না সোসিএল দিস্তেন্সিং থমগদবনি‍।
৪. হেক য়ারিবমখৈ অচৌবা হোলশিং খঙদোক্তুনা সোসিএল দিস্তেন্সিংগী চৎন-কাঙলোনশিং ঙাকপা ঙম্নবা শীজিন্নগদবনি‍।
৫. মীখলগী মরী লৈনবা মীওইশিং, সিক্যুরিতী পর্সোনেলশিং চত্থোক চৎশিন তৌবদা কোবিদ-১৯গী চৎন-পথাপশিং ঙাক্নবগীদমক গারী মরাঙ কায়না শীজিন্নগদবনি‍।
৭. কোবিদ-১৯ মনুংদা মীখল অসি পাঙথোকপদা চেকশিন্না ইনগদবা চাউরাকপা চৎন-পথাপশিংগীদমক কম্মিসনগী ৱেবসাইতকী মখাদা পীরিবা লিঙ্ক অসিদা ফংলিবা চৎন-পথাপশিং অসি য়েংবিয়ু:-
https://eci.gov.in/files/file/12167-broad-guidelines-for-conduct-of-general-electionbye-election-during-covid-19/