Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 207.29 Cr
Over 3.96 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,25,076
16,299 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.53%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.85%
11 AUG 2022 9:51AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 207.29 Cr (2,07,29,46,593) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,75,36,174 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.96 Cr (3,96,45,370) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412843
2nd Dose
10097169
Precaution Dose
6505170
FLWs
1st Dose
18432431
2nd Dose
17682327
Precaution Dose
12644292
Age Group 12-14 years
1st Dose
39645370
2nd Dose
28924432
Age Group 15-18 years
1st Dose
61411968
2nd Dose
51629137
Age Group 18-44 years
1st Dose
559939982
2nd Dose
510546366
Precaution Dose
37056551
Age Group 45-59 years
1st Dose
203775969
2nd Dose
195707830
Precaution Dose
23072528
Over 60 years
1st Dose
127500642
2nd Dose
122316154
Precaution Dose
35645432
Precaution Dose
11,49,23,973
Total
2,07,29,46,593
India’s Active Caseload currently stands at 1,25,076. Active cases now constitute 0.28% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.53%. 19,431 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,35,55,041.
16,299 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,56,153 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.92 Cr (87,92,33,251) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.85% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.58%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৭.২৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৫,০৭৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,২৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৮৫% ওইরি
11 AUG 2022 9:51AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৭.২৯ (২,০৭,২৯,৪৬,৫৯৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৫,৩৬,১৭৪গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৬ (৩,৯৬,৪৫,৩৭০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৮৪৩
অনিশুবা দোজ
১০০৯৭১৬৯
প্রিকোসন দোজ
৬৫০৫১৭০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩২৪৩১
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮২৩২৭
প্রিকোসন দোজ
১২৬৪৪২৯২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৬৪৫৩৭০
অনিশুবা দোজ
২৮৯২৪৪৩২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৪১১৯৬৮
অনিশুবা দোজ
৫১৬২৯১৩৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৯৩৯৯৮২
অনিশুবা দোজ
৫১০৫৪৬৩৬৬
প্রিকোসন দোজ
৩৭০৫৬৫৫১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭৭৫৯৬৯
অনিশুবা দোজ
১৯৫৭০৭৮৩০
প্রিকোসন দোজ
২৩০৭২৫২৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৫০০৬৪২
অনিশুবা দোজ
১২২৩১৬১৫৪
প্রিকোসন দোজ
৩৫৬৪৫৪৩২
প্রিকোসন দোজ
১১,৪৯,২৩,৯৭৩
অপুনবা
২,০৭,২৯,৪৬,৫৯৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৫,০৭৬ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৮% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,৪৩১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৫,৫৫,০৪১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,২৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৫৬,১৫৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৯২ (৮৭,৯২,৩৩,২৫১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৮৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৫৮% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি