Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 208.57 Cr
Over 3.98 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,05,058
9,062 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.57%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.38%
17 AUG 2022 9:48AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 208.57 Cr (2,08,57,15,251) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,77,24,081 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.98 Cr (3,98,04,269) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,219
2nd Dose
1,00,99,464
Precaution Dose
65,76,587
FLWs
1st Dose
1,84,33,087
2nd Dose
1,76,86,428
Precaution Dose
1,27,81,728
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,98,04,269
2nd Dose
2,92,41,001
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,14,89,319
2nd Dose
5,18,05,713
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,00,96,197
2nd Dose
51,11,98,596
Precaution Dose
4,33,17,499
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,06,648
2nd Dose
19,58,58,894
Precaution Dose
2,62,10,265
Over 60 years
1st Dose
12,75,20,665
2nd Dose
12,24,13,734
Precaution Dose
3,69,61,938
Precaution Dose
12,58,48,017
Total
2,08,57,15,251
India’s Active Caseload currently stands at 1,05,058. Active cases now constitute 0.24% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.57%. 15,220 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,54,064.
9,062 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,64,038 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.10 Cr (88,10,56,541) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.38% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.49%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৮.৫৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৫,০৫৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,০৬২ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৩৮% ওইরি
17 AUG 2022 9:48AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৮.৫৭ (২,০৮,৫৭,১৫,২৫১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৭,২৪,০৮১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৮ (৩,৯৮,০৪,২৬৯)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,২১৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯৯,৪৬৪
প্রিকোসন দোজ
৬৫,৭৬,৫৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৩,০৮৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮৬,৪২৮
প্রিকোসন দোজ
১,২৭,৮১,৭২৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৮,০৪,২৬৯
অনিশুবা দোজ
২,৯২,৪১,০০১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৪,৮৯,৩১৯
অনিশুবা দোজ
৫,১৮,০৫,৭১৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০০,৯৬,১৯৭
অনিশুবা দোজ
৫১,১১,৯৮,৫৯৬
প্রিকোসন দোজ
৪,৩৩,১৭,৪৯৯
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,০৬,৬৪৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৮,৫৮,৮৯৪
প্রিকোসন দোজ
২,৬২,১০,২৬৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,২০,৬৬৫
অনিশুবা দোজ
১২,২৪,১৩,৭৩৪
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৯,৬১,৯৩৮
প্রিকোসন দোজ
১২,৫৮,৪৮,০১৭
অপুনবা
২,০৮,৫৭,১৫,২৫১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৫,০৫৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,২২০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,৫৪,০৬৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,০৬২ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৪,০৩৮ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.১০ (৮৮,১০,৫৬,৫৪১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি