কোইলা মন্ত্রালয়
সি.আই.এল.না পাৱর অমসুং নন-পাৱর কঞ্জ্যুমরশিংগীদমক য়ুজেন্স এল.সি.গী খুদোংচাবা শাংদোকহল্লগনি
09 APR 2020 11:50AM by PIB Imphal
কোল ইন্দিয়া লিমিতেদ (সি.আই.এল.)না চৎলিবা শেনবা চহি ২০২০-২১ অসিদা পাৱর সেক্তরগী কঞ্জ্যুমরশিংদা মসিগী কোইলা চাউরাক্না চাদা মরিফু সপ্লাই তৌরি অমসুং লোইননা পাৱর সেক্তরগীদমক্তা কোইলা মিলিয়ন তন ৫৫০গী ওফর পীরি। পাৱর সেক্তরগী কঞ্জ্যুমরশিংদা তেংবাং ফংহনবা অমসুং কোইলা মরাং কাইনা ফংহন্নবগীদমক্তা সি.আই.এল.না ফুয়েল সপ্লাই এগ্রীমেন্ত (এফ.এস.এ.)গী মখাদা কেশ এদভান্সকী মহুত্তা য়ুজেন্স লেত্তর ওফ ক্রেদিৎগী খুদোংচাবদা হান্ননা অয়াবা পীখ্রে। মসিদগী জেনরেতরশিংগী ৱার্কিং কেপিতেল সাইকল অদু মশক থোক্না ফগৎহনবদা মতেং ওইরগনি।
সি.আই.এল.না চহি অসিগী এপ্রিল থাদগী নন-পাৱর সেক্তরশিংগী কঞ্জ্যুমরশিংগীদমক্তসু অসিগুম্বা থৌরাং হৌদোকখ্রে। মসিদগী কৈথেলশিংদা কোইলা ফংহনবা হেনগৎহল্লগনি অমসুং মসিগা লোইননা কোইলা শিজিন্নবশিংদসু মাংজৌননা মতেং ফংহল্লগনি।

Ministry of Coal
CIL to extend Usance LC facility to Power and Non-Power consumers
09 APR 2020 11:50AM by PIB Delhi
Coal India Limited (CIL) is supplying about eighty percent of its coal to Power Sector consumers and 550 Million Tonne (MT) coal has been offered for power sector in the current year 2020-21. In order to provide relief to the power sector consumers and increase liquidity in the system, CIL has already allowed the facility of Usance Letter of Credit to power sector consumers for payment of coal instead of cash advance for the Fuel Supply Agreements (FSA). This shall help significantly in improving the working capital cycle of the generators.
CIL has also introduced the same mechanism for customers of Non-Power Sectors in the month of April 2020. This shall be a big boost to the liquidity in the markets and at the same time shall also provide the much anticipated relief to the consumers of coal.