HtmlSanitizer+SanitizeResult
Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.14 Cr
Over 3.57 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 72,474
12,899 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.62%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.50%
19 JUN 2022 10:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.14 Cr (1,96,14,88,807) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,53,09,999 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.57 Cr (3,57,21,007) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,271
2nd Dose
1,00,55,706
Precaution Dose
55,21,277
FLWs
1st Dose
1,84,21,910
2nd Dose
1,76,11,167
Precaution Dose
95,95,070
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,57,21,007
2nd Dose
2,10,22,739
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,00,83,258
2nd Dose
4,77,03,955
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,78,82,464
2nd Dose
49,76,73,388
Precaution Dose
19,93,611
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,33,83,554
2nd Dose
19,26,14,663
Precaution Dose
20,75,682
Over 60 years
1st Dose
12,72,03,059
2nd Dose
12,02,56,475
Precaution Dose
2,22,61,551
Precaution Dose
4,14,47,191
Total
1,96,14,88,807
India’s Active Caseload currently stands at 72,474. Active cases now constitute 0.17% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.62%. 8,518 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,99,363.
12,899 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,46,387 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.78 Cr (85,78,41,663) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.50% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.89%.

|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.১৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৫৭ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭২,৪৭৪ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬২%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৫০% ওইরি
19 JUN 2022 10:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.১৪ (১,৯৬,১৪,৮৮,৮০৭) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৭,৪২,১৮৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৫৭ (৩,৫৭,২১,০০৭)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,২৭১
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৫,৭০৬
প্রিকোসন দোজ
৫৫,২১,২৭৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২১,৯১০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১১,১৬৭
প্রিকোসন দোজ
৯৫,৯৫,০৭০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৫৭,২১,০০৭
অনিশুবা দোজ
২,১০,২২,৭৩৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০০,৮৩,২৫৮
অনিশুবা দোজ
৪,৭৭,০৩,৯৫৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৮,৮২,৪৬৪
অনিশুবা দোজ
৪৯,৭৬,৭৩,৩৮৮
প্রিকোসন দোজ
১৯,৯৩,৬১১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৩,৮৩,৫৫৪
অনিশুবা দোজ
১৯,২৬,১৪,৬৬৩
প্রিকোসন দোজ
২০,৭৫,৬৮২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,০৩,০৫৯
অনিশুবা দোজ
১২,০২,৫৬,৪৭৫
প্রিকোসন দোজ
২,২২,৬১,৫৫১
প্রিকোসন দোজ
৪,১৪,৪৭,১৯১
অপুনবা
১,৯৬,১৪,৮৮,৮০৭
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৭২,৪৭৪দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,৫১৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৯৯,৩৬৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৮৯৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪৬,৩৮৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৭৮ (৮৫,৭৮,৪১,৬৬৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৫০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৮৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।