Ministry of Law and Justice
PRESS COMMUNIQUE
28 AUG 2022 11:03AM by PIB Delhi
In exercise of the power conferred by clause (1) of Article 224 of the Constitution of India, the President, after consultation with the Chief Justice of India, is pleased to appoint following Judicial Officers as Additional Judges of the Calcutta High Court as follows:-
Sl. No.
Name (S/Shri)
Details of Appointment
1.
Biswaroop Chowdhury
As Additional Judges, Calcutta High Court
2.
Partha Sarathi Sen
3.
Prasenjit Biswas
4.
Uday Kumar
5.
Ajay Kumar Gupta
6.
Supratim Bhattacharya
7.
Partha Sarathi Chatterjee
8.
Apurba Sinha Ray
9.
Md. Shabbar Rashidi

লো অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়
প্রেস কম্ম্যুনিকে
28 AUG 2022 11:03AM by PIB Imphal
ভারত সংবিধানগী আর্তিকল ২২৪গী ক্লোজ (১)না পীবা পৱার শীজিন্নদুনা, রাস্ত্রপতিনা, ভারতকী চীফ জস্তিসকা তান্নরবা মতুংদা, মখাদা পীরিবা জুদিসিএল ওফিসরশিং অসুবু কল্কতা হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ ওইনা হাপখ্রে:-
সেরিএল মশিং
মমিং (এস./শ্রী)
থবক হাপ্পগী মচা খায়বা ৱারোল
১
বিস্বরুপ চৌধুরী
কল্কাতা হায় কোর্তকী এদিস্নেল জজ ওইনা
২
পার্থ সারথি সেন
৩
প্রসেঞ্জিৎ সেন
৪
উদয় কুমার
৫
অজয় কুমার গুপ্তা
৬
সুপ্রাতিন ভত্তচার্য়
৭
পার্থ সার্থি চেত্তর্জী
৮
অপুর্ব সিন্হা রে
৯
মোহম্মদ সব্বর রাসিদি
দিপার্তমেন্ত ওফ জস্তিস (এপোইন্তমেন্ত দিভিজন), লোজ অমসুং জস্তিস মন্ত্রালয়