Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with President of USA on the sidelines of the G-20 Summit in Bali
15 NOV 2022 3:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met President of USA, H.E. Mr. Joseph R. Biden on the margins of G-20 Leaders’ Summit in Bali today.
They reviewed the continuing deepening of the India - US strategic partnership including cooperation in future oriented sectors like critical and emerging technologies, advanced computing, artificial intelligence, etc. They expressed satisfaction about the close cooperation between India and US in new groupings such as the Quad, I2U2, etc.
The two leaders discussed topical global and regional developments. PM Modi thanked President Biden for his constant support for strengthening the India-US partnership. He expressed confidence that both countries would continue to maintain close coordination during India’s G-20 Presidency.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বালীদা জি-২০ সম্মিৎ পাঙথোক্লিঙৈ মনুংদা নাকলদা য়ু.এস.এ.গী রাস্ত্রপতিগা উনবা
15 NOV 2022 3:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি বালীদা পাঙথোক্লিবা জি-২০ লীদর্স সম্মিৎকী নাকলদা য়ু.এস.এ.গী ঐচ.ই. শ্রী জোসেফ আর. বাইদনগা উনখ্রে।
মখোয়না ক্রিতিকেল অমসুং ইমর্জীং তেক্নোলোজীশিং, এদভান্স কম্প্যুতিং, আর্তিফিসিএল ইন্তেলিজেন্স অসিগুম্বা ফ্যুচর ওরিয়েন্তেদ সেক্তরশিংদা তেংবাং পীনবা য়াওনা ইন্দিয়া – য়ু.এস. স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চেৎশিনহন্নবা য়েংশিনখি। মখোয়না ক্বাদ, আই.২.য়ু.২. অসিগুম্বা অনৌবা গ্রুপিংশিংদা ভারত অমসুং য়ু.এস.কী মরক্তা তেংবাং পীনরিবা অসিদা অপেনবা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা তোপিকেল অমসুং রিজনেল দিবেলপমেন্তশিংগী মতাংদা খন্নখি। পি.এম. মোদীনা রাস্ত্রপতি বাইদনবু মহাক্না ইন্দিয়া-য়ু.এস. পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগীদমক লেপ্পা লৈতনা তেংবাং পীখিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। মহাক্না লৈবাক অনিমক্না ভারতকী জি-২০ প্রসিদেন্সী মনুংদা কোওর্দিনেসন নীংথিনা পীনগনি হায়বগী থাজবা ফোঙদোকখি।