কেবিনেট
ভাৰত আৰু ৰাছিয়াৰ মাজত যুটীয়াভাৱে ডাক টিকট প্ৰকাশত কেবিনেটৰ অনুমোদন
06 JUN 2018 3:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ অধ্যক্ষতাত অনুষ্ঠিত কেবিনেট বৈঠকত ভাৰতৰ ডাক বিভাগ আৰু ৰাছিয়াৰ ডাক বিভাগৰ মাজত ডাক ব্যৱস্থাৰ সহযোগিতা স্থাপন আৰু ডাক টিকট মুকলিৰ ক্ষেত্ৰত পাৰস্পৰিক লাভালাভজনিত বিষয়ৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপ যুটীয়াভাৱে ডাক টিকট প্ৰকাশৰ সন্দৰ্ভত চুক্তি স্বাক্ষৰ কৰা বুলি অৱগত কৰে।
ভাৰত আৰু ৰাছিয়াৰ মাজত দ্বিপাক্ষিক সম্পর্ক দৃঢ় কৰাৰ ক্ষেত্রত পাৰস্পৰিক স্বার্থজড়িত বিষয়সমূহ আদান-প্রদান আৰু শক্তিশালী কৰা আৱশ্যক। এইক্ষেত্রত ভাৰত আৰু ৰাছিয়াৰ মাজৰ দ্বিপাক্ষিক সম্পর্ক বিষয়ক সকলো ক্ষেত্রতে এখনে আনখনক সহযোগিতা আগবঢ়োৱা আৱশ্যক হৈ পৰিছে।

Cabinet
Cabinet approves the joint issue of postage stamp between India and Russia
06 JUN 2018 3:32PM by PIB Delhi
The Union Cabinet chaired by Prime Minister Shri Narendra Modi was apprised of the agreement signed in connection with release of Joint Stamps between Department of Posts, India and Russia Post (Joint-Stock Company “MARKA” of Russian Federation) to establish postal cooperation and strive towards mutually beneficial operational excellence in the field of issuance of stamps.
Bilateral relations between India and Russia are marked by broad understanding on issues of mutual interest. India and Russia enjoy enhanced levels of cooperation in almost all areas of the bilateral relationship.