Ministry of Information & Broadcasting
Special Campaign 4.0 launched in the Akashvani Stations/Offices on 2nd October, 2024
DG Akashvani, launches special campaign with Swachh Bharat Abhiyan at Akashvani Bhawan; Pays tribute to Mahatma Gandhi and promotes cleanliness drive
Nationwide special cleanliness drive in all Prasar Bharati offices from 2nd to 31st October 2024
Sanitation drive launched at over 300 Akashvani Kendras, targeting 1000+ cleaning locations, focusing on green energy adoption
04 OCT 2024 7:56PM by PIB Delhi
Special Campaign in Akashvani was launched today by Dr. Pragya Paliwal Gaur, DG, Akashvani in Akashvani Bhawan Complex, New Delhi. During this event senior officers of Akashvani were present and a pledge/oath was undertaken. After paying floral tributes at the statue of Mahatma Gandhi, DG led the employees of Akashvani and visited various identified spots in the Campus for cleaning as part of Swatchh Bharat Abhiyan. ADG (News), NSD ; DDG(Admn), Akashvani ; DDG (Policy) Akashvani , Director (News) , and other officials of the Akashvani Directorate, Akashvani Delhi and News Service Division were also present.
Special cleanliness drive from 2nd to 31st October in all offices of Prasar Bharati
DG, Akashvani emphasized the importance of Swachhata and sanitation drive initiated by Hon’ble Prime Minister on 2nd October, 2014 throughout the country. She urged the officials to conduct special cleanliness drive from 2nd October, 2024 to 31st October, 2024 in all offices of Prasar Bharati throughout the country. She desired that the activities like – cleanliness of building/premises; disposal of waste, garbage, condemned furniture, e-waste and weeding out of old records as per prescribed procedure should be done during this period. As part of safety in cleaning, Personal Hygienic Kits, Safety Caps and Snacks were distributed to Sanitation and Security Workers.
Sanitation drive launched at 300+ Akashvani Kendras as part of special campaign 4.0
Sanitation drive at 300+ Kendras of Akashvani also started simultaneously and cleaning activities undertaken as part of Special Campaign 4.0. More than 1000 spots have been identified at field offices/ stations for undertaking cleaning activities. This year emphasis will be made for Energy Audit , up-gradation of records room, Identification of old redundant e-waste, old electrical installations , old AC plants and their disposal and moving towards use of green energy across all major Akashvani stations.
Photo Glimpse: Dr. Pragya Paliwal Gaur inspects Akashvani campus in New Delhi as special Swachhata Campaign 4.0 launches
Photo Glimpse: Swachhata Abhiyan at various Akashvani offices
The Swachhata Abhiyan, a significant initiative promoting cleanliness, was actively observed across different Akashvani offices. Employees participated enthusiastically in various cleaning activities, ensuring that their workspaces reflect the spirit of cleanliness and hygiene. From organizing waste disposal to tidying up the surroundings, the commitment to maintaining a clean environment was evident. The photo glimpses captured the dedication and teamwork of Akashvani staff, showcasing their efforts to contribute to the larger goal of a cleaner and healthier community
Akashvani, Raikot
Akashvani, Odisha
Akashvani, Karnataka
Akashvani, Santiniketan
Akashvani, Rajsthan
Akashvani, Berhampur
Akashvani, Gangtok
Akashvani, Guwahati
Akashvani, Kolkata
Social media links
https://x.com/AkashvaniAIR/status/1841377155650928658?t=-PAf224Bd-3awNMqk59A_Q&s=08
https://x.com/AkashvaniAIR/status/1841378326239215849?t=BaH-8eA3ZisJV_JfToICUQ&s=08
https://x.com/AkashvaniAIR/status/1841371411119571266?t=L6NHijKvWrl8jMo3e86XBA&s=08
https://x.com/AkashvaniAIR/status/1841368840095084895?t=ONqXj8TM9s67vVosofBuhQ&s=08

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ওক্তোবর ২, ২০২৪দা অকাশবানি স্তেসনশিং/ওফিসশিংদা স্পিসিয়েল কেম্পেন ৪.০ হৌদোকখ্রে
দি.জি. অকাশবানিনা অকাশবানি ভবনদা শ্বচ্ছ ভারত অভিয়ানগা লোয়ননা স্পিসিয়েল কেম্পেন হৌদোকখ্রে; মহাত্ম গান্ধীদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং ক্লিনলিনেস দ্রাইব প্রমোত তৌখ্রে
২০২৪গী ওক্তোবর ২দগী ৩১ ফাওবা প্রসার ভারতী ওফিস পুম্নমক্তা লৈবাক শিনবা থুংনা অখন্নবা ক্লিনলিনেস দ্রাইব
অকাশবানি কেন্দ্র ৩০০ হেনবদা সেনিতেসন দ্রাইব হৌদোকখ্রে, ১০০০+ ক্লিনিং লোকেসনশিং তার্গেত তৌরি, গ্রীন ইনর্জী এদোপ্ত তৌবদা মীৎয়েং থম্লি
04 OCT 2024 7:56PM by PIB Imphal
অকাশবানিগী দি.জি. দা. প্রগ্যা পালিৱাল গৌরনা ঙসি অকাশবানি ভবন কমপ্লেক্স, নই দিল্লীদা অকাশবানিদা অখন্নবা কেম্পেন হৌদোকখ্রে। থৌরম অসিগী মনুংদা অকাশবানিগী মকোকথোংবা ওফিসরশিংনা শরুক য়াখি অমসুং ৱাশক অমসু লৌখি। মহাত্ম গান্ধীগী মীতমদা লৈ কৎতুনা ইকায় খুম্নবা উৎলবা মতুং দি.জি.না অকাশবানিগী কর্মচারিশিংবু লমজিংখি অমসুং স্বচ্ছ ভারত অভিয়ানগী শরুক ওইনা শেংদোক চামথোক্নবগীদমক কেম্পসকী মশক খংদোক্লবা তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা চৎখি। এ.দি.জি. (ন্যুজ), এন.এস.দি.; দি.দি.জি (এদমিন), অকাশবানি; দি.দি.জি. (পোলিসী) অকাশবানি, দাইরেক্তর (ন্যুজ), অমসুং অকাশবানি দাইরেক্তোরেত, অকাশবানি দিল্লীগী অতোপ্পা ওফিসিয়েলশিং অমসুং ন্যুজ সর্বিস দিবিজনসু শরুক য়াখি।
ওক্তোবর ২দগী ৩১ ফাওবা প্রসার ভারতিগী ওফিস পুম্নমক্তা স্পিসিয়েল ক্লিনলিনেস দ্রাইব
দি.জি. অকাশবানিনা লৈবাক পুম্বদা ওক্তোবর ২, ২০১৪দা ইকায় খুম্নরবা প্রধান মন্ত্রীনা হৌদোকখিবা স্বচ্ছতা অমসুং সেনিতেসন দ্রাইবকী মরুওইবদা ৱা ঙাংখি। মহাক্না ওফিসিয়েলশিংবু লৈবাক পুম্বদা প্রসার ভারতিগী ওফিস পুম্নমক্তা ২০২৪গী ওক্তোবর ২দগী ৩১ ফাওবা অখন্নবা ক্লিনলিনেস দ্রাইব চত্থনবা তকশিনখি। অহাক্না অপাম্বা ফোংদোক্লদুনা হায়খি মদুদি মতম অসিগী মনুংদা ভবন/প্রেমিসেসকী ক্লিনলিনেস; ৱেস্ত, গার্বেজ, শিজিন্নবা য়াদ্রবা ফর্নিচর, আ-ৱেস্ত দিস্পোজ তৌবা অমসুং প্রেসক্রাইব তৌবা প্রোসেদ্যুরগী মতুং ইন্না অরিবা রেকোর্দশিং খন্দোকপগুম্বা এক্তিবিতীশিং পাংথোক্কদবনি। ক্লিনিংদা সেফতীগী শরুক অমা ওইনা সেনিতেসন অমসুং সেক্যুরিতী ৱার্করশিংদা পর্সোনেল হায়জিনিক কিতশিং, সেফতী কেপশিং অমসুং স্নেকশিং য়েন্থোকখি।
স্পিসিয়েল কেম্পেন ৪.০গী শরুক ওইনা অকাশবানি কেন্দ্র ৩০০ হেনবদা সেনিতেসন দ্রাইব হৌদোকখি
অকাশবানিগী কেন্দ্র ৩০০ হেনবদসু অমত্তা ওইনা সেনিতেসন দ্রাইব হৌখ্রে অমসুং অখন্নবা কেম্পেন ৪.০গী শরুক ওইনা ক্লিনিং এক্তিবিতীশিং পাংথোকখি। ক্লিনিং এক্তিবিতীশিং চত্থনবগীদমক ফিল্দ ওফিসশিং/স্তেসনশিংদা মফম ১০০০ হেন্না মশক খংদোক্লে। চহি অসিদা ইনর্জী ওদিত, রেকোর্দস রুমদী অপ-গ্রেদেসন, অরিবা রেদুনদেন্ত ই-ৱেস্ত, অরিবা ইলেক্ত্রিকেল ইন্সতোলেসনশিং, অরিবা এ.সি. প্লান্তশিং মশক খংদোকপা অমসুং মখোয়গী দিস্পোজেল অমসুং মরুওইবা অকাশবানি স্তেসন পুম্নমক্তা গ্রীন ইনর্জী শিজিন্নবগী মায়কৈদা চংশিনবদা শাফু পীগনি।
ফোতো গ্লিম্পস: দা. প্রগ্যা পালিৱাল গৌরনা স্পিসিয়েল স্বচ্ছতা কেম্পেন ৪.০ হৌদোকপা ওইনা নই দিল্লীদা অকশবানি কেম্পস য়েংশিনবা
ফোতো গ্লিম্পস: তোঙান তোঙানবা অকাশবানি ওফিসশিংদা স্বচ্ছতা অভিয়ান
স্বচ্ছতা অভিয়ান, স্বচ্ছতাবু থৌগৎপা ইনিসিয়েতিব অমনি, মসি তোঙান তোঙানবা অকাশবানি ওফিসশিংদা এক্তিব ওিনা পাংথোকখি। কর্মচারিশিংনা তোঙান তোঙানবা ক্লিংনিং এক্তিবিতীশিং থৱায় য়াওনা শরুক য়াখি। ৱেস্ত দিস্পোজ তৌবদগী অকোয়ববু লু-নালহনবা ফাওবা, লু-নানবা অকোইবগী ফিভম ওইহন্নবা কমিতমেন্ত অদু খুদম ওইখি। অকাশবানি স্তাফশিংগী কত্থোকপা অমসুং তীমৱার্ক্কী ফোতোশিংদা লু-নানবা অমসুং মশা মউ ফবা কমুনিতী অমগী অচৌবা পান্দমদা মখোয়গী থৌদাং য়াবদা মখোয়না হোৎনরিবশিং অদু উৎলি।
অকাশবানি, রাইকোত
অকাশবানি, ওরিশা
অকাশবানি, কর্নাতকা
অকাশবানি, সান্তিনিকেতন
অকাশবানি, রাজস্থান
অকাশবানি, বেরহমপুর
অকাশবানি, গেংতোক
অকাশবানি, গুৱাহাতি
অকাশবানি, কোলকতা
সোসিয়েল মিদীয়া লিঙ্কশিং
https://x.com/অকাশবানিAIR/status/1841377155650928658?t=-PAf224Bd-3awNMqk59A_Q&s=08
https://x.com/অকাশবানিAIR/status/1841378326239215849?t=BaH-8eA3ZisJV_JfToICUQ&s=08
https://x.com/অকাশবানিAIR/status/1841371411119571266?t=L6NHijKvWrl8jMo3e86XBA&s=08
https://x.com/অকাশবানিAIR/status/1841368840095084895?t=ONqXj8TM9s67vVosofBuhQ&s=08