Prime Minister's Office
PM conveys Eid-ul-Fitr greetings
22 APR 2023 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the citizens on the occasion of Eid-ul-Fitr.
The Prime Minister tweeted:
“Greetings on Eid-ul-Fitr. May the spirit of harmony and compassion be furthered in our society. I also pray for everyone’s wonderful health and well-being. Eid Mubarak!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঈদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
22 APR 2023 9:20AM by PIB Imphal
ঈদ-উল-ফিতরগী থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঈদ-উল-ফিতরগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী খুন্নাইদা মখা তানা নুংশিনবা অমসুং মীনুংশি খঙবগী ৱাখল্লোন হেনগৎলকপা ওইরসনু। মীপুম খুদিংমক হকচাং ফনা অমসুং নুংঙাইনা লৈনবা ঐনা থৌনিজরি। ঈদ মুবারক!”