Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.77 Cr
Over 3.61 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 88,284
17,336 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.59%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.07%
24 JUN 2022 9:32AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.77 Cr (1,96,77,33,217) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,54,91,739 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.61 Cr (3,61,10,152) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,560
2nd Dose
1,00,59,858
Precaution Dose
55,92,724
FLWs
1st Dose
1,84,22,707
2nd Dose
1,76,17,764
Precaution Dose
98,60,147
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,61,10,152
2nd Dose
2,20,43,359
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,02,28,410
2nd Dose
4,81,52,150
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,80,26,045
2nd Dose
49,93,71,367
Precaution Dose
22,98,086
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,07,175
2nd Dose
19,29,99,021
Precaution Dose
22,37,870
Over 60 years
1st Dose
12,72,22,912
2nd Dose
12,05,22,287
Precaution Dose
2,31,52,623
Precaution Dose
4,31,41,450
Total
1,96,77,33,217
India’s Active Caseload currently stands at 88,284. Active cases now constitute 0.20% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.59%. 13,029 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,49,056.
17,336 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,01,649 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.98 Cr (85,98,95,036) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.07% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.32%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.৭৭ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬১ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৮,২৮৪ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,৩৩৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৯%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.০৭% ওইরি
24 JUN 2022 9:32AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.৭৭ (১,৯৬,৭৭,৩৩,২১৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৪,৯১,৭৩৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬১ (৩,৬১,১০,১৫২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৫৬০
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৯,৮৫৮
প্রিকোসন দোজ
৫৫,৯২,৭২৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২২,৭০৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১৭,৭৬৪
প্রিকোসন দোজ
৯৮,৬০,১৪৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬১,১০,১৫২
অনিশুবা দোজ
২,২০,৪৩,৩৫৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০২,২৮,৪১০
অনিশুবা দোজ
৪,৮১,৫২,১৫০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮০,২৬,০৪৫
অনিশুবা দোজ
৪৯,৯৩,৭১,৩৬৭
প্রিকোসন দোজ
২২,৯৮,০৮৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,০৭,১৭৫
অনিশুবা দোজ
১৯,২৯,৯৯,০২১
প্রিকোসন দোজ
২২,৩৭,৮৭০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,২২,৯১২
অনিশুবা দোজ
১২,০৫,২২,২৮৭
প্রিকোসন দোজ
২,৩১,৫২,৬২৩
প্রিকোসন দোজ
৪,৩১,৪১,৪৫০
অপুনবা
১,৯৬,৭৭,৩৩,২১৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৮,২৮৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৯%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,০২৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৪৯,০৫৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,৩৩৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,০১,৬৪৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৯৮ (৮৫,৯৮,৯৫,০৩৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.০৭% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৩২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি