Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi speaks with President Putin
They discuss bilateral, regional and global issues
Russia to be represented by its Foreign Minister at the G20 Summit
PM conveys gratitude for Russia’s consistent support to India’s G20 Presidency
28 AUG 2023 7:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Russian Federation, H.E Mr. Vladimir Putin.
The two leaders reviewed progress on number of issues of bilateral cooperation and exchanged views on regional and global issues of mutual concern, including the recently concluded BRICS Summit in Johannesburg.
President Putin conveyed his inability to attend the G20 Summit in New Delhi on 9-10 September 2023 and informed that Russia would be represented by Foreign Minister of the Russian Federation, H.E. Mr. Sergey Lavrov.
While expressing an understanding for Russia’s decision, PM thanked President Putin for Russia’s consistent support to all initiatives under India’s G20 Presidency.
The two leaders agreed to remain in touch.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাস্ত্রপতি পুতিনগা ৱারি শানখ্রে
মখোয়না লৈবাক অনিগী, লমদম-লমদমগী অমসুং মালেমগী ৱাফমশিং খন্নখি
জি-২০ মীফমদা রুসিয়াগী ফোরেন মিনিস্তরনা লৈবাক অসিগী মহুৎশীন্দুনা শরুক য়াগনি
ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অসিদা রুসিয়ানা শৌগৎপা অসিদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
28 AUG 2023 7:04PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা রুসিয়াগী রাস্ত্রপতি ব্লাদিমির পুতিনগা ৱারি শানখ্রে।
হন্দক জোহেন্সবার্গতা পাংথোকখিবা ব্রিক্স মীফমগী য়াওনা লৈবাক অনিগা মরী লৈনবা মালেমগী ওইবা ৱাফমশিং অমসুং নাকল অনি মতেং পাংনবগী ৱাফম কয়াগী মতাংদা লুচিংবা অনিনা খন্নখি।
সেপ্তেম্বর ৯-১০,২০২৩দা নিউ দিল্লিদা পাংথোক্কদৌরিবা জি-২০ মীফম মহাক শরুক য়াবা ঙম্লোইদবগী মতাংদা রাস্ত্রপতি পুতিননা পাউদমখি অমসুং রুসিয়াগী ফোরেন মিনিস্তর সের্গে লাভরোভ শরুক য়াগনি হায়না ফোঙদোকখি।
রুসিয়াগী ৱারেপ অসি খঙলদুনা, ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা অসিদা রুসিয়ানা শৌগৎপা অসিগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি পুতিন থাগৎখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না লুচিংবা অনিনা য়ানখি।