Vice President's Secretariat
Vice President advises DU authorities to continue the present quota procedure by earmarking seats for the talented artists
Take prompt action on finalizing the examination calendar and on filling up vacant positions in the University - Vice President to Delhi University
10 JUL 2020 6:39PM by PIB Delhi
The Vice Presdient, Shri M. Venkaiah Naidu today advised the authorities of Delhi University to review the decision relating to quota for extra-curricular activities and continue the present quota procedure by earmarking seats for the talented artists. The Vice President made this suggestion after receiving numerous requests on this issue from Members of Parliament and prominent artists.
Shri Naidu, who is also the Chancellor of the University of Delhi, made these remarks in a meeting with the Pro-Vice Chancellor & Dean Colleges, Delhi University who called on the Vice President today morning. They briefed him about various issues including the issue of Extra Curricular Activities quota for admission to first year college. The Vice President was earlier also briefed on this issue by Secretary, Ministry of HRD.
During the meeting, the Vice President was also briefed on Open Book Examination System & filling in of pending appointments of Registrar, Comptroller of Examination, Librarians, Principals of Colleges & other officials.
He suggested to the University to take prompt action on finalizing the examination calendar as well as on filling up vacant positions in the University.

উপ-রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
উপ রাস্ত্রপতীনা দি.য়ু. ওথোরিতীদা হৈথোই-শিংথোইবা আর্তিস্তশিংগী শিৎ খাক্তুনা হৌজিক লৈরিবা কোতাগী চৎনবী অসি মখা তানা চত্থখিনবা পাউতাক পীখ্রে
পরিখাগী কেলেন্দর লেপথোকপা অমসুং য়ুনিবর্সিতী অসিদা লৈরিবা অহাংবা ফম মেনশিনবগী থবক অথুবদা লৌখৎকদবনি – উপ রাস্ত্রপতীনা দিল্লী য়ূনিবর্সিতীদা
10 JUL 2020 6:39PM by PIB Imphal
উপ রাস্ত্রপতী ভেঙ্কৈয় নাইদুনা ঙসি দিল্লী য়ুনিবর্সিতীগী ওথোরিতীশিংদা এক্ত্রা করিক্যুলার এক্তিবিতীশিংগী কোতাগী মতাংদা লৈরিবা ৱারেপ অসিবু খন্ননবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা আর্তিস্তশিংগী সিৎ খাক্তুনা হৌজিক লৈরিবা কোতাগী মওং মতৌ অসি মখা তানা চত্থনবা পাউতাক পীখ্রে। উপ রাস্ত্রপতী অসিনা পাউতাক অসি পার্লিয়ামেন্তকী মীহুৎশিংদগী অমসুং শক্নাইরবা আর্তিস্ত কয়াদগী ৱাকৎ কয়া লাকখিবগী মতুংদা পীখিবনি।
য়ুনিবর্সিতী ওব দিল্লীগী চান্সেল্লরসু ওইরিবা শ্রী নাইদুনা ৱাফম অসি ঙসি অয়ুক রাজস্ত্রপতীবু ফোন তৌরকখিবা দিল্লী য়ুনিবর্সিতীগী প্রো-ভাইস চান্সেল্লর অমসুং দিন কোলেজশিংগা মীফম অমা ফম্লবা মতুংদা হায়খিবনি। মখোয়না উপ রাস্ত্রপতীদা অহানবা চহীগী কোলেজদা মিং চনবা মতমদা এক্সত্রা করিক্যুল্লার এক্তিবিতীগী কোতা পীবগী মতাংদা লৈরিবা চয়েৎনবসিগী মতাংদা শুগাইনা পাউদমখি। উপ রাস্ত্রপতীদা মমাংদসু মসিগী মতাংদা ঐচ.আর.দি. মন্ত্রালয়গী সেক্রেতরীনা পাউদমখ্রবনি।
মীফম অদুগী মনুংদা, উপ রাস্ত্রপতীদা অপন বুক একজামিনেসন সিস্তেম অমসুং রেজিস্ত্রার, কোম্পত্রোল্লর ওব একজামিনেসন, লাইব্রারিয়ন, কোলেজশিংগী প্রিন্সিপালশিং অমসুং অতোপ্পা ওফিসিএলশিংগী হাংদুনা লৈরিবা ফমশিংগী মতাংদসু পাউদমখি। মহাক্না য়ুনিবর্সিতীদা পরিখাগী কেলেন্দর অমসুং য়ুনিবর্সিতী অসিদা লোইরিবা অহাংবা ফমশিং মেনশিনবগী থবক অথুবদা লৌখৎনবা খঙহনখি।