Prime Minister's Office
PM condoles passing away of former Union Minister, Shri Satyabrata Mookherjee
03 MAR 2023 6:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of former Union Minister, Shri Satyabrata Mookherjee.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the passing away of former Union Minister Shri Satyabrata Mookherjee. He played a vital role in building the BJP in West Bengal. He was respected for his legal acumen as well as intellectual prowess. Condolences to his family. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সত্যব্রাতা মুখর্জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
03 MAR 2023 6:16PM by PIB Imphal
হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সত্যব্রাতা মুখর্জি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হান্নগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সত্যব্রাতা মুখর্জি লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। নোংচুপ বেঙ্গলদা বি.জে.পী শেমগৎনবা মহাক্না মরুওইবা থৌদাং অমা লৌরমখি। মহাক্কী আইনগী মরমদা নিংথিনা খঙবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবগী শক্তি অদুগীদমক মহাক ইকায়খুম্নৈ। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।