Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 193.31 Cr
Over 3.36 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 17,698
2,706 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.58%
30 MAY 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 193.31 Cr (1,93,31,57,352) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,45,16,503 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.38 Cr (3,38,07,441) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,06,906
2nd Dose
1,00,39,413
Precaution Dose
52,08,077
FLWs
1st Dose
1,84,18,963
2nd Dose
1,75,83,011
Precaution Dose
86,59,650
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,38,07,441
2nd Dose
1,60,92,782
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,94,38,903
2nd Dose
4,56,18,932
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,71,12,451
2nd Dose
48,97,57,417
Precaution Dose
8,44,591
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,43,126
2nd Dose
19,07,93,200
Precaution Dose
13,77,014
Over 60 years
1st Dose
12,70,85,349
2nd Dose
11,89,97,429
Precaution Dose
1,86,72,697
Precaution Dose
3,47,62,029
Total
1,93,31,57,352
India’s Active Caseload currently stands at 17,698. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 2,070 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,13,440.
2,706 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,78,267 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85 Cr (85,00,77,409) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.58% and the Daily Positivity rate is reported to be 0.97%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৩.৩১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৩৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,৬৯৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭০৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৫৮% ওইরি
30 MAY 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৩.৩১ (১,৯৩,৩১,৫৭,৩৫২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৫,১৬,৫০৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৩৮ (৩,৩৮,০৭,৪৪১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৬,৯০৬
অনিশুবা দোজ
১,০০,৩৯,৪১৩
প্রিকোসন দোজ
৫২,০৮,০৭৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৮,৯৬৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৩,০১১
প্রিকোসন দোজ
৮৬,৫৯,৬৫০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৩৮,০৭,৪৪১
অনিশুবা দোজ
১,৬০,৯২,৭৮২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৪,৩৮,৯০৩
অনিশুবা দোজ
৪,৫৬,১৮,৯৩২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭১,১২,৪৫১
অনিশুবা দোজ
৪৮,৯৭,৫৭,৪১৭
প্রিকোসন দোজ
৮,৪৪,৫৯১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৪৩,১২৬
অনিশুবা দোজ
১৯,০৭,৯৩,২০০
প্রিকোসন দোজ
১৩,৭৭,০১৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭০,৮৫,৩৪৯
অনিশুবা দোজ
১১,৮৯,৯৭,৪২৯
প্রিকোসন দোজ
১,৮৬,৭২,৬৯৭
প্রিকোসন দোজ
৩,৪৭,৬২,০২৯
অপুনবা
১,৯৩,৩১,৫৭,৩৫২
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৭,৬৯৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪% দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,০৭০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,১৩,৪৪০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৭০৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৭৮,২৬৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫ (৮৫,০০,৭৭,৪০৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৯৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি