শেল-থুম মন্ত্রালয়
‘চাদা ৫.২২ জি.এস ২০২৫’ য়োন্নবা(রি-ইসু) নিলাম লাউবা , ‘চাদা ৬.১৯ জি.এস ২০৩৪’ য়োন্নবা(রি-ইসু) নিলাম লাউবা ,অমসুং ‘চাদা ৭.১৬ জি.এস ২০৫০’ য়োন্নবা(রি-ইসু) নিলাম লাউবা
22 JUN 2020 7:08PM by PIB Imphal
ভারত সরকারনা য়োন্নবা (রি-ইসু) লাউথোক্লে
(১)প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা লুপা ক্রোর ১২,০০০গী ‘সরকারগী স্তোক, ২০২৫গী চাদা ৫.০৯’ য়োন্নবা
(২) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা লুপা ক্রোর ১১,০০০ গী ‘সরকারগী স্তোক, ২০৩৪গী চাদা ৬.১৯’ য়োন্নবা
(৩) প্রাইজ বেজ ওক্সনগী খুৎথাংদা লুপা ক্রোর ৭,০০০গী ‘সরকারগী স্তোক, ২০৫০গী চাদা ৭.১৬’ য়োন্নবা
মথক্কী সেকুরিতিশিং অসিগী মশিং অমা নৎত্রগা অমদগী হেনবদা লুপা ক্রোর ২,০০০গী অহেনবা সবস্ক্রিবসন থমহৌনবা সরকারনা অপাম্বা খনবা য়াগনি । মল্তিপল প্রাইজ মেথোদ শীজিন্নদুনা জুন ২৬(ইরাই) ২০২০দা মুম্বাইগী ফোর্তদা লৈবা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী মুম্বাই ওফিসতা নিলাম লাউগনি।
সরকারগী সেকুরিতিশিং নিলাম লাউনবগী নন-কম্পেতিতিপ বিদ্দিং ফেকসিলিতি স্কিমগী মখাদা য়োন্নবা লাউথোকখ্রবা স্তোকশিংগী চাদা ৫ ফাওবা লনাই মীওইশিং অমসুং ইন্সতিতুসনশিংদা পীগনি।
নিলাম লাউনবা কম্পেতিতিপ অমসুং নন- কম্পেতিতিপ বিদশিং ইলেকত্রোনিক ফোরমেত্তা জুন ২৬, ২০২০দা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী কোর বেঙ্কিং সোলুসন(ই-কুবের) সিস্তেমদা থাজিনগদবনি। নন- কম্পেতিতিপ বিদশিং অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.০০গী মরক্ত অমসুং কম্পেতিতিপ বিদশিংনা অয়ুক পুং ১০.৩০ অমসুং অয়ুক পুং ১১.৩০গী মরক্ত থাজিনগদবনি।
জুন ২৬, ২০২০দা নিলামশিংগী ফল লাউথোক্কনি অমসুং মাইপাকলবা বিদ্দরশিংনা জুন ২৯, ২০২০দা শেন পীগদবনি।
জুলাই ২৪, ২০১৮দা সর্কুলার নম্বর আরবিআই/২০১৮-১৯/২৫গী মখাদা রিজার্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা থোকখিবা “ৱেন ইসু ত্রান্সসেক্সন ইন সেন্ত্রেল গভর্মেন্ত সেকুরিতিস” চৎন-পথাপশিংগী মখাদা “ৱেন ইসু” ত্রেদিং তৌবদা স্তোকশিং অসি অয়াবা পীগনি।

Ministry of Finance
Auction for Sale (Re-issue) of ‘5.22% GS 2025’, Auction for Sale (Re-issue) of ‘6.19% GS 2034’, and Auction for Sale (Re-issue) of ‘7.16% GS 2050’.
22 JUN 2020 7:08PM by PIB Delhi
The Government of India has announced the Sale (Re-issue) of (i) ‘5.22% Government Stock, 2025’ for a notified amount of Rs 12,000 crore (nominal) through price based auction, (ii) ‘6.19 percent Government Stock, 2034’ for a notified amount of Rs 11,000 crore (nominal) through price based auction, and (iii) ‘7.16 per cent Government Stock, 2050’ for a notified amount of Rs 7,000 crore (nominal) through price based auction. GoI will have the option to retain additional subscription up to Rs 2,000 crore each against any one or more than one of the above securities. The auctions will be conducted by the Reserve Bank of India, Mumbai Office, Fort, Mumbai on June 26, 2020 (Friday) using multiple price method.
Up to 5% of the notified amount of the sale of the stocks will be allotted to eligible individuals and Institutions as per the Scheme for Non-Competitive Bidding Facility in the Auction of Government Securities.
Both competitive and non-competitive bids for the auction should be submitted in electronic format on the Reserve Bank of India Core Banking Solution (E-Kuber) system on June 26, 2020. The non-competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.00 a.m. and the competitive bids should be submitted between 10.30 a.m. and 11.30 a.m.
The result of the auctions will be announced on June 26, 2020 (Friday) and payment by successful bidders will be on June 29, 2020 (Monday).
The Stocks will be eligible for “When Issued” trading in accordance with the guidelines on ‘When Issued transactions in Central Government Securities’ issued by the Reserve Bank of India vide circular No. RBI/2018-19/25 dated July 24, 2018 as amended from time to time.