Ministry of Information & Broadcasting
Government schemes should reach people; It is a pleasure that the Central Bureau of Communication is doing this good work: Chandrakant Patil
Higher and Technical Education Minister Chandrakant Patil flags off two Multimedia Mobile Exhibitions Vans in Pune
Vans will showcase 9 years work and flagship schemes of the central Govt during Pandharpur/ Ashadi Wari
Vans equipped with LED screen and On-board Artistes will create public awareness along the two main palkhi routes of Wari
11 JUN 2023 12:36PM by PIB Mumbai
Pune, 11 June 2023
To make common man happy, satisfied and above all safe, the government keeps coming up with various schemes, but due to lack of information, many people don’t get the necessary benefits from it. Maharashtra State Higher and Technical Education Minister Chandrakant Patil today said that the Central Bureau of Communications has provided this opportunity to the people to get informed about the schemes of the government, for which it deserves praise.
202H.png)
He was speaking during the flag off event of the Multimedia Mobile exhibition vans organized by Central Bureau of Communications, Regional Office, Pune.
The community of millions walking in wari will understand this visual information very well. Such awareness activities are useful for implementation of Govt schemes and policies by filling up the information gap. He hoped that people will become more aware of the schemes, and that they will register for it. He said the villagers participating in the Wari will ask their respective Tehsildar, Talathi for the implementation of these schemes.
This activity has been organized to give information about the works and major schemes of the Central Government in 9 years on the occasion of the palanquin ceremony of Saint Shri Dnyaneshwar Maharaj and Jagadguru Shri Tukaram Maharaj. One vehicle each will play on both the routes between Pune and Pandharpur.
The inaugural program was organized at the Divisional Commissioner's Office (Vidhan Bhawan). Pune Divisional Commissioner Saurabh Rao, Central Bureau of Communication, Pune Deputy Director Nikhil Deshmukh, and Manager Dr. Jitendra Panipatil along with other concerned officers and employees were present on the occasion.
Information about various developmental activities of the Central Government will be given by the artistes through local and traditional cultural performances such as Abhanga, Bhajan and other traditional folk art forms. Vans equipped with LED screens will showcase Government scheme and policies along with devotional films based on life of various saints.
Nikhil Deshmukh, Deputy Director, Central Bureau of Communication has appealed to the devotees to visit this traveling exhibition in large numbers.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
সরকারগী স্কিশিং মীয়ামদা য়ৌগদবনি; মসি অপেনবা অমনি মদুদি সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসন্না মসিগী অফবা থবক অসি তৌরি: চন্দ্রকান্ত পতিল
হায়র অমসুং তেক্নিকেল এজুকেসন মিনিস্তর চন্দ্রকান্ত পতিলনা পুনেদা মল্তিমেদীয়া মোবাইল একজিবিসন ভেন অনি লমথাখ্রে
ভেনশিং অসিনা পান্ধারপুর/ অশাদি ৱারী মনুংদা কেন্দ্র সরকারগী চহি ৯গী থবক অমসুং ফ্লেগশিপ স্কিমশিং উৎকনি
এল.ই.দি. স্ক্রীন অমসুং ওন-বোর্দ আর্তিসশিং য়াওবা ভেনশিংনা অসিনা ৱারিগী মরুওইবা পালখি রেত অনিদা পব্লিক এৱারনেস পীগনি
11 JUN 2023 12:36PM by PIB Imphal
মীচম মীয়াম্বু নুংঙাইবা, অপেনবা অমসুং পুম্নমক্তগী হেন্না শাফহন্নবগীদমক সরকারনা মখল কয়াগী স্কিমশিং পুদুনা লাক্লি, অদুবু ইনফোর্মেশন ৱাৎপনা মরম ওইদুনা মীওই কয়ানা মসিগী মথৌতাবা কানবশিং ফংবা ঙমদে। মহারাস্ত্র রাজ্যগী হায়র অমসুং তেক্নিকেল এজুকেসন মিনিস্তর চন্দ্রকান্ত পতিলনা ঙসি হায়খি মদুদি সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসন্না মীয়ামদা সরকারগী স্কিমশিং অসিগী মরমদা ইনফোর্ম ফংনবা খুদোংচাবা ফংহল্লি, মদুগীদমক থাগৎফম থোকই।
202H.png)
সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসনস, রিজনেল ওফিস, পুনেনা শিনবা মল্তিমেদিয়া মোবাইল একজিবিসনগী থৌরম লমথাবগী মতমদা মহাক্না ৱা ঙাংখি।
ৱারিদা চৎলিবা কম্যুনিতীগী মীওই মিলিয়ন কয়ানা মসিগী ভিজুএল ইনফোর্নেশন অসিবু নিংথিজনা খংলগনি। অসিগুম্বা এৱার্নেস এক্তিবিতীশিং অসি ইনফোর্মেশন গেপ মেন্সিন্দুনা সরকারগী স্কিমশিং অমসুং পোলিসীশিং ইমপ্লিমেন্ত তৌবগীদমক কানবা ওই। মহাক্না আশা তৌখি মদুদি মীয়ামনা স্কিমশিং হেন্না খংবা ঙম্লগনি অমসুং মখোয়না মসিগীদমক রেজিস্তারতৌরগনি। ৱারিদা শরুক য়ারিবা খুঙ্গংগী মীওইশিংনা মখোয়গা মরী লৈনবা তেহসিলদার, তালাথিদা স্কিমশিং অসি ইমপ্লিমেন্ত তৌবগীদমক হংগনি হায়না মহাক্না হায়খি।
এক্তিবিতী অসি সেন্ত শ্রী দ্যানেশ্বর মহারাজ অমসুং জগদগুরু শ্রী তুকারাম মহারাজগী দোলাই থৌরমগী তাঞ্জাদা চহি ৯দা কেন্দ্র সরকারগী থবকশিং অমসুং মরুওইবা স্কিমশিংগী মরমদা ইনফোর্মেশন পীনবা শিন-লাংবনি। পুনে অমসুং পান্ধারপুরগী মরক্তা রুত অনিমক্তা গারি অমমম চৎকনি।
হৌদোকপগী থৌরম অসি দিভিজনেল কমিস্নারগী ওফিস (বিধান ভবন)দা শিংন-লাংখি। পুনেগী দিভিজনেল কমিস্নার সৌরব রাও, সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসন, পুনেগী দিপুতী দাইরেক্তর নিখিল দেশমুখ, অমসুং মেনেজর দা. জিতেন্দ্র পানিপতিলনা অতোপ্পা মরী লৈনবা ওফিসারশিং অমসুং এমপ্লোইশিংগা লোয়ননা থৌরম অসিদা শরুক য়াখি।
অভঙ্গা, ভজন অমসুং অতোপ্পা ত্রেদিস্নেল কলচরেল ফোল্ক আর্ত ফোর্মশিংগুম্বা লোকেল অমসুং ত্রেদিস্নেল কলচরেল পর্ফোমেন্সশিংগী খুত্থাংদা আর্তিস্তশিংনা কেন্দ্র সরকারগী তোঙান তোঙানবা দিবলপমেন্তেল এক্তিবিতীশিংগী মতাংদা ইনফোর্মেশন পীগনি। এল.ই.দি. স্ক্রীনশিং য়াওবা ভেনশিংনা তোঙান তোঙানবা সেন্তশিংগী পুন্সীদা য়ুমফম ওইবা ধর্মগী ফিল্মশিংগা লোয়ননা সরকারগী স্কিমশিং অমসুং পোলিসীশিং উৎকনি। নিখিল দেশমুখ, দিপুতী দাইরেক্তর, সেন্ত্রেল ব্যুরো ওফ কমুনিকেসন্না লাইনিংবশিংবু মশিং য়াম্না মসিগী ত্রাভেলিং একজিবিসন অসিদা চৎনবা অপীল তৌখি।