য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
পাকিস্তান অমসুং চাইনাদগী লোন্না চংশিনলকপগী কেসশিং
16 SEP 2020 3:30PM by PIB Imphal
থা তরুক অসিদা ইন্দো-পাকিস্তানগী ঙমখৈদা লোন্না চংশিনলক্নবা হোৎনরম্বগী কেসকী মশীংশিং মখাদা পীরি:
সেঃ নঃ
থা
ইন্দো-পাকিস্তানগী ঙমখৈ
১
ফেব্রুৱারি, ২০
-
২
মার্চ, ২০
০৪
৩
এপ্রিল, ২০
২৪
৪
মে, ২০
৮
৫
জুন, ২০
-
৬
জুলাই, ২০
১১
থা তরুক অসিদা ইন্দো-চাইনাগী ঙমখৈদা লোন্না চংশিনলকপহী পাউদম লৈতে।
সরকার অসিনা মখল কয়াগী লালোং শিজিন্নদুনা ঙমখৈদা লোন্না চংশিনলক্নবা মসি থেংননবা হোৎনরি, মসিদা অতোপ্পা মল্তি ওইবা শিজিন্নদুনা মালেমগী ওইবা ঙমখৈ/লাইন ওফ কন্ত্রোল, হৈ-শিংলবা অমসুং থি-হুম্বদা মতেং পীনবা, ঙমখৈগী শম্বল, তেক্নোলোজি সোলুসন অমসুং ঙমখৈদা লোন্না চংশিনলক্লিবা অসিদা হান্ননা খোঙথাং লৌখৎতুনা লৈরি।
হায়রিবা অসি হোম এফিয়র্সকী মিনিস্তর ওফ স্তেত শ্রী নিত্যানন্দ রাইনা রাজ্যা সভাদা ঙসি ৱাহং অমগী পাউখুমদা হায়খিবনি।

Ministry of Home Affairs
Cases of Infiltration from Pakistan and China
16 SEP 2020 3:30PM by PIB Delhi
The number of cases of attempted infiltration along Indo-Pakistan border during the last six months are as under:
S. no.
Month
Indo-Pakistan Border
1.
Feb, 20
-
2.
Mar, 20
04
3.
Apr, 20
24
4.
May, 20
8
5.
Jun, 20
-
6.
Jul, 20
11
No infiltration has been reported along Indo-China border during last six months.
The Government has adopted a multi-pronged approach to contain cross border infiltration, which inter-alia include multi-tiered deployment along the International border/ Line of Control, improved intelligence and operational coordination, border fencing, deploying technological solutions and taking pro-active action against infiltrators.
This was stated by the Minister of State for Home Affairs, Shri Nityanand Rai in a written reply to question in the Rajya Sabha today.