Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.33 Cr
Over 3.71 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,19,457
18,930 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.52%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.86%
07 JUL 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.33 Cr (1,98,33,18,772) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,59,53,259 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.71 Cr (3,71,62,944) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,340
2nd Dose
1,00,69,432
Precaution Dose
57,95,053
FLWs
1st Dose
1,84,24,993
2nd Dose
1,76,33,392
Precaution Dose
1,06,35,939
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,71,62,944
2nd Dose
2,45,15,244
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,05,98,267
2nd Dose
4,92,82,099
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,84,51,676
2nd Dose
50,30,59,101
Precaution Dose
34,58,590
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,80,253
2nd Dose
19,38,35,910
Precaution Dose
28,05,587
Over 60 years
1st Dose
12,72,92,681
2nd Dose
12,10,91,331
Precaution Dose
2,53,16,940
Precaution Dose
4,80,12,109
Total
1,98,33,18,772
India’s Active Caseload currently stands at 1,19,457. Active cases now constitute 0.27% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.52%. 14,650 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,21,977.
18,930 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,38,005 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.53 Cr (86,53,43,689) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.86% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.32%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.৩৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৯,৪৫৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৯৩০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৮৬% ওইরি
07 JUL 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.৩৩ (১,৯৮,৩৩,১৮,৭৭২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৯,৫৩,২৫৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭১ (৩,৭১,৬২,৯৪৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৩৪০
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৯,৪৩২
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৯৫,০৫৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,৯৯৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৩৩,৩৯২
প্রিকোসন দোজ
১,০৬,৩৫,৯৩৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭১,৬২,৯৪৪
অনিশুবা দোজ
২,৪৫,১৫,২৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৫,৯৮,২৬৭
অনিশুবা দোজ
৪,৯২,৮২,০৯৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৪,৫১,৬৭৬
অনিশুবা দোজ
৫০,৩০,৫৯,১০১
প্রিকোসন দোজ
৩৪,৫৮,৫৯০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৮০,২৫৩
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৮,৩৫,৯১০
প্রিকোসন দোজ
২৮,০৫,৫৮৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৯২,৬৮১
অনিশুবা দোজ
১২,১০,৯১,৩৩১
প্রিকোসন দোজ
২,৫৩,১৬,৯৪০
প্রিকোসন দোজ
৪,৮০,১২,১০৯
অপুনবা
১,৯৮,৩৩,১৮,৭৭২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৯,৪৫৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬৫০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,২১,৯৭৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৯৩০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৩৮,০০৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৫৩ (৮৬,৫৩,৪৩,৬৮৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৮৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি