Ministry of Power
NTPC celebrates ‘Har Ghar Tiranga’ campaign with patriotic fervour
14 AUG 2022 2:44PM by PIB Delhi
NTPC Ltd is celebrating ‘Har Ghar Tiranga’ campaign with patriotic zeal and fervour. The ‘Har Ghar Tiranga’ campaign comes under the aegis of ‘Azadi Ka Amrit Mahotsav’ and has been implemented to encourage employees, associates and people living in the vicinity to bring the Tiranga home and to hoist it to honour the 75th year of India’s independence.
At NTPC project locations, Indian Flags are bring provided to the nearby local community to celebrate 75 years of Indian Independence and "Har Ghar Tiranga" campaign.
Employees of NTPC are hoisting the Flag at their respective homes to commemorate the “Azadi Ka Amrit Mahotsav”. Employees have registered on www.harghartiranga.com to showcase their pictures with the Indian Flag to commemorate the “Har Ghar Tiranga” spirit.
The idea behind the initiative is to invoke the feeling of patriotism in the hearts of the people and make them remember the contribution made by the country's freedom fighters for India’s Independence and to promote awareness about the Indian National Flag.

পাৱর মন্ত্রালয়
লৈবাক নীংবগী ইহুলগা লোয়ননা এন.তি.পি.সি.না ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন পাঙথোকখ্রে
14 AUG 2022 2:44PM by PIB Imphal
এন.তি.পি.সি. লিমিতেদনা লৈবাক নীংবগী থৌনা অমসুং ইহুলগা লোয়ননা ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন পাঙথোক্লি। ‘হর ঘর তিরঙ্গা’ কেম্পেন অসি ‘আজাদী কা অমৃত মহোৎসব’কী লমজিং মখাদা পাঙথোক্লি অমসুং য়ুমদা মচু অহুমগী ফিরাল চীংখৎনবা অমসুং ভারতকী নীংতম্বগী চহি ৭৫শুরকপবু ইকাই খুম্নবা উৎনবা কর্মচারী, এসোসিএৎশিং অমসুং মীয়ামদা পুক্নিৎ থৌগৎনবা ইমপ্লিমেন্ত তৌখি।
এন.তি.পি.সি. প্রোজেক্ত লোকেসনশিংদা মনাক নকপদা লৈরিবা মীয়ামদা ভারতকী নীংতম্বগী চহি ৭৫ শুরকপা পালন তৌনবা অমসুং “হর ঘর তিরঙ্গা” কেম্পেন চত্থনবা জাতিগী ফিরালশিং য়েন্থোকখি।
এন.তি.পি.সি.গী কর্মচারীশিংনা মখোয় মশাগী য়ুমশিংদা “আজাদী কা অমৃত মহোৎসব” পালন তৌনবা ফিরাল চীংখৎখি। কর্মচারীশিংনা www.harghartiranga.comদা রেজিস্তর তৌদুনা “হর ঘর তিরঙ্গা”গী ৱাখল্লোন অসি উৎনবা জাতিগী ফিরালগা লোয়ননা মখোয়গী পিকচরশিং হাপখি।
থৌশিল অসিগী নুংগী ওইবা ৱাখল্লোন অসি মীয়ামগী থমোয়দা লৈবাক নীংবগী ৱাখল্লোন পোকহনবনি অমসুং মখোয়দা ভারতকী নীংতম্বা ফংনবগীদমক লৈবাক অসিগী নীংতম লান্মীশিংনা শরুক তমখিবা অদু নীংশিংহনবনি অমসুং ভারতকী জাতিগী ফিরালগী মরমদা এৱের্নেস হেনগৎহনবনি।