Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Special invitees of Independence Day Celebration, 2023 visit Historical Places in national capital
14 AUG 2023 5:06PM by PIB Delhi
On the occasion of 77th Independence Day, the nation will witness the celebrations from the Red Fort in New Delhi in the presence of Special Guests from across India. These guests are especially invited to the capital to witness the hoisting of the National flag by the Prime Minister Shri Narendra Modi and listen to his address to the nation.
Ministry of Agriculture and Farmers’ Welfare, Govt. of India, is pleased to announce that 510 Farmer Producer Organisations from 22 States and 1 UT have been invited as Special Guests to witness the Independence Day Ceremony, 2023 at Red Fort Delhi on August 15, 2023. Another group of 50 PM Kisan beneficiaries along with their spouses from 19 States and 2 UTs have also been invited as Special Guests. This is a unique initiative to honour and recognize the contribution of the farmers to the nation's food security.
The group also visited National War Memorial, Pradhanmantri Sangrahalaya and India Gate today. The group is part of around 1,800 people invited from different sectors from all over the country to be a part of Independence day celebrations. The initiative has been taken in line with the Government’s vision of ‘Jan Bhagidari’.
Farmers from Ghaziabad district, Uttar Pradesh said that we are very happy from Pradhan Mantri Samman Nidhi Yojna. We got 14th installment of Pradhan Mantri Samman Nidhi Yojna, which help us for farming. We also got Kisan Credit Card.They thanked Prime Minister Modi for invitation as a special guest and for the schemes. https://twitter.com/pmkisanofficial/status/1691012963233349632?s=20
https://twitter.com/AgriGoI/status/1691015389277573120?s=20
https://twitter.com/AgriGoI/status/1691032701313441792?s=20

লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
ইন্দিপেন্দেন্স দে সেলেব্রেসন, ২০২৩গী অখন্নবা বার্তন ফংলবশিংনা লৈবাক্কী কোনুংদা পুৱারীগা শাগোন্নরবা মফমশিংদা চৎখ্রে
14 AUG 2023 5:06PM by PIB Imphal
৭৭শুবা ইন্দিপেন্দেন্স দে থৌরমদা ভারত পুম্বগী অখন্নবা মীথুংলেনশিংনা শরুক য়াদুনা নই দিল্লীগী লাল কিলাদগী সেলেব্রেসনগী সাক্ষি ওইগনি। মীথুংলেনশিং অসি অখন্ননা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জাতিগী ফিরাল পাইহনবা সাক্ষি ওইনবা অমসুং লৈবাক মীয়ামদা পীবা মহাক্কী পাউজেল তানবা বার্তন তৌবনি।
এগ্রিকলচর অমসুং ফার্মর্স ৱেলফেয়র মন্ত্রালয়, ভারত সরকারনা ৱাফম অসি লাউথোকপদা অপেনবা পোকই মদুদি রাজ্য ২২ অমসুং য়ু.তি. ১দগী ফার্মর প্রদ্যুসর ওর্গনাইজেসন ৫১০বু ২০২৩গী ওগস্ত ১৫দা লাল কিলা দিল্লীদা ইন্দিপেন্দেন্স দে সেরেমোনী, ২০২৩গী সাক্ষি ওইনবগীদমক অখন্নবা অতিথি ওইনা বার্তন তৌখি। রাজ্য ১৯ অমসুং য়ু.তি. ২দগী পি.এম. কিসান বেনেফিসরী ৫০গী অতোপ্পা গ্রুপ অমসু মখোয়গী লোয়নবী নত্রগা মপুরোইবশিংগা লোয়ননা অখন্নবা মীথুংলেন ওইনা বার্তন তৌখি। মসি লৈবাক্কী ফুদ সেক্যুরিতীদা ফার্মরশিংনা লৌরিবা থৌদাং অদু ইকায় খুম্ননবা অমসুং মশক খংনবা তোপ তোপ্পা খোংথাং অমনি।
গ্রুপ অসিনা ঙসি নেস্নেল ৱার মেমোরিয়েল, প্রধান মন্ত্রী সংগ্রাহলায়া অমসুং ইন্দিয়া গেৎতসু চৎখি। গ্রুপ অসি ইন্দিপেন্দেন্স দে সেলেব্রেসনগী শরুক অমা ওইনা লৈবাক পুম্বদগী তোঙানবা সেক্তরশিংদগী বার্তন তৌখিবা মীওই ১৮০০গী শরুকনি। খোংথাং অসি ‘জন ভাগিদারী’গী ওইবা সরকারগী মীৎয়েংদা পায়খৎপনি।
উত্তর প্রদেশকী ঘাজিয়াবাদ জিলাদগী ফার্মরশিংনা হায়খি মদুদি ঐখোয় প্রধান মন্ত্রী সম্মান নিধি য়োজনাদা য়াম্না হরাওই। ঐখোয় প্রধান মন্ত্রী সম্মান নিধি য়োজনাগী ১৪শুবা ইন্সতোলমেন্ত ফংলে, মদুনা ঐখোয়বু ফার্ম তৌবদা মতেং ওইরে। ঐখোয় কিসান ক্রিদিৎ কার্দসু ফংলে। মখোয়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু অখন্নবা মীথুংলেন ওইনা বার্তন তৌবিরকপা অমসুং স্কিমশিংগীদমক থাগৎখি।
https://twitter.com/pmkisanofficial/status/1691012963233349632?s=20
https://twitter.com/AgriGoI/status/1691015389277573120?s=20
https://twitter.com/AgriGoI/status/1691032701313441792?s=20