Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
24 JUL 2020 12:10PM by PIB Delhi
The National Statistical Office (NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to May, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions. A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed.

স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারত্তা পেরোল রিপোর্তিং তৌবা- ফোর্মেল ইমপ্লোইমেন্তকী মীৎয়েং অমা
24 JUL 2020 12:10PM by PIB Imphal
স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়গী নেস্নেল স্তেতিস্তিকেল ওফিস (এন.এস.ও.)না হীরম খরদা খুমাং চাউশিনবা য়েংশিন্নবা হায়দুনা খনগৎলবা সরকারগী এজেন্সীশিংদা লৈবা এদ্মিনিস্ত্রেতিব রিকোর্দতা য়ুম্ফম ওইদুনা সেপ্তেম্বর ২০১৭দগী মে ২০২০ ফাওবা মতমগী লৈবাক অসিগী ওইবা ইমপ্লোয়মেন্ত আউৎলুক্কী প্রেস নোৎ অমা থোকখ্রে। অকুপ্পা মরোলশিং অদু মখাদা য়াওরি।
অকুপ্পা ৱারোলশিং মসিদা য়াওরি