Prime Minister's Office
Dr. Harekrushna Mahatab Ji was a towering personality who devoted his life to making India free and ensuring a life of dignity and equality for every Indian: Prime Minister
PM pays homage to Dr. Harekrushna Mahatab on his 125th birth anniversary
22 NOV 2024 3:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed Dr. Harekrushna Mahatab Ji as a towering personality who devoted his life to making India free and ensuring a life of dignity and equality for every Indian. Paying homage on his 125th birth anniversary, Shri Modi reiterated the Government’s commitment to fulfilling Dr. Mahtab’s ideals.
Responding to a post on X by the President of India, he wrote:
“Dr. Harekrushna Mahatab Ji was a towering personality who devoted his life to making India free and ensuring a life of dignity and equality for every Indian. His contribution towards Odisha's development is particularly noteworthy. He was also a prolific thinker and intellectual. I pay homage to him on his 125th birth anniversary and reiterate our commitment to fulfilling his ideals.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর হরেক্রুষ্ণ মহতাব জি ভারত মনিংতম্নবা অমসুং ভারতমচা খুদিংমক ইকায়খুম্নবা অমসুং থোং মান্নবা পুন্সি অমা পুরক্নবা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা শক্নাইরবা মীওই অমনি: প্রধান মন্ত্রী
দোক্তর হরেক্রুষ্ণ মহতাবগী ১২৫ শুবা মপোক কুমওনদা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
22 NOV 2024 3:11AM by PIB Imphal
দোক্তর হরেক্রুষ্ণ মহতাব জি ভারত মনিংতম্নবা অমসুং ভারতমচা খুদিংমক ইকায়খুম্নবা অমসুং থোং মান্নবা পুন্সি অমা পুরক্নবা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা শক্নাইরবা মীওই অমনি হায়না ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্কী ১২৫ শুবা মপোক কুমওনদা ইকায়খুম্নবা উৎলদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি দোক্তর মাহতাবগী ফিদমশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা সরকারনা থবক পায়খৎলে।
ভারতকী রাস্ত্রপতিগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
দোক্তর হরেক্রুষ্ণ মহতাব জি ভারত মনিংতম্নবা অমসুং ভারতমচা খুদিংমক ইকায়খুম্নবা অমসুং থোং মান্নবা পুন্সি অমা পুরক্নবা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখিবা শক্নাইরবা মীওই অমনি। ওরিসা চাউখৎনবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং শিংথাবা য়াই। মহাক শক্নাইরবা মাইচৌ অমশুনি। মহাক্কী ১২৫ শুবা মপোক কুমওনদা ঐনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি অমসুং ফিদমশিং থবক ওইনা পাংথোক্নবা ঐখোয়গী থাজবা অমুক হন্না পীরি”।