শেল-থুম মন্ত্রালয়
ভারত লৈঙাক্কী ত্রেজরী বিলশিং নিলাম লাউবগী কেলেন্দর
(সেপ্তেম্বর ২০২০দা লোইগদবা ক্বার্তরগী)
26 JUN 2020 10:04PM by PIB Imphal
কেন্দ্র লৈঙাক্কী শেনথুমগী ফীভম য়েংশিল্লবা মতুংদা ভারত লৈঙাক্না রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগা তান্নরবা মতুংদা সেপ্তেম্পর ২০২০দা লোইগদবা ক্বার্তরগী ত্রেজরী বিলশিং থাদোকপগী শেনফম নোতিফাই তৌনবা মখাগী অসুম্না ফিরেপ লৌরে‍:
ত্রেজরী বিলশিং নিলাম লাউনবগী নোতিফাইদ তৌরবা শেনফম
জুলাই ১, ২০২০ দগী – সেপ্তেম্বর ৩০, ২০২০ ফাওবা)
(লুপা করোর)
নিলাম লাউবগী তাং
ইসু তৌবগী তাং
নুমিৎ ৯১
নুমিৎ ১৮২
নুমিৎ ৩৬৪
অপুনবা
জুলাই ০১, ২০২০
জুলাই ০২, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
জুলাই ০৮, ২০২০
জুলাই ০৯, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
জুলাই ১৫, ২০২০
জুলাই ১৬, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
জুলাই ২২, ২০২০
জুলাই ২৩, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
জুলাই ২৯, ২০২০
জুলাই ৩০, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
ওগস্ত ০৫, ২০২০
ওগস্ত ০৬, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
ওগস্ত ১২, ২০২০
ওগস্ত ১৩, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
ওগস্ত ২৬, ২০২০
ওগস্ত ২৭, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
ওগস্ত ২৬, ২০২০
ওগস্ত ২৭, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
সেপ্তেম্বর ০২, ২০২০
সেপ্তেম্বর ০৩, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
সেপ্তেম্বর ১৬, ২০২০
সেপ্তেম্বর ১৭, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
সেপ্তেম্বর ১৬, ২০২০
সেপ্তেম্বর ১৭, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
সেপ্তেম্বর ২৩, ২০২০
সেপ্তেম্বর ২৪, ২০২০
১২,০০০
১৩,০০০
১০,০০০
৩৫,০০০
অপুনবা
১,৫৬,০০০
১,৬৯,০০০
১,৩০,০০০
৪,৫৫,০০০
২.‍ ভারত লৈঙাক/ রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াদা ভারত লৈঙাক্কী মথৌ তাবা, ওইরক্লিবা কৈথেলগী ফীভম অমদি অতৈ মরী লৈনবা হীরমশিংগী মতুং সন্না ত্রেজরী বিলশিং নিলাম লাউপগী নোতিফাইদ তৌরবা শেনফম অমদি মতম হোংদোক হোংজিন তৌবগী ফীভম লৈগনি‍। মরম অসিনা কেলেন্দর অসি শুতি তাশিল্লকপা য়াওনা ফীভম্না মরম ওইরগা হোংলকপা য়াই‍। অসিগুম্বা হোংদোক হোংজিন লৈরগদি চাং নাইনা প্রেস রিলিজ থাদোক্তুনা পাউ ফাওদোরক্কনি‍।
• ত্রেজরী বিলশিং নিলাম লাউবা অসি ভারত লৈঙাক্না মার্চ ২৭, ২০১৮দা থোকখিবা জেনেরেল নোতিফিকেসন নম্বর F.4(2)-W&M/2018, মতম মতমগী ওইনা শেমদোরকপগী মতুং ইন্না পীরিবা তর্ম এন্দ কন্দিসনগী মতুং ইনগনি‍।

Ministry of Finance
Calendar for Auction of Government of India Treasury Bills
(For the Quarter ending September 2020)
26 JUN 2020 10:04PM by PIB Delhi
After reviewing the cash position of the Union Government,the Government of India, in consultation with Reserve Bank of India, has decided to notify the amounts for the issuance of Treasury Bills for the quarter ending September 2020 as under:
Notified Amount for Auction of Treasury Bills
(July 1, 2020 to – September 30, 2020)
(` Crore)
Date of Auction
Date of Issue
91 Days
182 Days
364 Days
Total
July 01, 2020
July 02, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
July 08, 2020
July 09, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
July 15, 2020
July 16, 2020
12,000
13;000
10,000
35,000
July 22, 2020
July 23, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
July 29, 2020
July 30, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
August 05, 2020
August 06, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
August 12, 2020
August 13, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
August 19, 2020
August 20, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
August 26, 2020
August 27, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
Sept. 02, 2020
Sept. 03, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
Sept. 09, 2020
Sept. 10, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
Sept. 16, 2020
Sept. 17, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
Sept. 23, 2020
Sept. 24, 2020
12,000
13,000
10,000
35,000
Total
1,56,000
1,69,000
1,30,000
4,55,000
2. The Government of India/Reserve Bank of India will continue to have the flexibility to modify the notified amount and timing for auction of Treasury Bills depending upon the requirements of the Government of India, evolving market conditions and other relevant factors. Thus, the calendar is subject to change, if circumstances so warrant including for reasons such as intervening holidays. Such changes, if any, will be communicated through regular press releases.
3. The auction of Treasury Bills will be subject to the terms and conditions specified in the General Notification No. F.4(2)-W&M/2018 dated March27, 2018 issued by the Government of India, as amended from time to time.